|
ارسال به دوستان
دوسالانه بی دوسالانه، رقابت هم بی رقابت
فیلم؛ غایب جشنواره فیلم کودک!
گلایه از بیمهریهایی که به سینمای کودک میشود و آن را به حاشیه میراند، امر بدیعی نیست اما با اخباری که از جزئیات سیوپنجمین دوره جشنواره فیلم کودک منتشر شده، به نظر میرسد پای این بیمهریها به این جشنواره هم کشیده شده و همان اندک توجه به حوزه کودک هم در حال از دست رفتن است.
به گزارش «وطنامروز»، در روزگاری که اهالی سینما بویژه فعالان سینمای کودک از سهم کم کودکان از سینما گلایهمندند، انتظار میرفت جشنواره فیلم کودک بتواند امید و انگیزهای برای این حوزه باشد و چراغ آن را روشن نگه دارد اما این جشنواره هم امسال حال و روز خوشی ندارد. ۳ ماه و اندی مانده به برگزاری این رویداد سینمایی، زمزمههایی از احتمال لغو برگزاریاش در سال جاری و تبدیل آن به رویدادی دوسالانه به گوش میرسد و دبیر جشنواره با اشاره به تعدد نظرات راجع به شیوه برگزاری به خبرنگار صداوسیما میگوید: «برخی معتقدند اگر این جشنواره سالانه برگزار شود خوب است و برخی معتقدند اگر دوسالانه برگزار شود به نفع سینمای کودک و نوجوان خواهد بود». نفع این دوسالانه شدن برای سینمای کودک را در خوشبینانهترین حالت میتوان فرصت بیشتر فیلمسازان برای تولید آثار معنا کرد اما از سوی دیگر، انباشت فیلمهای ۲ سال متوالی برای شرکت در جشنواره و انتظار ۲ ساله یک فیلمساز کودک برای جشنواره و از بین رفتن انگیزه و پویایی در این حوزه را نباید از نظر دور داشت. شاید با نظر به همین مسائل بود که تصمیم بر این شد تا حداقل امسال هم این رویداد بسامد سالانه خود را حفظ کند.
قرار بر این است سیوپنجمین دوره جشنواره بینالمللی سینمای کودک مهرماه امسال طبق روال سابق برگزار شود اما کیفیت برگزاری علیالظاهر طبق روال سابق نیست. با توجه به شنیدهها، هیچ تقاضایی برای تولید در این حوزه از سینما وجود ندارد و در نتیجه این دوره از جشنواره برخلاف دورههای گذشته، با نمایش فیلم همراه نخواهد بود و قاعدتا در چنین شرایطی رقابتی هم در کار نیست، بلکه صرفا مراسمات جانبی را در این رویداد شاهد خواهیم بود که بزرگداشت بزرگان این حوزه از جمله آنهاست.
کاهش تولیدات سینمایی حوزه کودک منجر به کسادی بازار جشنواره فیلم کودک شده و صدور تنها یک پروانه ساخت سینمایی در حوزه کودک از ابتدای سال جاری نیز این هشدار را میدهد که این کسادی ادامهدار باشد. در همین باره، گفتوگویی با سیدمهدی میرفخرایی، تهیهکننده سینمای کودک داشتیم و نظر وی درباره علل این وضع نابسامان حوزه کودک را پرسیدیم.
سیدمهدی میرفخرایی بخشی از ضعف در تولید آثار کودک را متوجه پخشکنندهها دانست و گفت: هنوز پخشکننده حرفهای به معنای واقعی در سینمای کودک نداریم؛ حتی خود شرکتهای پخش سانس، اکرانهای خود را در اختیار آن دسته از فیلمهایی میگذارند که شانس فروش بیشتری دارند و احتمال فروش بیشتر، امتیاز مهمی برای آنها در گزینش فیلمهاست. این ملاکهای غلط اگر تصحیح نشود، میتواند خسارات جبرانناپذیری به سینمای کودک وارد کند.
وی در توصیف ضرورت توجه مضاعف به قشر کودک گفت: سینمای کودک ما به عنوان یکی از معدود عرصههایی که در آن به قشر کودک توجه میشود، نیاز جامعه و آینده این کشور است. مهمترین مسالهای که همواره در جشنواره فیلم کودک و نوجوان طی سالیان برگزاری آن وجود داشته، این است که این حوزه شدیدا نیازمند حمایتهای معنوی و مالی است تا بتواند به روزهای اوج خود برسد. در بخش اکران نیز باید حمایت جدیتری از سوی دولت و نهادهای مربوط انجام شود و برخی ملاکها از جمله شانس فروش و... کمرنگتر شود؛ البته که نیازسنجی و مخاطبسنجی نیز همواره باید مد نظر قرار گیرد و نمیتوان منکر اهمیت آن شد.
تهیهکننده کودک موانع ورود به حوزه کودک و برخی سنگاندازیها به تولیدکنندگان را دیگر علت ضعف تولیدات دانست و اضافه کرد: به نظر من بستر باید به صورتی فراهم شود که شرایط ورود برای هر فیلمسازی که توان و قابلیت کار کردن در جشنواره فیلم کودک را دارد، فراهم شود. متاسفانه آنقدر موانع در این مسیر بسیار است که فیلمسازان را ناامید و برای ادامه فعالیت در این حیطه بیانگیزه میکند. اگر میخواهیم بخش خصوصی به سینمای کودک ورود کند، نباید سنگاندازیها مانع پیشروی در این مسیر شود و بنیاد سینمایی فارابی به عنوان برگزارکننده این رویداد، باید این نکته را در نظر داشته باشد.
میرفخرایی نابرابری شرایط رقابت را نیز در این فقر تولید موثر دانست و گفت: فیلمسازان بخش خصوصی به دلیل اینکه از لابیگریها و رانتها استفاده نمیکنند طبیعتا این موضوع موجب میشود از گوی چرخه رقابت با برخی آثار که از رانتها بهره بردهاند، دور بمانند. امیدوارم این مساله با درایت بنیاد سینمایی فارابی هرچه زودتر رفع شود. حوزه کودک اگر مورد بیتوجهی و بیمهری واقع شود، در آینده هم نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که کودکان اعتنایی به صحبتهای ما داشته باشند و در دوگانه آثار داخلی و خارجی، سینمای داخلی را برگزینند.
وی در پایان راه خروج از این وضعیت را مدنظر قرار دادن روانشناسی و نیازسنجی کودک و نوجوان معرفی کرد و یادآور شد: اگر روانشناسی و نیازسنجی کودک و نوجوان را مدنظر نداشته باشیم، توقع دوری آنها از محتواهای خارج از عرف ما انتظاری بیجاست. ما باید خوراک و محصولی برای کودکان و نوجوانان کشورمان عرضه کنیم که عرضه و تقاضای فرهنگی این قشر، از تناسب خود خارج نشود و آنها را به سوی محتواهای نامناسب سوق ندهد.
ارسال به دوستان
آیین نکوداشت زندهیاد علی سلیمانی برگزار شد
کارگردانان از نذر 25 ساله هنرمند انقلابی گفتند
آیین نکوداشت مرحوم علی سلیمانی، در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن، همزمان با نخستین سالگرد درگذشت این بازیگر تئاتر با حضور هنرمندان سرشناس برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، در ابتدای این مراسم، سیدجواد هاشمی، مجری برنامه ضمن نکوداشت یاد و خاطره علی سلیمانی اظهار داشت: برای کسانی که با علی سلیمانی آشنا بودند، یک سال گذشته بسیار سخت گذشت، زیرا رفتار و منش وی به اندازهای نیکو بود که نمیشد او را بشناسید اما دوستش نداشته باشید. سلیمانی سالها نمایشهایی را به صورت نذری انجام میداد و دستمزد خود را هم از امیرالمؤمنین(ع) دریافت میکرد. اجرت کار وی، ماندگاری نامش است. این هنرمند به مدت ۲۵ سال، 40 شب قبل از شهادت حضرت علی(ع) نمایشی با محوریت امیرالمؤمنین(ع) برگزار میکرد و در طول این 40 شب نیز همیشه اشک به چشم داشت.
در ادامه مراسم، حسن فتحی پیرامون این هنرمند فقید تصریح کرد: در این ۲ یا ۳ سال کرونایی، بسیاری از هموطنان خود را از دست دادیم. همچنین هنرمندان ارزندهای از میان ما سفر کردند اما هنرمندان به دلیل اجباری که برای کارشان داشتند، مجبور شدند بدون ماسک جلوی دوربین بروند. آنها این عمل را انجام دادند تا بتوانند با آثار تولیدی خود اوقات فراغت مردم را پر کنند ولی در نهایت همین امر باعث شد برخی هنرمندان از میان ما بروند. این عمل بازیگران، تنها نتیجه عشق آنها به مردم و خواستههایشان بود که این ایثار را رقم زد.
قاسم جعفری، کارگردان سینما نیز با بیان اینکه علی سلیمانی همواره در همه امور گشادهرو و خندان بود، درباره این هنرمند بیان کرد: تا چند سال پیش، هیچ یک از ما مرگ را جدی نمیگرفتیم اما کرونا باعث شد بفهمیم مرگ به همه ما چقدر نزدیک است. امیدوارم این بیماری دیگر جان هیچ عزیزی را نگیرد. من تنها در سریال «غریبانه» با علی سلیمانی همکاری داشتم و همیشه افسوس میخورم چرا بیشتر این موقعیت فراهم نشد تا بتوانم با او کار کنم. در همان یک کاری که با سلیمانی همکاری داشتم، خاطراتی برایم باقی ماند.
حسین کیانی، کارگردان و نویسنده تئاتر نیز درباره علی سلیمانی بیان داشت: حضورم در این مجلس یک نقطه آموزنده برای خودم داشت، آن هم اینکه امیدوارم به گونهای زندگی کنم که همانند این مجلس، چنین جمعیتی برایم حضور داشته باشند. از سال ۹۰ تا ۹۸ به طور مداوم با علی سلیمانی در تئاتر کار کردم، بنابراین بخوبی او را میشناسم. وی هیچگاه گذشته خود را از یاد نبرد و با مردم بسیار فروتنانه رفتار میکرد.
کیانی با بیان اینکه هنر ایران یکی از چهرههای خوب خود را از دست داد، تصریح کرد: هیچگاه در بدترین شرایط روحی از علی سلیمانی بداخلاقی ندیدم. سلیمانی همچنین بسیار اخلاقمدار بود. این ویژگی هم وام گرفته از اعتقادات و باورهای مذهبیاش بود. درباره این هنرمند باید اضافه کنم هیچگاه نماز و روزه او ترک نشد.
علی ملاقلیپور، کارگردان سینما و تلویزیون نیز در انتهای این جلسه بیان کرد: من در مرگ پدرم نیز به اندازه درگذشت علی سلیمانی گریه نکردم. وی بشدت دوستداشتنی و با اخلاق بود و به هیچ وجه نمیشود فوت او را باور کرد. سلیمانی را بسیار رفیق و همراه دیدم، او در رفاقت برای دوست خود کم نگذاشت. به یاد ندارم علی سلیمانی خود را برای کسی گرفته باشد. وی مردم را از خود میدانست، برای همین همچنین در میان قلب عموم مردم جا دارد.
ارسال به دوستان
به دعوت معاون وزیر فرهنگ فدراسیون روسیه
رئیس سازمان سینمایی به مسکو میرود
رئیس سازمان سینمایی به دعوت معاون وزیر فرهنگ فدراسیون روسیه در سفری سه روزه به مسکو میرود. به گزارش «وطنامروز»، محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی به دعوت یورونا مانیلوو، معاون وزیر فرهنگ فدراسیون روسیه با هدف گسترش همکاریهای سینمایی، شناخت توانمندیهای دو طرف در حوزه تولید و پخش آثار سینمایی و گسترش ظرفیتهای اکران و ایجاد بازار تجاری برای سینمای ایران به روسیه میرود. دیدار با رئیس دپارتمان سینما و توسعه دیجیتال، رئیس دفتر بینالملل وزارت فرهنگ، رئیس موزه دولتی و مرکزی سینما، رئیس شبکه تلویزیونی انتیوی، مدیرعامل پلتفرم پخش فیلم و سریال پرمییر وان، رئیس موسسه تولید و توزیع فیلم سنترال پارتنرشیپ، مدیرعامل آرشیو ملی سینمای روسیه، مدیر اجرایی بنیاد سینمای روسیه، مدیربرنامهها و رئیس کمیسیون انتخاب جشنواره بینالمللی فیلم مسکو و همچنین نشست مشترک با جمعی از تهیهکنندگان، توزیعکنندگان و دستاندرکاران صنعت سینمای روسیه از دیگر برنامههای پیشبینی شده در این سفر است. روسیه یکی از کشورهای مهم منطقه در حوزه سینماست که هر سال فیلمهای متعددی در قالبهای گوناگون تولید و عرضه میکند. سفر محمد خزاعی به کشور روسیه در جهت ارتقای مناسبات فرهنگی بویژه در حوزه سینماست. در این سفر چند تفاهمنامهای همکاری از جمله با معاون وزیر فرهنگ فدراسیون روسیه جهت تسهیل امور سینمایی فیمابین به امضا خواهد رسید. ارسال به دوستان
با ساخت برنامهای ۹ اپیزودی
فرانسه یاد «برتران تاورنیه» را زنده میکند
رادیو دولتی فرانسه با ساخت یک سری برنامه درباره برتران تاورنیه، یاد این کارگردان مهم فرانسوی را گرامی میدارد. به گزارش «وطنامروز»، یک برنامه ۹ قسمتی درباره برتران تاورنیه، کارگردان مشهور فرانسوی، برنامه مخصوص تابستانی رادیو دولتی فرانسه در بزرگداشت این فیلمساز است. پخش این برنامه در ۹ قسمت یک ساعتی از ۲ جولای شروع شده و تا ۲۷ آگوست ادامه خواهد داشت که هر شنبه ساعت ۱۰ صبح پخش میشود. در هر اپیزود به یکی از جنبههای کاری و زندگی تاورنیه که سال ۲۰۲۱ از دنیا رفت، پرداخته میشود. تاورنیه کارگردان فیلمهای متعددی بود که «شاهزاده خانم مونپنسیه»، «وزیر فرانسه»، «یکشنبهای بیرون شهر»، «قاضی و قاتل» و «دختر دارتانیان» از جمله آنها هستند.
قسمت اول این مجموعه رادیویی به فیلم «ساعتساز سنپل» اختصاص دارد که به طور کامل در لیون رخ داده و فیلیپ نوآره از بازیگران محبوب تاورنیه در آن بازی کرده بود.
در این مجموعه مستند از آرشیوها و گفتههای اطرافیان کارگردان و هنرمندان دیگر فرانسوی بهره گرفته شده است. ایزابل هوپر، فیلیپ ساردی، ناتالی بای، فیلیپ تورتون، ملانی تیری، ادی میشل، ماری گیلیان و تیری فرمو از جمله افرادی هستند که در این مجموعه درباره تاورنیه با آنها صحبت شده است.
برتران تاورنیه که سال ۱۹۴۱ متولد شده بود فروردین سال پیش در ۷۹ سالگی از دنیا رفت.
ارسال به دوستان
مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی خبر داد
حلوفصل مشکل ۴ فیلم بلاتکلیف سینمایی
مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی، از حل شدن مشکلات فیلمهای «روشن»، «سه کام حبس»، «زنبور کارگر» و «رگهای آبی» در آینده نزدیک خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، روحالله سهرابی، مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم با ارائه گزارشی درباره اقدامات انجام شده در حوزه نظارت بر عرضه و نمایش فیلم بیان داشت: طی ۴ ماه اخیر در اداره کل عرضه و نمایش سازمان سینمایی اقداماتی انجام شده که در پاسخ به تقاضاها و توقعات سینماگران بسیار قابل تأمل است. دستاوردهای مدیریت جدید در شرایطی حاصل شده است که سینما یکی از بحرانیترین دورههای خود اعم از مساله خروج از دوران کرونا و بازگشت به زیست طبیعی سینما و حاشیههای پررنگتر از متن همچون حواشی برخی فیلمها، موانع مختلف در تعامل دوسویه بین سازمان سینمایی و برخی صنوف، بیانیهنویسی و ایجاد اختلاف و شکاف را تجربه کرده است. سهرابی اظهار داشت: این اداره کل بیتوجه به امور حاشیهای و در اقدامی حرفهای و عملیاتی در همه زمینههای تحت اختیار اعم از صدور پروانه نمایش آثار سینمایی و غیرسینمایی، پروانه مالکیتها، مدیریت فضای اکران، نحوه ایجاد تعامل بین سازمان و سینماگران و نظارت بر اقلام تبلیغی، دوره شلوغ و پرترافیکی را طی کرده است. با وجود حساسیتهای موجود، مجوز نمایش بیش از ۳۸ فیلم سینمایی صادر شده که در میان آنها فیلمهای حساسیتبرانگیز یا متوقفماندهای چون علفزار، مجبوریم، ملاقات خصوصی، جنگ جهانی سوم، بانکزدهها، انفرادی، تفریق و بیرویا به چشم میخورد. سهرابی تاکید داشت: طبق گزارش کارشناسان این اداره کل، مشکل فیلمهای بلاتکلیفی چون روشن، سه کام حبس، زنبور کارگر، رگهای آبی و... نیز در حال حل شدن است و به نظر میرسد طی یک ماه آینده تکلیف تعداد دیگری از فیلمها که به دلایل مختلف اجازه اکران نداشتهاند مشخص شود. در بخش آثار غیرسینمایی نیز طی ۴ ماه اخیر ۱۲۸ عنوان فیلم پروانه نمایش گرفتهاند، این در حالی است که بیش از بیست عنوان از این ۱۲۸ اثر، از سالها قبل درگیر مشکلات مختلف بوده و به دلایل مختلف اعم از مضمون و محتوا یا همکاری نکردن عوامل اصلی برای انجام اصلاحات، محروم از پروانه نمایش بودهاند. سهرابی یادآور شد: بخش دیگر فعالیتهای اداره کل عرضه و نمایش، صدور پروانه مالکیت فیلمهاست که در طول ۴ ماه اخیر در بخش سینمایی ۵۵ عنوان فیلم و غیرسینمایی ۳۵ عنوان فیلم، مجموعا بیش از ۹۰ پرونده فیلم مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار گرفته و پس از حسابرسیها و مشخص شدن درصد سهام مالکین حقیقی و حقوقی، پروانه مالکیت آنها صادر شده است. وی به اعلام رئیس سازمان سینمایی مبنی بر بخشش آن گروه از فیلمسازان که به دلایل موجه، بدون اخذ پروانه ساخت اقدام به ساخت فیلم کردهاند هم اشاره داشت: در این رابطه ۲۹ اثر درخواست بازبینی و ارزیابی ارائه کردند که تا زمان آمادهسازی این گزارش ۲۱ فیلم از آثار مذکور مورد بازبینی و ارزیابی قرار گرفته است که آثار تایید شده برای تصمیمگیری نهایی به شورای پروانه نمایش ویدئویی و سینمایی ارجاع شدهاند. ارسال به دوستان
اخبار
معرفی اعضای هیأت انتخاب سوگواره «تصویر دهم»
محمد رهبر، دبیر سومین رویداد «تصویر دهم» اعضای هیأت انتخاب این رویداد فیلم کوتاه را معرفی کرد. به گزارش «وطنامروز»، اعضای این هیات به ترتیب حروف الفبا عبارتند از حمید بهرامیان کارگردان سینما، محمدحسین پویانفر کارشناس مذهبی، حامد جوادزاده تهیهکننده، برنامهساز و مدرس رسانه، سیاوش حقیقی تهیهکننده، فرهاد قائمیان بازیگر، محمدرضا مصباح تهیهکننده سینما و هادی نائیجی کارگردان سینما.
مهلت دریافت آثار سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم» با مدیریت مجید مجیدی تا ۳۱ شهریورماه در ۲ بخش فیلم کوتاه و ایدههای داستانی ادامه دارد. رویداد فیلم کوتاه «تصویر دهم» توسط خیریه راه ایمان و با مشارکت عتبه مقدس حسینی علیهالسلام برگزار میشود.
***
حضور ۵ فیلم ایرانی در جشنواره مسکو
5 فیلم از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی در چهلوچهارمین دوره جشنواره فیلم مسکو حضور خواهد داشت. به گزارش «وطنامروز»، چهلوچهارمین دوره جشنواره فیلم مسکو امسال از تاریخ ۲۶ آگوست لغایت ۲ سپتامبر برابر با ۴ تا ۱۱ شهریورماه سالجاری برگزار میشود. بنیاد سینمایی فارابی با فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی در بخش مسابقه اصلی و «رمانتیسم عماد و طوبی» ساخته کاوه صباغزاده، «پسران دریا» ساخته حسین قاسمیجامی و افشین هاشمی، «بچه گرگهای دره سیب» ساخته فریدون نجفی و «مسیر معکوس» ساخته ابوالفضل جلیلی در بخش خارج از مسابقه این رویداد حضور خواهد داشت. این رویداد نخستین حضور بینالمللی ۲ فیلم «بدون قرار قبلی» و «رمانتیسم عماد و طوبی» است.
***
آغاز پخش «مامانها» از شبکه ۳ تلویزیون
فصل جدید برنامه تلویزیونی «مامانها» با اجرای عطیه عسگری از روز گذشته از شبکه ۳ سیما آغاز شد. به گزارش «وطنامروز»، فصل دوم برنامه تلویزیونی «مامانها» محصول مشترک گروه اجتماعی شبکه ۳ سیما و مرکز مستند و تلویزیونی سازمان سینمایی سوره از دیروز ۲۳ مردادماه روی آنتن شبکه ۳ رفت.
قرار است برنامه «مامانها» در قسمت اول خود به بررسی نسل جدید مادران و ویژگی منحصر به فرد این نسل بپردازد و در ادامه سراغ موضوعات مهم و پرچالشی همچون ورزش مادران و مواجهه صحیح کودکان با مرگ اقوام برود. علاوه بر این موضوعات، مساله مواجهه فرزند اول با فرزند دوم و قواعد درست همدلی مادران با یکدیگر از جمله مباحثی است که برنامه مامانها در قسمتهای ابتدایی خود به آنها میپردازد.
***
وزیر فرهنگ:
لایحه جامع خبرنگاری و روزنامهنگاری در دولت تصویب شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تصویب لایحه جامع خبرنگاری و روزنامهنگاری در کمیسیون فرهنگی دولت خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که در تالار وحدت برگزار شد، اظهار داشت: امسال روز خبرنگار با عاشورای حسینی مصادف شد و به همین دلیل قرار شد تا تجلیل از خبرنگاران در روزی دیگر برگزار شود و در نهایت امروز این مراسم به صورت نمادین برگزار شد. یاد و خاطره همه این بزرگواران را گرامی میداریم، بویژه حجتالاسلام محمود دعایی، پیشکسوت این عرصه را از دست دادیم که رفتن وی ثلمه بزرگ به جامعه رسانه کشور بود.
اسماعیلی به تلاشهای صورتگرفته از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم اشاره کرد و از تصویب لایحه جامع خبرنگاری و روزنامهنگاری در دولت خبر داد و افزود: با تصویب و اجرایی شدن این لایحه، بسیاری از مشکلات و مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه حل خواهد شد.
***
حال محمد کاسبی خوب نیست
محمد کاسبی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون به دنبال نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شد. به گزارش «وطنامروز»، محمد کاسبی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بار دیگر به دنبال نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شد. یلدا کاسبی، دختر این هنرمند در گفتوگو با رسانهها ضمن اعلام این خبر از همه مردم خواست برای پدرش دعا کنند، چرا که شرایط عمومی وی چندان مطلوب نیست. محمد کاسبی زمستان سال ۱۴۰۰ از ناحیه دریچه قلب تحت عمل جراحی قرار گرفت و طی این مدت چند بار به علت نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شد.
***
فراخوان جشنواره عکاسی روایت عشـق عاشورایی زاگـرسنشینـان
جشنواره عکاسی «روایت عشـق عاشورایی زاگـرسنشینـان» با هدف انعکاس آداب و رسوم عاشورایی اقوام 15استان زاگرسنشین برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»،جشنواره عکاسی «روایت عشـق عاشورایی زاگـرسنشینـان» با هدف انعکاس آداب و رسوم عاشورایی اقوام 15 استان زاگرسنشین، در راستای حفظ و ترویج فرهنگ عاشورایی اقوام زاگرسنشین با موضوعات سنتها و آیینهای عزاداری در اقوام زاگرسنشین، محرم و فرهنگ عاشورایی، محرم و فرهنگ زاگرسنشینان و جلوههای ماه محرم در 15 استان زاگرسنشین با همکاری دانشگاه علمی- کاربردی واحد 6 تهران و دبیرخانه ائتلاف ملی زاگرسنشینان برگزار میشود.
شرکت در این جشنواره معنوی و فرهنگی برای عموم مردم و عکاسان حرفهای و آماتور آزاد است و عکاسان میتوانند آثار خود را با دوربین حرفهای یا موبایل به ثبت برسانند و هر عکاس میتواند 10 اثر ارسال کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|