|
چمران برای سال دوم رئیس شورای شهر تهران شد
انتخابات هیأترئیسه شورای شهر تهران برای سال دوم فعالیت این شورا برگزار شد که مهدی چمران با ۲۱ رأی مثبت به عنوان رئیس شورای شهر تهران انتخاب شد. همچنین اعضای شورای شهر با ۲۱ رأی مثبت پرویز سروری را به عنوان نایبرئیس شورای شهر انتخاب کردند. در ادامه جعفر شربیانی با ۲۱ رأی مثبت به عنوان منشی اول و سوده نجفی با ۱۹ رأی مثبت نیز به عنوان منشی دوم انتخاب شدند.
ارسال به دوستان
تأکید رئیس پلیس راهور بر ایمنسازی خودروها: خودروسازان برنامههای متعدد کیفیسازی ارائه میدهند اما اجرا نمیکنند
ایمنی کاغذی خودروها
گروه اجتماعی: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا برای چندمین بار بر ضرورت افزایش ایمنی خودروها و اصلاح قوانین به منظور افزایش بازدارندگی از تصادفات تاکید و از برخی دستگاهها که به وظایف خود در این زمینه بیتوجه هستند، انتقاد کرد. به گزارش «وطنامروز»، صدای پلیس راهور درباره ایمنی خودروها و توجه به تولید کیفی برای کاهش تصادفات را گویا کسی نمیشنود، چنانکه رئیس این پلیس دیروز در جمع خبرنگاران گفت: «خیلیها به من میگویند درباره ناایمنی خودروها صحبت نکن یا نام خودروهای بیکیفیت را نیاور اما نمیتوانم در برابر جان مردم سکوت کنم. نهایتا یک لوح هم به من میدهند و من هم میروم اما باید حرفم را بزنم».
سردار سیدکمال هادیانفر در نشست خبری گفت: حوزه پلیس راهور حوزه کاملا متفاوتی است که با جان مردم سر و کار دارد. دیگر بخشها و حوزهها در کشور نیز مسؤولیتهای مهمی دارند اما هیچ کدام به اندازه پلیس نیست که مستقیما بر جان مردم تمرکز داشته باشد. برای درک بهتر اهمیت این موضوع باید بگویم در همین یک ساعتی که این جلسه برگزار شد دستکم 2 نفر در جادههای ما و در تصادفات رانندگی کشته شدند و ۵۰ نفر نیز دچار مجروحیت شدند که از این تعداد دستکم ۲۰ نفرشان برای همیشه دارای معلولیت شدند. این آمار به هیچ عنوان پذیرفته نیست. هادیانفر ادامه داد: ۵۱ درصد از جانباختگان حوادث رانندگی در دم و در همان صحنه تصادفات جان خود را از دست میدهند که از این تعداد ۳۴ درصد سرنشین خودرو هستند. ۴۹ درصد نیز بعد از تصادف جان خود را از دست میدهند که در این میان ۴۳ درصد در بیمارستان و ۶ درصد در حین انتقال جان خود را از دست میدهند.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: آمار ۴۳ درصدی مرگ آسیبدیدگان تصادفات در بیمارستانها آمار بالایی است. متأسفانه در بسیاری از بیمارستانهای ما ابزار و تجهیزات مربوط به تشخیص ضربه مغزی شدن یا خونریزی داخلی وجود ندارد. فرد به بیمارستان منتقل میشود، از او سوال میپرسند که آیا سردرد یا سرگیجه دارد یا خیر و ناگهان بعد از یک ساعت همین فرد در بیمارستان یا حتی در خانه و به دلیل خونریزی داخلی یا ضربه مغزی فوت میکند. لازم است به این موارد توجه ویژهای شود و این تجهیزات و امکانات برای بیمارستانها فراهم شود.
هادیانفر گفت: دلیل تصادفات به قوانین بازمیگردد اما قوانین ما بازدارنده نیست. وقتی در اصفهان یک خانمی فردی را در تصادف کشته و بعد میگوید دیهاش را میدهم این یعنی قوانین ما بازدارندگی کافی را ندارد.
هادیانفر افزود: سال ۸۳ من در پلیس راهور بودم. آن زمان ۵۲۰۰ نقطه حادثهساز در کشور بود. زمانی که دوباره به پلیس راهور بازگشتم در سال ۹۸ خواستند آمار نقاط حادثهخیز در شهرها و جادهها را به ما بدهند، باز هم آمار ۵۲۰۰ نقطه بود. خب! چرا در این مدت کاری نشده. رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: یک زمان به ما میگفتند در مصاحبههایتان هیچ نامی از خودروها نیاورید، چرا که به روند تولید آسیب میخورد. خب! ما نامی نیاوردیم اما چرا همچنان این خودروها قربانی میگیرند.
وی افزود: برخی خودروسازها پیش ما میآیند و میگویند ۱۶۴ برنامه ایمنی و کیفیت داریم. من میگویم برنامه روی کاغذ که به درد نمیخورد، در عمل چه کاری انجام دادهاید. فقط در یک مورد ورق ماشین باید فولاد کمکربن باشد اما در خودروهای ما از حلب 3 لایه استفاده میشود، پس معلوم است که در این شرایط با یک تصادف ساده خودرو مچاله میشود و آتش میگیرد. آیا خودروسازان ما ایربگ و ترمز را درست کردهاند؟ فقط به تولید و تولید فکر میکنند تا از یک میلیون به ۳ میلیون برسند، در حالی که باید به جان مردم فکر کنند.
هادیانفر افزود: خودروسازان چقدر از این ۲۰۰۰ میلیارد درآمد روزانه خود را صرف ایمنی و کیفیت خودروهای خود میکنند. خیلیها به من میگویند این حرفها را نزن اما نمیتوانم در برابر جان مردم سکوت کنم. نهایتا یک لوح هم به من میدهند و من هم میروم اما باید حرفم را بزنم و حالا صرف نظر از مسؤولان این خبرنگاران و رسانهها هستند که باید این مطالبات را پیگیری کنند.
وی گفت: ما موافق واردات خودرو هستیم اما میگوییم واردات خودروی ایمن. در واردات باید کیفیت خودرو ارتقا پیدا کند. زمانی که در سال ۸۵ واردات خودرو آزاد شد این موضوع تأثیر مستقیم بر خودروهای تولید داخل داشت و حتی کشتههای ما نیز کاهش پیدا کرد.
وی به تعیین سن فرسودگی خودرو در قانون نیز اشاره کرد و گفت: قانون آمده و سن فرسودگی خودرو را مشخص کرده اما از آن طرف یک نفر رفته و در دیوان عدالت شکایت کرده که معاینه فنی باید معیار باشد. کدام معاینه فنی وقتی در همین اطراف تهران سیخ کباب را وارد اگزوز میکنند و مثلا با آن تست چهارگاز میگیرند؛ من نمیتوانم چشمم را روی این موارد ببندم. گاهی برخی از این شرکتهای معاینه فنی ما را دعوت میکنند و میگویند از ما حمایت کنید. چه حمایتی باید بکنیم وقتی در طرف دیگر جان و ایمنی مردم وسط است.
هادیانفر به آمار مرگ کودکان در حوادث رانندگی نیز اشاره کرد و گفت: ۱۸ درصد از فوتیهای ما در تصادفات رانندگی کمتر از ۱۸ سال دارند. اینها چه گناهی کردهاند که باید آیندهشان اینطور تباه شود. رئیس پلیس راهور فراجا به حمایتهای مقام معظم رهبری و تأکیدات ایشان مبنی بر ارتقای ایمنی تولیدات داخل نیز اشاره کرد و گفت: زمانی که ما از ایمنی خودرو صحبت کردیم متأسفانه کسی سمت ما نیامد و در نهایت این مقام معظم رهبری بودند که به موضوع ورود کردند و شخصا در چندین سخنرانی بر ضرورت ارتقای کیفیت و ایمنی خودروها تأکید داشتند. خب! حالا دیگر حجت بر همه تمام است. خودروسازان اگر به حرف من گوش نمیدهند به حرف رهبر معظم انقلاب گوش دهند. آقای وزیر مربوط باید از خودروسازان مطالبه کند که در راستای عمل به فرمایشات رهبری چه کردهاند.
هادیانفر با تأکید بر اینکه باید برویم به سمت اصلاح قوانین، افزایش ایمنی خودرو، ارتقای ایمنی جادهها و... گفت: این موضوع با همراهی و همکاری خبرنگاران و اصحاب رسانه شدنی است. ما برنامه داریم که در برنامه هفتم توسعه که این روزها در حال نگارش است آمار جانباختگان حوادث رانندگی ما طی یک برنامه 5 ساله به زیر ۸۰۰۰ نفر برسد. این موارد شدنی است به شرط آنکه تمام دستگاهها به وظایف خود عمل کنند و پای کار بیایند.
ارسال به دوستان
۸۳ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-19» جان باختند
نوسان در آمار مرگهای کرونایی
مهدی زریننام: آمارها نشان میدهد طی ۱۰ روز اخیر (۱۴ تا ۲۳ مرداد ۱۴۰۱) به طور متوسط هر ساعت ۲۰۵ نفر در ایران به کرونا مبتلا شدهاند و ۳ نفر در هر ساعت بر اثر این بیماری جان باختهاند. در همین بازه در هر ساعت ۳۳۶ نفر نیز بهبود یافتهاند. به گزارش «وطنامروز»، با آنکه کارشناسان بهداشت اعلام میکنند به قله موج هفتم بیماری «کووید-19» در کشور نزدیک شدهایم اما آمار تعداد جانباختگان و بستریشدگان این بیماری در کشور همچنان در نوسان است؛ بیماریای که تنها راه مقابله با آن علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، تکمیل واکسیناسیون است و معلوم نیست این ویروس مرموز چه زمان از بین میرود.
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته ۶ هزار و ۲۷۹ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۸۳ بیمار نیز جان باختند. بر این اساس از ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه ۲۳ مرداد، ۶۲۷۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و 1200 نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۸۳ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۲ هزار و ۹۴۴ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۸۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۱۴۷۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۳ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۴۷۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۱۵۵ نفر نیز دوز اول، ۵۸ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۷۱۱ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۸۹۲ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردند.
به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۵۸ دوز رسید. همچنین در شبانهروز منتهی به ۲۳ مرداد ۱۱ هزار و ۴۲۶ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۷۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین یک مطالعه جدید تایید میکند که ابتلا به «کووید-19» در دوران بارداری به طور قابل توجهی احتمال پیامدهای ویرانگر آن را افزایش میدهد. عوارض ناشی از کروناویروس برای زنان باردار میتواند شامل حمله قلبی، آریتمی، نارسایی قلبی و علائم طولانیمدت باشد که ممکن است تشخیص آنها از سایر عوارض قلبی در دوران بارداری دشوار باشد. تخمین زده میشود که حملات قلبی در ۱۲ درصد از بیماران رخ دهد.
دکتر «جوآن بریلر» متخصص قلب و عروق از دانشگاه ایلینوی شیکاگو گفت: «افراد باردار باید بدانند که در معرض خطر ابتلا به عفونت شدید «کووید-19» از جمله بستری شدن در بخش ICU، عوارض قلبی، نیاز به مراقبتهای ویژه و مرگ برای بیمار یا جنین هستند».
ارسال به دوستان
مصوبه سران قوا در افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی به ثبات بازار منجر شد
پلمب ۵۰ فروشگاه زنجیرهای در سراسر کشور
مهدی حبیبی: با آنکه مردم به دلیل عدم نظارت دقیق بر بازار شاهد کمفروشی برخی برندهای مواد غذایی، گرانی کالاها همچنین تعیین قیمتهای خودسرانه توسط برخی واحدهای صنفی هستند اما رئیس سازمان تعزیرات تاکید دارد که مسؤولان این سازمان در کنار دیگر نهادهای نظارتی پیگر سفت و سخت رسیدگی به تخلفات هستند و به جای تمرکز در واحدهای خرد و رسیدگی در شعبات، بر واحدهای تولیدی متمرکز هستند؛ نمونه آن پلمب 50 فروشگاه زنجیرهای و جریمه 10 واحد لبنی با رقم 156 میلیارد تومان است. احمد اصانلو، معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات در نشست خبری با تأکید بر اینکه این سازمان مرجع رسیدگی به تخلفات است، گفت: اتاق اصناف، سازمان حمایت، وزارت صمت، وزارت جهاد و... مرجع بازرسی و کشف تخلفات هستند اما بهلحاظ اینکه به مراجع ناظر بر بازار کمک کنیم، در قالب گشتهای مشترک تعزیرات در بازار حضور داریم و تلاش میکنیم شاهد ثبات قیمتها باشیم. وی اضافه کرد: بهجز کالاهای اساسی در هیچ کالایی قیمتهای دستوری نداریم و قیمتگذاریها توسط انجمنها و واحدهای تولیدی انجام میشود. اصانلو همچنین گفت: بهدلیل عملکرد گذشته از حیث منابع انسانی وضعیت مطلوبی نداریم و حتی در بیش از 200 شهرستان اداره و شعبه تعزیرات نداریم، با این حال رؤسای شعب هم رسیدگی میکنند و هم حکم صادر میکنند و بازرسی و نظارت را هم دارند. وی اعلام کرد: در سالهای گذشته میزان وصولی محکومیت قطعی کمتر از یک درصد بود و امروز به بالای 30 درصد رسیدهایم. در افق چشمانداز بالای 80 درصد وصولی را برای امسال در نظر داریم. آنچه در قانون بودجه 1401 برای سازمان تعزیرات حکومتی برای درآمد پیشبینی شده نزدیک 1000 میلیارد است که تا الان 800 میلیارد آن محقق شده است. رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان اثرگذاری مصوبه سران قوا در بازدارندگی تخلفات در حوزه بازار و تحلیل آماری در این باره، گفت: برای اثرگذاری نیاز به زمان است اما به لحاظ بازخورد از نظر حکمهای صادره، بویژه پلمبها بازخورد داشته است؛ در شهری قبلا پلمب سابقه نداشته و الان 12 حکم پلمب واحد صنفی دارد و این اثرگذاری داشته است به نحوی که شاهد ثبات قیمت هستیم. وی تأکید کرد: ارزیابیها نشان میدهد ورود ما پس از مصوبه سران قوا در بازدارندگی از تخلفات در حوزه بازار مؤثر بوده است. رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره تخلفات در حوزه فروش بلیت هواپیما گفت: در حوزه پروازهای داخلی جلوی افزایش یا گرانفروشی بلیت را گرفتهایم، در این حوزه آسیبشناسی کردیم و متوجه شدیم بعضی شرکتهای هواپیمایی، پرواز خود را بهصورت چارتری به آژانسها و آنها هم به افراد دیگری میدهند. ۲ شرکت حجم عمده پروازهای چارتری را میگرفتند که جلوی آن را گرفتیم و با تخلفات آژانسها برخورد کردیم. اصانلو در پایان گفت: پس از مصوبه سران قوا برای افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی، حدود 50 شعبه فروشگاه زنجیرهای را در سراسر کشور به دلیل تخلفات متعدد پلمب کردیم. رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: درباره قیمت بلیت هواپیما بهمقصد نجف در ایام زیارت اربعین هیچ اختلافی وجود ندارد و سقف قیمت آن ۶ میلیون تومان تعیین شده است. وی درباره تخلفات و تخفیفهای غیرواقعی فروشگاههای زنجیرهای بیان کرد: ۵۰ فروشگاه زنجیرهای در سراسر کشور پلمب شده است. ارسال به دوستان
75 درصد قبولیهای کنکور امسال از دانشآموزان مدارس دولتی بودند
26 مرداد آغاز رتبهبندی معلمان
طرح رتبهبندی معلمان در حالی انجام میشود که قرار است در خلال رتبهبندی و رفع اشکالات، بخشی از مطالبات معلمان در این طرح نیز پرداخت شود. بنا بر این گزارش، وزیر آموزشوپرورش از آغاز رتبهبندی معلمان از ۲۶ مرداد خبر داد و گفت: با سازمان برنامه صحبت کردیم تا بخشی از مطالبات معلمان را به صورت علیالحساب بپردازیم. یوسف نوری گفت: تصویب آییننامه رتبهبندی معلمان با کشوقوسهایی مواجه شد و ایراداتی به آن در هیات تطبیق مجلس وارد و اصلاح شد که ۱۵ مرداد آییننامه اصلاحی رتبهبندی نیز ابلاغ شد. سامانه رتبهبندی از یکشنبه 23 مردادماه جاری باز شده که برای تعدادی از همکاران به صورت آزمایشی کار را انجام دهیم تا مشکلاتش کمتر شود و از بیستوششم همین ماه، سامانه برای مراجعه همکاران باز خواهد شد.
نوری افزود: برای اینکه تاخیری نداشته باشیم با سازمان برنامه صحبت کردیم تا بتوانیم بخشی از مطالبات همکاران را - زمان اجرای قانون از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ است - به صورت علیالحساب بپردازیم تا این انتظار به گونهای پاسخ داده شود تا زمانی که رتبهها مشخص شوند که البته خیلی دور نخواهد بود. وی ادامه داد: رتبهبندی امری زمانبر است. اگر تاریخ اعلام کنیم و تاخیر شود انتظار ایجاد میشود. البته از این تاخیر عذرخواهی میکنم چون عدهای مشمول نبودند که با رفع ایرادات وارد طرح شدند و دایره شمولش بیش از ۸۰۰ هزار نفر است. تلاش میکنیم کار را با سرعت انجام دهیم. بتدریج مطالبات را هم شروع به پرداخت میکنیم.
وزیر آموزشوپرورش درباره زمان دقیق اجرای رتبهبندی گفت: زمانبندی رتبهبندی اینگونه است که فرآیند از 26 مرداد شروع میشود. این فرآیند برای هر فردی قاعدتا حداقل یک ماه است و نباید از زمان شروع کار، برای هر فرد بیش از 1.5 ماه به طول بینجامد. نوری درباره حقوق پایین معلمان و دغدغه معیشتی قشر فرهنگی هم گفت: ادراک نابرابری منفی، واکنشهای رفتاریهای خوبی نخواهد داشت. هرچند در عملکرد معلمان اثری نداشته و آنها اینگونه نیستند. ما نباید اجازه دهیم ادراک نابرابری اتفاق بیفتد. مواردی چون بیمه تکمیلی و رتبهبندی در راستای جبران همین دغدغه معیشتی در دستور کار قرار گرفته و دولت هم برنامههایی برای عادلانهسازی پرداختی کارمندان دارد.
وزیر آموزشوپرورش در ادامه اضافه کرد: شهریه مدارس غیردولتی، نرخ ثابتی نیست و بر حسب شاخصهای مختلف، متفاوت است. طرحی برای شفافسازی مالی شهریه مدارس غیردولتی و ضرورت برخورداری از حساب واحد مدرسه برای واریز شهریه در دست بررسی و تصویب قرار دارد. نوری ادامه داد: گزارش تخلفات حتما رسیدگی میشود و اثر هم دارد به طوری که تاکنون برای بیش از ۴۰ مدرسه توقف فعالیت اعمال شده است.
وی درباره سهم مدارس غیردولتی در کسب رتبههای برتر کنکور هم گفت: خبری که در جامعه پخش شد آمار و ارقامش به گونهای درج شد که به نظر رسید مدارس غیردولتی بالاترین میزان و درصد قبولی در کنکور را داشتهاند، در حالی که سال گذشته مدارس نمونه دولتی که ۵۰ درصد روستایی و شبانهروزی هستند نتایج قبولی کنکورشان بیش از مدارس غیردولتی بود و امسال هم ۷۵ درصد قبولیهای ما از مدارس دولتی بودند.
ارسال به دوستان
اخبار
تأمین 2.5 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا
معاون برنامهریزی اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو جزئیات ورود و توزیع واکسن آنفلوآنزا برای سال جاری را تشریح کرد. دکتر حسین شمالی درباره جزئیات تامین واکسن آنفلوآنزا گفت: به طور معمول مصرف سالانه واکسن آنفلوآنزا در کشور ۲ میلیون تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار در نظر گرفته میشود. امسال نیز از 2 میلیون و پانصد هزار، حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار واکسن خارجی و وارداتی است و حدود یک میلیون واکسن آنفلوآنزا نیز قرار است از محل تولید داخلی تامین شود.
وی با بیان اینکه بخشی از واکسنهای آنفلوآنزای خارجی به کشور وارد شده است، افزود: از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واکسن خارجی، ۲۰۰ هزار دوز آن وارد و شناسهگذاری هم برایشان انجام و آماده شده تا در شهریورماه با هماهنگی معاونت بهداشت وزارت بهداشت توزیع شوند. تعدادی از واکسنها هم به معاونت بهداشت تحویل داده میشود و مابقی هم در داروخانهها توزیع میشود.
شمالی ادامه داد: بنابراین در حال حاضر ۲۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شده، ۵۰۰ هزار واکسن نیز در گمرک یا در حال ورود است و ۸۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا نیز ثبت سفارش شده است که تا شهریورماه وارد کشور میشود و مجموعا یک میلیون و ۵۰۰ هزار واکسن میشود.
***
توزیع ۲۰ هزار بسته محصولات لبنی میان خانوادههای تهرانی
مدیرکل کمیته امداد استان تهران از توزیع ۲۰ هزار بسته لبنی میان خانوادههای تحت حمایت این نهاد در استان تهران خبر داد.
سیدابوالفضل پرپنچی با اشاره به افزایش قیمت مواد لبنی و کاهش قدرت خرید خانوارهای نیازمند گفت: این بستهها با اولویت خانوادههای پرجمعیت تحت حمایت کمیته امداد استان تهران توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر بسته لبنی حاوی شیر، خامه، پنیر، ماست و شیرکاکائو است، افزود: این بستهها از طرف بنیاد مستضعفان بهمنظور کمک به سفره معیشت مددجویان تحت حمایت توزیع شده است. پرپنچی با اشاره به اینکه ارزش هر بسته لبنی حدود ۶۰۰ هزار تومان است، بیان کرد: ۲۳ هزار و ۷۰۰ بسته لبنی اهدایی بنیاد مستضعفان به ارزش مجموعا ۱۳ میلیارد و ۷۴۶ میلیون تومان است. مدیرکل کمیته امداد استان تهران یادآور شد: توزیع این بستهها از ابتدای تیرماه آغاز شده که با توجه به محتوای بستههای لبنی، تمهیدات ویژه برای توزیع آنها اندیشیده شده است و سعی بر آن است تا آخر این هفته نیز ۳۷۰۰ بسته دیگر میان خانوادههای تحت حمایت توزیع شود.
***
۳۶۶ قلم دارو تحت پوشش بیمه قرار میگیرد
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: در طرح دارویار به مرور ۳۶۶ قلم دارو که نسبتاً کم عارضه و جدید هستند تحت پوشش بیمه قرار میگیرند و با داروهای قبلی که کماثر بودند جایگزین میشوند. محمد مهدی ناصحی گفت: با توجه به محدودیت منابع در همه کشورها و ایران، بیمه سلامت کار مهمی را در تأمین سلامت آحاد جامعه بر عهده دارد، بویژه برای ۳ دهک پایین جامعه روستاییان، عشایر و... که بیمه همگانی در نظر گرفته میشود.
ناصحی اظهار داشت: ۵ صندوق تحت پوشش بیمه سلامت است و ۲۰ هزار میلیارد تومان کمتر از هزینهها ارائه خدمت میکنیم، البته کمبودهایی داریم که در صدد رفع آن هستیم.
وی گفت: از سال گذشته تاکنون ۸۱۲ هزار نفر در حاشیه شهرها بیمه رایگان شدند و همچنین بیمه رایگان ۳ دهک جامعه با ۶ هزار میلیارد تومان که در حال تخصیص است انجام شده است و به این ترتیب در سال ۱۴۰۱، در مجموع ۶ میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. صندوق بیمه همگانی بیشتر در بخشهای دولتی کاربرد دارد و ۹۰ درصد هزینه بستری و ۷۰ درصد هزینه سرپایی تأمین میشود. ناصحی در ادامه به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در این طرح بیمه سلامت در کنار ارکان دیگر مشارکت دارد و مابهالتفاوت ارز پرداخت شده است و نباید افزایش قیمت در دارو داشته باشیم و اگر شود تخلف رخ داده و باید اطلاع داده شود. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: در طرح دارویار به مرور ۳۶۶ قلم دارو که نسبتا کمعارضه و جدید هستند تحت پوشش بیمه قرار میگیرند و با داروهای قبلی که کماثر بودند جایگزین میشوند.
***
مسیرهای سیلزده عشایر استان تهران بازگشایی شد
مدیر امور عشایر استان تهران با اشاره به وقوع سیل در مناطق عشایری این استان اعلام کرد: با تلاش شبانهروزی تمام مسیرها بازگشایی شد. فرشید ذبیحی در گفتوگو با ایرنا گفت: به دلیل وقوع سیل در مناطق عشایری شهرستانهای شمیرانات، فیروزکوه و دماوند بیش از ۲۰۰ کیلومتر از مسیرهای رفت و آمد عشایر دچار تخریب و مسدود شد که با تلاش شبانهروزی تمام این مسیرها بازگشایی شد.
وی افزود: با همکاری فرمانداران و تلاشهای صورتگرفته، هماکنون تمام مسیرها در مناطق عشایری استان تهران در خدمت عشایر است و عبور و مرور عشایر بویژه در ارتفاعات بدون هیچ مشکلی در حال انجام است. ذبیحی با بیان اینکه استان تهران دارای ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مسیر عشایری است، گفت: همه ساله بخش عمدهای از این مسیرها برای تسهیل در رفت و آمد عشایر مرمت و بازسازی میشود. به گفته ذبیحی، تمام اقدامات خدمترسانی در زمان مناسب انجام شد و در شرایط سیل در حالی که برخی عشایر چادر و مواد غذایی خود را از دست داده بودند با همکاری سازمان هلالاحمر و فرمانداران خدمات مناسب به این جامعه تولیدکننده انجام شد و همچنین شخص استاندار تهران با حضور میدانی خود دستوراتی درباره ارائه خدمات مناسب صادر کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|