|
تکذیب ابتلای وزیر بهداشت به کرونا
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: ابتلای دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت به کرونا صحت ندارد. دکتر کیانوش جهانپور ضمن تکذیب خبر ابتلای وزیر بهداشت به کرونا اظهار کرد: دکتر نمکی به علت اسپاسم عضلات گردن و ستون فقرات امروز[دیروز] در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا حضور نداشت اما از فردا [امروز] طبق روال عادی در برنامههای کاری تعیینشده حضور خواهد یافت.
ارسال به دوستان
حسن روحانی جزئیات جریمه افراد بیتوجه به پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا را اعلام کرد
شناسایی با دوربین
عابرانی که از ماسک استفاده نمیکنند شناسایی شده و ۲ هفته فرصت دارند ۵۰ هزار تومان به حساب وزارت بهداشت واریز کنند
گروه اجتماعی: سرانجام پس از افزایش بیسابقه آمار مبتلایان کرونا و رکوردشکنی تعداد قربانیان، حسن روحانی جزئیات جریمه افرادی را که در خیابان ماسک نمیزنند اعلام کرد.
به گزارش «وطن امروز»، از مدتها پیش مسؤولان مختلف دولتی اعلام کردند برای افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند مجازات در نظر گرفته خواهد شد تا اینکه دیروز حسن روحانی جزئیات جریمه در نظر گرفته شده را اعلام کرد.
وی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از امروز(شنبه) در تهران هر فردی که ماسک نزند، ۵۰ هزار تومان جریمه میشود.
رئیسجمهور تاکید کرد: نیروی انتظامی از ابزار و وسایلی که در اختیار دارد در این زمینه استفاده میکند و به فرد متخلف ابلاغ خواهد شد چه روزی، در چه خیابانی، بدون ماسک بوده و موظف است جریمه را به حسابی که وزارت بهداشت اعلام میکند، واریز کند.
روحانی گفت: فرد به محض اطلاع از ابتلای خود باید به خانواده و محل کارش اطلاع دهد و ۲ هفته در قرنطینه بماند و حق خروج از قرنطینه را نداشته باشد و اما اگر تخلف کند برای هر نوبت تخلف، ۲۰۰ هزار تومان جریمه میشود.
رئیسجمهور همچنین تاکید کرد: فرد متخلف ۲ هفته فرصت دارد جریمه را به حسابی که وزارت بهداشت اعلام میکند واریز کند و در غیر این صورت از روشهای دیگر به عنوان بدهکاری آن افراد اقدام شده و جریمه از وی اخذ میشود. اگر فردی که به عنوان خدمتدهنده در اصناف حضور دارد، خودش مراعات نکند، جریمه میشود. اگر به افرادی خدمت بدهد که دارای ماسک نیستند، باز هم جریمه میشود. جریمههای اصناف نیز به این صورت است که در مرحله اول تذکر داده میشود، در مرحله دوم ۳۰۰ هزار تومان جریمه میشود، در مرحله سوم، یک میلیون تومان جریمه در انتظار فرد است و در مرحله چهارم، محل کسب متخلف پلمب میشود.
بنا به اعلام رئیسجمهور، در شبکه حملونقل عمومی و مراکز عمومی نیز بسیج، نیروی انتظامی و بازرسان وزارت بهداشت به افراد تذکر میدهند. در مترو برای ورود به محوطه باید ماسک زد اما نسبت به تاکسی و اتوبوس شرایط متفاوت است. اگر راننده تاکسی رعایت نکند و ماسک نزند، ۱۰۰ هزار تومان جریمه میشود و اگر مسافر بدون ماسک را سوار کند برای هر نفر ۲۰ هزار تومان جریمه میشود. همه از جمله پلیس راهنمایی و رانندگی موظف هستند اگر رانندهای مراعات نمیکند، شماره پلاکش را یادداشت کنند و کد جریمه را بنویسند.
رئیسجمهور درباره میزان جریمه تخلف از پروتکلها در ادارهها نیز تاکید کرد: برای ورود به ادارات نیز مقرراتی مشخص شد؛ هم برای حراست و هم برای نگهبانی. آنها باید مانع ورود افراد بدون ماسک به ادارات شوند و اگر این وظیفه را رعایت نکنند، همه مقرراتی که برای فرد متخلف گذاشته شده، برای حراست و نگهبانی هم جاری است.
* متخلفان کرونایی چگونه شناسایی و جریمه میشوند؟
یکی از بزرگترین سوالاتی که درباره جریمه افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند مطرح است، نحوه شناسایی و برخورد با عابران پیاده است. چگونه افراد متخلف شناسایی میشوند؟ چنانچه کسی هیچ کارت شناسایی نداشته باشد، چگونه شناسایی خواهد شد؟! دیروز معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نحوه جریمه کردن ناقضان پروتکلهای بهداشتی را تشریح کرد و گفت: مبالغ جریمه برای مقابله با کرونا هزینه میشود.
محسن فرهادی درباره جریمههای کرونایی که صبح دیروز از سوی رئیسجمهور اعلام شد، گفت: این مصوبه فعلا در استان تهران لازمالاجراست و ۲ محور عمده دارد؛ یک بخش کسانی هستند که به کرونا مبتلا هستند اما آن را مخفی میکنند و به سر کار میروند یا کسانی که به کرونا مبتلا میشوند اما بالاجبار در محل کار حاضر میشوند. این افراد شاغل در بخشهای دولتی یا خصوصی هستند که برای هر فردی که بر خلاف مصوبه عمل کند 200 هزار تومان جریمه در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بخش دیگری از متخلفان که جریمه میشوند، افرادی هستند که ماسک نمیزنند. افرادی مانند رانندگان تاکسیها و اتوبوسها و متصدیان فروش در فروشگاهها که به ارائه خدمت میپردازند اگر ماسک نزنند جریمه خواهند شد و متصدیان فروش متخطی نیز علاوه بر جریمه، مطابق مقررات قبلی با توقف فعالیت خود روبهرو خواهند شد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که چه کسانی بر رعایت پروتکلها نظارت خواهند کرد، تصریح کرد: در ادارات، رؤسا و مدیران اداره طبق سلسله مراتبی که وجود دارد و در فروشگاهها نیز نیروهای بهداشتی و نظارتی بر رعایت پروتکلها نظارت خواهند داشت. افرادی که در خیابان ماسک نمیزنند نیز با روشهای نیروی انتظامی شناسایی و جریمه میشوند. برای مثال میتوان با عکسگرفتن توسط دوربینها، هویت این افراد را شناسایی و نسبت به جریمه آنها اقدام کرد. افراد متخلف ۲ هفته زمان دارند در شماره حسابی که وزارت بهداشت اعلام میکند مبلغ جریمه را واریز کنند و این مبالغ جریمه نیز برای مقابله با کرونا هزینه میشود.
* توزیع ماسک در تاکسی و اتوبوس
رئیس سازمان تاکسیرانی شهر تهران درباره جریمه عدم استفاده از ماسک توسط راننده و مسافر تاکسی توضیحاتی را ارائه کرد.
علیرضا قنادان درباره اعمال جریمه برای رانندگان تاکسی و مسافران بدون ماسک با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا، سازمان تاکسیرانی بر استفاده رانندگان از ماسک تاکید داشته است، گفت: این تاکیدات و نظارت مستمر سبب شده است حدود ۹۵ درصد رانندگان تاکسی از ماسک استفاده کنند.
وی با بیان اینکه همزمان با اجرای طرح استفاده از ماسک از در منزل، از صبح دیروز در پایانههای تاکسیرانی، مترو و اتوبوس ماسک برای رانندگان به طور رایگان و برای مسافران با قیمت مصوب عرضه میشود، درباره نحوه اجرای این طرح در تاکسیها، افزود: همانطور که اعلام شد، ضابط اجرایی پلیس راهور خواهد بود که از طریق یک کد جریمه جدید اعمال قانون را درباره متخلفان احتمالی انجام خواهد داد.
قنادان با اشاره به راهاندازی گشتهای میدانی مشترکی با پلیس راهور، ادامه داد: درباره نحوه جریمه و مبلغ جریمه، سازمان تاکسیرانی مجری نیست و پلیس باید در این زمینه وارد عمل شود، چراکه رئیسجمهور اعلام کرده است که اگر راننده تاکسی رعایت نکند و ماسک نزند، ۱۰۰ هزار تومان جریمه میشود و اگر مسافر بدون ماسک را سوار کند برای هر نفر ۲۰ هزار تومان جریمه میشود.
* آیا جریمه عملیاتی است؟
جریمههای کرونایی در حالی قرار است در تهران اعمال شود که ابهامات زیادی درباره لازمالاجرا بودن آن وجود دارد. شناسایی عابران پیاده خاطی، صدور جریمه و پیگیری پرداخت جریمه قطعا نیاز به زیرساخت و وجود یک ستاد منسجم دارد اما روحانی، نیروی انتظامی، بسیج و وزارت بهداشت را متولی شناسایی و جریمه افراد در نظر گرفته است و همین موضوع نشان میدهد هنوز هیچ آییننامه اجرایی و ستاد اجرایی قویای برای مجازات خاطیان وجود ندارد. این احتمال وجود دارد به نوعی گشت ارشاد دولتی کرونا به وجود آید که به افراد بیماسک تذکر دهد. با وجود خط و نشان دولت، هنوز ضمانت اجرای صحیح این طرح مشخص نشده است. قطعا وجود ستاد اجرایی جرایم کرونایی برای دولت هزینهزا خواهد بود و این احتمال وجود دارد طرح جریمه بدون پیگیری دولتیها روی هوا و در حد همان حرف باقی بماند.
ارسال به دوستان
تقدیر ۱۵۰۰ پرستار از حضور قالیباف در بیمارستان امام خمینی
۱۵۰۰ نفر از کادر پرستاری بیمارستانها و بخشهای کرونای تهران از حضور دکتر قالیباف در بیمارستان امام خمینی(ره) و بازدید از بیماران کرونایی استقبال کردند و خواستار تداوم این حضورها و حل مشکلات نظام سلامت شدند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، 1500 نفر از کادر پرستاری بیمارستانها و بخشهای کرونای تهران طی نامهای از حضور دکتر قالیباف در بیمارستان امام خمینی(ره) و بازدید از بیماران کرونایی استقبال کردند و خواستار تداوم این حضورها و حل مشکلات نظام سلامت و رسیدگی به مطالبات مدافعان سلامت شدند.
در بخشی از این نامه آمده است: پرستاران کشور همقسم شدهاند بدون توجه به بیتدبیریها و سوءمدیریتها فقط به سلامت مردم بیندیشند و 8 ماه است با سهمیه روزی یک ماسک و ۲ جفت دستکش در دهان شیر میجنگیم و سخنی بر زبان نمیآوریم. والله یک سینه حرف موج زند در دهان ما اما متاسفانه تعداد زیادی از مدیران با بیکفایتی و بیتدبیری، خون به دل ما کردهاند. ما تاکنون به خاطر مردم و بیماران دم برنیاوردهایم ولی ادامه وضع موجود را که از یک سو نیرو نیست و مجبوریم با اضافهکاری اجباری در بخشهای کرونایی با مرگ مجادله کنیم و از سوی دیگر شاهد اتفاقاتی چون سیرجان و رفتار با آن خانواده شهید سلامت هستیم که دل ما را به درد میآورد، تحمل نخواهیم کرد.
در بخش دیگری از این نامه آمده: پرستاران مدتهاست با مشکل کمبود نیرو و مشکلات معیشتی مواجه هستند. بسیاری از مجاهدان عرصه سلامت چندین هفته یا ماه است که جگر گوشههای خود را ندیدهاند و در نهایت شرافتمندی به بیماران خدمت کردهاند. در اوج کمبود نیرو و کمبود امکانات از جان خود مایه گذاشتهاند اما در توهینی آشکار این روزها که کارانههای خود را هر چند ماه یک بار دریافت میکنند، آن را تقلیل یافته تا حد یکپنجم و یکسوم میبینند. علاوه بر آن رفتار غیراصولی با پرستاران مبتلا به کروناست که از گردونه خدمت خارج شدهاند و کسی از مسؤولان اجرایی حالی از آنها یا خانواده شهدای سلامت نمیپرسد. تحمل این وضعیت برای کسانی که جان خود را کف دست گرفتهاند غیرممکن است. در موضوع کمکهای جبرانی از محل کمکهای رهبری ظاهرا تاکنون از یک میلیارد دلار اختصاص یافته به کادر درمان فقط 23 درصد آن اختصاص یافته است و مشخص نیست 77درصد دیگر آن کجاست؟
در پایان این نامه آمده است: حضور جنابعالی در خط مقدم مبارزه با کرونا با همان تجهیزات در اختیار عموم پرستاران سراسر کشور را ارج مینهیم و مطمئن هستیم که این حضور به عموم فعالان عرصه سلامت و کادر درمان روحیه مضاعف خواهد داد. ما تفاوت مسؤول یکجانشین و در میدان را به رسمیت میشناسیم و در عمل دیدهایم که آنانکه از حضور در میدان هراس دارند، در نهایت اقدامی به نفع مجاهدان خط مقدم نخواهند کرد؛ که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل. البته تأکید میکنیم که حضور صرف کافی نیست و این حضور باید به اقدامات فعالانه و ملموس به نفع کادر درمان منجر شود.
ارسال به دوستان
مرگ ۱۴ هزار تهرانی در مدت ۷ ماه بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹»
۱۸۷ شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونا
گروه اجتماعی: بررسی آخرین وضعیت کرونا در کشور نشان میدهد تعداد شهرستانهای با وضعیت قرمز افزایش چشمگیر داشته است.
به گزارش «وطن امروز»، سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز درباره وضعیت بیماری کرونا گفت: شاهد افزایش تعداد شهرستانهای دارای وضعیت قرمز در استانهای آذربایجان غربی، اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان و یزد هستیم.
وی افزود: در مجموع تعداد شهرستانهای دارای وضعیت قرمز در کشور از 158 شهرستان در هفته گذشته به 187 شهرستان در هفته جاری افزایش یافته و میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور 42 درصد گزارش شده است که به کمترین میزان خود طی 5/2 ماه اخیر رسیده است.
لاری خاطرنشان کرد: طی 10 روز گذشته بیش از 250 هزار بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و کارگاهی در سطح کشور صورت گرفته است که 9000 مورد از اماکن مذکور به علت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدهاند؛ همچنین بیش از 650 مورد از اماکن یادشده، پلمب شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت با توجه به روند رو به رشد بیماری کرونا در کشور از مردم درخواست کرد به طور جدیتری به توصیههای بهداشتی عمل کنند.
وی درباره آخرین آمار کرونا هم گفت: از ظهر جمعه تا ظهر شنبه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 3 هزار و 875 بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و 273 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به 496 هزار و 253 نفر رسید.
وی افزود: متاسفانه در طول 24 ساعت، 195 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 28 هزار و 293 نفر رسید، البته خوشبختانه تاکنون 403 هزار و 950 نفر از بیماران، بهبود یافته و از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
به گفته لاری، 4439 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۴ میلیون و 284 هزار و 413 آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز و استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
* درگذشت 14 هزار تهرانی
آمارها نشان میدهد از اسفندماه تاکنون حدود 14 هزار تهرانی بر اثر کرونا جان خود را از دست دادهاند.
ناهید خداکرمی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در این باره به فارس گفت: نه فقط کادر درمان در برابر ویروس کرونا فرسوده شدهاند، بلکه کارکنان بهشتزهرا(س) هم تحت فشار هستند. ۲ هفتهای است که آمار فوتیها افزایش زیادی پیدا کرده است.
به گفته خداکرمی، در تهران روزانه بالغ بر یکصد نفر بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست میدهند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا آمار شهرداری با آمار نهادهای دیگر متناقض است، گفت: تناقضی در آمار نیست. ما براساس آمار سازمان بهشتزهرا(س) تعداد فوتیها را اعلام میکنیم و ملاک ما آمار بهشتزهرا(س) و جوازهای کفن و دفنی است که بر اساس مرگ با کروناویروس یا احتمال ابتلا به این ویروس صادر میشود. البته کسانی هم که میگویند احتمال دارد به کروناویروس دچار شده باشند، در بیشتر موارد این ویروس را داشتهاند که یا تستشان آماده نشده یا شرایط دیگری بوده است. آمار بهشتزهرا(س) به واقعیت نزدیکتر است.
وی درباره آمار دفن و کفن جانباختگان کرونا در هفته گذشته گفت: نزدیک به ۲ هفته است روزانه بالای یکصد نفر در تهران بر اثر کروناویروس جان خود را از دست میدهند. شنبه هفته گذشته 136 و روز گذشته 104 نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند. روز پنجشنبه هفته گذشته هم تعداد فوتیها بر اثر کرونا 109 نفر بود. وی با تأکید بر این موضوع که مشکل کمبود قبر برای متوفیان نداریم، گفت: سازمان بهشتزهرا(س) تحت فشار زیادی است، بویژه که بیماران کرونایی شرایط خاص خودشان را دارند. کمبود قبر نداریم و در هیچ موردی از متوفیان هم امکان ندارد که اصول بهداشتی رعایت نشود.
به گفته خداکرمی، از ابتدای اسفند تا روز گذشته 13 هزار و 826 تهرانی به دلیل کرونا جان خود را از دست دادهاند.
البته کلانشهر تهران مشکلات دیگری هم دارد و با بروز کرونا میزان زبالههای عفونی افزایش یافته است. در همین باره پیروز حناچی، شهردار تهران گفت: یکی از اتفاقهای ناشی از کرونا افزایش چندبرابری زبالههای عفونی است.
شهردار تهران تأکید کرد: ما استفاده از ماسک را در وسایل حملونقل عمومی اجباری کردیم.
ارسال به دوستان
اخبار
برکت هزینه تست کرونا را ۵۰ درصد کاهش داد
موسسه دانشبنیان برکت با همکاری تعدادی از آزمایشگاههای تهران، سامانهای تحت عنوان «برو اینجا» راهاندازی کرده که بر این اساس این آزمایشگاهها با تخفیف ۵۰ درصدی تست کرونا را انجام میدهند. سامانه «برو اینجا» با همکاری موسسه دانشبنیان برکت و تعدادی از آزمایشگاههای تهران راهاندازی شده و هدف از راهاندازی آن، انجام تست کرونا با تخفیف 50 درصدی است. این سامانه در حال حاضر به صورت آزمایشی در تهران در حال فعالیت است و به مرور شهرهای دیگر نیز به آن اضافه خواهند شد. «برو اینجا» پلتفرمی برای ارائه خدمات ضروری مورد نیاز مردم است و در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا و افزایش آمار مبتلایان در فصل پاییز، آزمایش تشخیص مولکولی
«Real Time PCR» را در اختیار هموطنان قرار داده است که همه آزمایشها در آزمایشگاههای مورد تأیید و دارای مجوز از وزارت بهداشت انجام میشود. این سامانه با حمایت تامینکنندگان مواد اولیه و ارائهدهندگان خدمات بهدنبال کاهش قابل توجه هزینهها بوده و کمک حال جامعه بویژه اقشار متوسط و کمدرآمد است. «برو اینجا» برای کاهش هزینههای مقابله با بیماری کرونا اقدام به تأمین پکیج تست کرونا شامل کیت نمونهگیری (سواب نمونهگیری، فالکن و محیط مخصوص انتقال (TM))، کیت استخراج، کیت تشخیص و انعقاد قرارداد با آزمایشگاهها و مراکز نمونهگیری مجاز وزارت بهداشت، برای مراجعه هموطنان کرده است و در آزمایشگاه نیز صرفا نمونه از ته حلق برداشته میشود. این سامانه فعلا قابلیت پذیرش تست کرونای روزانه 500 نفر را دارد و متقاضیان با ورود به این سامانه، شماره ملی و شماره موبایل خود را وارد کرده و با انتخاب آزمایشگاه و زمان انجام تست، مبلغ 280 هزار تومان را به صورت آنلاین پرداخت میکنند. «برو اینجا» برای کاهش زمان حضور هموطنان در محل نمونهگیری، اولا همه مراحل خرید اعم از تعیین زمان و محل آزمایش و پرداخت وجه را از طریق سایت فراهم آورده و ثانیا فرآیند مراجعه حضوری جهت دریافت نتیجه آزمایش را حذف کرده است.
***
کشف ۲ جسد از محل حادثه آوار در خیابان فلاح
سخنگوی آتشنشانی تهران از کشف ۲ جسد از زیر حجم زیاد آوار در محل گودبرداریشده خیابان فلاح خبر داد و گفت: با توجه به اظهارات مسؤول پروژه مبنی بر عدم حضور فرد دیگری در زیر آوار، عملیات به پایان رسید.
سیدجلال ملکی با اشاره به اتمام عملیات آواربرداری و خاکبرداری محل حادثه در خیابان فلاح اظهار کرد: آتشنشانان در این حادثه موفق شدند به هر ۲ فرد محبوسشده در زیر حجم زیادی از آوار که در فاصله کمی از یکدیگر مدفون شده بودند، دسترسی یابند. سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران افزود: این افراد با احتیاط کامل به سطح زمین انتقال داده شدند و با تأیید عوامل اورژانس مشخص شد هر ۲ نفر که مرد بودند جان خود را از دست دادهاند. ملکی در پایان خاطرنشان کرد: عملیات آتشنشانان با توجه به اظهارات مسؤول پروژه مبنی بر عدم حضور فرد دیگری زیر آوار، پایان یافت و محل حادثه تحویل عوامل انتظامی و شهرداری شد.
***
دستگیری عاملان آتشسوزی در اکباتان
پلیس امنیت عمومی تهران از دستگیری عاملان آتشسوزی در اکباتان تهران خبر داد. با تلاش ماموران پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی، عاملان آتشسوزی عمدی منزلی در اکباتان شناسایی و دستگیر شدند. بر پایه این گزارش، نیمهشب اواخر شهریورماه گزارش یک فقره آتشسوزی منزلی در اکباتان به مرکز فوریتهای پلیسی اعلام شد که تیمی از ماموران پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی تهران برای بررسی موضوع به نشانی اعلامی اعزام شدند. ماموران پایگاه پنجم پلیس امنیت تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند و در تحقیقات میدانی متوجه شدند زن و مردی در حوالی محل آتشسوزی تردد داشته و در نهایت با آتش کشیدن در ورودی منزل شاکی از محل گریختهاند. با توجه به حساسیت موضوع، ماموران تحقیقات تخصصی را در این باره آغاز کردند و در تحقیقات پلیسی مشخص شد این زن و مرد با شاکی اختلاف حساب مالی دارند و پیشتر وی را به آتش کشیدن منزلش تهدید کردهاند. متهمان بازداشت شده که ابتدا منکر جرم ارتکابی بودند پس از مشاهده دلایل پلیس به جرم ارتکابی خود اقرار کردند و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
***
اوراقچیها تا پایان سال از میدان شوش میروند
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: تا پایان امسال اوراقچیها از میدان شوش جمعآوری و به محل جدید منتقل خواهند شد. سیدعلی مفاخریان با اشاره به برنامهریزی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران درباره طرح جابهجایی صنوف از سطح شهر به بیرون اظهار کرد: یکی از این کارها انتقال انبارهای شیمیایی خیابان ناصر خسرو به محل جدید در بیرون از شهر بوده که با همکاری و همراهی نیروی انتظامی و مراجع قضایی انجام شده است.
وی همچنین درباره انتقال و جابهجایی اوراقچیهای محدوده میدان شوش تصریح کرد: هماکنون کار برداشت میدانی در حال تکمیل است، چرا که از ابتدای سال بر فعالیت این صنف تمرکزی نداشتهایم و پس از انتقال انبارهای شیمیایی، انتقال این صنوف در دستور کار قرار گرفته است.
مفاخریان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با دستگاههای مختلف از جمله نیروی انتظامی، پلیس آگاهی و همچنین مراجع قضایی در ارتباط با انتقال اوراقچیها به خارج از شهر گفت: این کار در چند فاز انجام خواهد شد که طی یک تا ۲ هفته آینده فاز نخست آن انجام میشود و به ترتیب در چند مرحله اوراقچیها منتقل خواهند شد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی و صنایع و مشاغل شهر تهران درباره تغییر کاربری مغازههای اوراقچیها نیز تصریح کرد: در این زمینه نیز با توجه به اینکه محدوده شوش بورس چینی و... شده است، تعداد زیادی از مغازهها تغییر کاربری دادهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|