|
خودداری چمران از معرفی مکان جدید آرامستان شهر تهران
رئیس شورای شهر تهران درباره جانمایی آرامستان جدید تهران گفت: اجازه دهید کارها پیش برود تا برای خرید زمین دچار مشکل نشویم. مهدی چمران در جمع خبرنگاران درباره سخنان مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) درباره جانمایی آرامستان جدید گفت: اجازه دهید کارها پیش برود، چرا که اگر نام محل را ببریم ممکن است در خرید زمینها دچار مشکل شوند.
ارسال به دوستان
اخبار
کشف ۵۰ قبضه سلاح جنگی در مرزهای جنوب شرق کشور
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور گفت: با هوشیاری مرزداران هنگ مرزی جکیگور، ۵۰ قبضه سلاح کلت غیرمجاز قاچاق قبل از ورود به کشور کشف شد. سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این خبر گفت: مرزداران هنگ مرزی جکیگور- استان سیستانوبلوچستان- با اشراف و تسلط اطلاعاتی در سطح حوزه استحفاظی، از قصد ورود قاچاقچیان سلاح غیرمجاز به وسیله یک دستگاه خودرو به داخل کشور مطلع شدند و جهت دستگیری و خنثی کردن اهداف سوء آنها، بلافاصله تمهیدات لازم را به کار گرفتند. وی افزود: مرزداران در این عملیات پس از شناسایی خودروی مورد نظر، طی عملیات تاکتیکی توانستند ضمن توقیف یک دستگاه خودروی سواری و دستگیری یک قاچاقچی سلاح و مهمات، ۵۰ قبضه سلاح کلت و ۹۹ تیغه خشاب مربوطه غیرمجاز را که به صورت ماهرانهای در خودرو جاسازی شده بود کشف کنند. سردار گودرزی هشدار داد: قاچاقچیان، اشرار و معاندین بدانند مرزبانان با عزم جدی و قاطع با هر گونه تحرک و شرارت برخورد خواهند کرد.
***
تجویز بیش از ۹۵ درصد نسخههای پزشکان به صورت الکترونیک
رئیس اداره پزشکان، دارو و پاراکلینیک اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار دریافتی از سامانههای مکانیزه سازمان تأمیناجتماعی، بیش از ۹۵ درصد نسخ پزشکان به شکل الکترونیک تجویز میشود، گفت: اطلاعات مورد نیاز درباره نسخ پزشکان، دارو، پاراکلینیک و... به شکل مکانیزه و از طریق یک نرمافزار واسط در اختیار بیمه مرکزی ایران و تمام شرکتهای بیمه تکمیلی قرار میگیرد. سلیمه رحیمیمقدم در گفتوگو با ایسنا، درباره همکاری پزشکان و مراکز درمانی با طرح نسخهنویسی الکترونیک اظهار کرد: با شروع طرح نسخهنویسی الکترونیک، کلاسهای متعدد آموزشی جهت نحوه ثبتنام و ورود پزشکان به سامانه نسخه الکترونیک سازمان تأمیناجتماعی و چگونگی نسخهنویسی الکترونیک برگزار شد. وی افزود: پزشکان بتدریج نسبت به تهیه سختافزار و نسخهنویسی الکترونیک اقدام کردند؛ به گونهای که در حال حاضر میتوان گفت تقریبا تمام پزشکان مجهز به سختافزار و نرمافزار مورد نیاز جهت نسخهنویسی الکترونیک شدهاند. رحیمیمقدم با بیان اینکه با توجه به اینکه درحال حاضر بر اساس آخرین آمار دریافتی از سامانههای مکانیزه سازمان تأمیناجتماعی بیش از ۹۵ درصد نسخ پزشکان به شکل الکترونیک تجویز میشود، گفت: این امر نشان از همکاری بسیار خوب پزشکان در اجرای سراسری طرح نسخه الکترونیک است.
***
پیشرفت ۳۰ درصدی حوزه حملونقل شهرداری تهران
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: ۳ حوزه ساخت مترو، بهرهبرداری مترو و اتوبوسرانی، در ۶ ماه ابتدایی سال جاری و بنا بر اعتبار اختصاصیافته، پیشرفت ۳۰ درصدی داشتهاند. محمد آخوندی در پایان یکصدونهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به گزارش نظارتی 6 ماهه پروژههای تملک داراییهای سرمایهای حوزه معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: این گزارش توسط کمیسیون برنامه و بودجه در صحن شورا ارائه شد و در واقع یکی از سیاستهای شورا این است که هر 3 ماه گزارش نظارتی خود را در ارتباط با بخشهای مختلف شهرداری تهران ارائه کند. وی افزود: هفته گذشته گزارش نظارتی معاونت فنی- عمرانی شهرداری تهران ارائه شد که با ارائه این گزارش، پیشرفت فیزیکی پروژههای هر معاونت بر اساس اعتبارات در نظر گرفته شده مشخص میشود. آخوندی با اشاره به اینکه حوزه حملونقل 3 حوزه تخصصی از جمله ساخت مترو، بهرهبرداری مترو و شرکت اتوبوسرانی دارد، گفت: بر اساس گزارش ارائه شده، پیشرفت معاونت حملونقل در 6 ماهه اول سال بنا بر اعتبار تخصیصیافته به این معاونت 30 درصد بوده است که خیلی عملکرد مناسبی نیست و انتظار ما بیش از این است. وی گفت: امیدواریم با توجه به اینکه در 6 ماه دوم نقدینگی شهرداری تهران بیشتر میشود، شاهد گزارش مناسبتری از معاونتهای شهرداری باشیم.
***
توصیه رئیس پلیس فتا درباره هک شدن موبایل
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که ناخواسته روی لینک آلودهای که از طریق پیامک برایتان ارسال شده است کلیک کرده باشید؛ اما راهکار جلوگیری از سرقت اطلاعات موبایل چیست؟ «هک» با لینکهای آلوده یکی از روشهای هک گوشی یا سیستمهای رایانهای است که کلاهبرداران در این روش کاربران را ترغیب میکنند تا روی لینکهای آلوده کلیک کنند. به طور مثال، هکر با ترفندهایی از جمله «پرونده اغتشاشات شما تشکیل شده است»، «برای شما پرونده قضایی تشکیل شده است» و... برای قربانی به نوعی دام پهن میکند و از آن طریق او را مجاب میکند روی لینک مخرب کلیک کند. پس از کلیک روی این لینک، برنامهای در پشت پرده اقدام به سرقت اطلاعات کاربر میکند و میتواند تلفن همراه شما را به زامبی تبدیل کند و برای تمام مخاطبان شما پیامک ارسال کند و شما را از مالباخته به متهم تبدیل کند!
سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتا در گفتوگو با مهر، راهکاری برای جلوگیری از سرقت اطلاعات تلفن همراه افرادی که ناخواسته روی لینکهای آلوده کلیک میکنند، پیشنهاد داد و گفت: اگر تلفن همراه فردی آلوده شد، آن فرد میتواند به قسمت تنظیمات تلفن همراه خود مراجعه کند و بعد از آن به قسمت اپلیکیشنها برود و دسترسیهایش را بررسی کند. وی افزود: در این قسمت باید ببیند به چه برنامههایی دسترسی داده است تا بتواند برای مخاطبانش پیامک ارسال کند. وی افزود: کاربر باید بررسی کند و ببیند اگر به نرمافزار یا اپلیکیشنی دسترسی ارسال پیامک داده است که مورد تأییدش نیست، آن دسترسی را پاک کند تا از ارسال پیامک از تلفن همراهش به لیست مخاطبانش جلوگیری کند.
ارسال به دوستان
رفع کمبود داروهای کمیاب با تداوم واردات همراه با تولید و توزیع انبوه انواع داروهای مورد نیاز
نسخه درمان دارو پیچیده شد
تولید محصولات دارویی به صورت انبوه در حال انجام و تامین نیاز ضروری به داروهای کمیاب از طریق واردات در حال پیگیری است. در همین راستا روز گذشته 65 تن دارو برای تامین نیاز برخی اقلام دارویی کمیاب وارد کشور شد که طی روزهای آینده راهی داروخانهها میشود.
به گزارش «وطن امروز»، با حذف ارز ترجیحی، به دلیل ناهماهنگیهای ایجاد شده بیندستگاهی، تولید دارو در صنایع داروسازی کشور برخط انجام نشد؛ موضوعی که موجب ایجاد مشکلاتی برای شهروندان در بحث تهیه دارو شد. در پی آن با دستور شخص رئیسجمهور و پیگیریهای وزارت بهداشت، تولید دارو افزایش یافت و در کنار آن کمبود نیازهای دارویی از طریق واردات تامین شد.
بررسیها نشان میدهد طی این مدت بانک مرکزی اجازه نداده درخواستهای تأیید شده از سوی وزارت بهداشت روی زمین بماند. در این باره سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری اخیر خود تأیید کرد تنها از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ میلیارد و ۳۴۰ میلیون دلار ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شده است؛ اقدامی که منجر به مرتفع شدن مشکلات داروسازان داخلی و واردکنندگان این کالا شده است، چرا که بانک مرکزی با لحاظ فوریت و ارجحیت در تأمین ارز کالاهای حوزه بهداشت و درمان، درخواستهای ارز ثبت شده توسط متقاضیان را ظرف ۲۴ ساعت در سامانه مربوط تأیید کرده و تأمین ارز کالاهای این حوزه را که با امنیت و آرامش جامعه در ارتباط است، در اولویت قرار داده است. در این باره رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به رفع کمبود داروهای ضروری تا پایان هفته جاری گفت: تولید شربت آموکسیسیلین و داروی آموکسیکلاو افزایش یافته است. سیدحیدر محمدی درباره ساماندهی بازار دارو در کشور و جبران کمبود داروهای ضروری فصل سرما گفت: کمبودهای دارویی را به چند قسمت دستهبندی میکنیم. بخشی از کمبودهای دارویی ما کمبودهای خیلی ضروری بودند که آنتیبیوتیکهای خوراکی و سرم در رأسشان بود. وی ادامه داد: اولویت اول ما رفع این کمبودها بود و به همین دلیل بر اساس نیاز، تولید داخل را افزایش دادیم. بر اساس آمار، تولید شربت آموکسیسیلین از ابتدای سال از 580 هزار عدد در ماه به یک میلیون و 820 هزار عدد رسیده است. همچنین تولید کوآموکسی کلاو نیز از 146 هزار عدد به 2 میلیون و 900 هزار رسیده است. رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: این اتفاق آبانماه افتاده است. از مهرماه که فشارها به شرکتهای داروسازی زیاد شد تولید هم افزایش یافت. برای مثال تولید شربت استامینوفن از 370 هزار عدد به 4 میلیون و 370 هزار عدد رسید، بنابراین یکی از برنامههای ما افزایش تولید است، البته به شرطی که تواناییاش را داشته باشیم. برای مثال درباره سرم ما ظرفیت افزایش تولید در کوتاهمدت را نداشتیم، برای همین اقدام به واردات آن کردیم. همچنین درباره آنتیبیوتیک مجبور شدیم به خاطر مصرف بالای آن در کشور، هم تولید را بالا ببریم و هم وارد کنیم. با این حال برخی شهرها هنوز آنتیبیوتیک را به صورت سهمیهای توزیع میکنند. رئیس سازمان غذا و دارو درباره چرایی کند بودن چرخه جبران کمبود دارو در شرایط بحرانی افزود: شرکتهای دارویی از شروع زنجیره تولید یا تامینکننده و تولیدکننده و یا واردکننده هستند. بیش از 98 درصد داروها تولید داخل بوده و حدود ۲ درصد باید از تامینکننده خارجی وارد کشور شود. تولیدکننده بعد از تولید باید شناسهگذاری کند. بعد از آن دارو وارد زنجیره توزیع شده، از زنجیره توزیع اصلی به استانی میرود بعد وارد داروخانهها شده و سپس به دست مردم برسد. وی افزود: انتقال داروهای حجیم مثل سرم در این چرخه زمانبر است اما بعضیها زود منتقل میشوند. ممکن است 3-2 هفته طول بکشد که مردم اثر رفع کمبود دارو را در زنجیره ببینند. قطعا ما اجازه نمیدهیم در امر دارو کمبودی وجود داشته باشد. محمدی ادامه داد: در حال حاضر تولید آنتیبیوتیک به حداکثر رسیده اما واردات هم افزایش یافته است؛ این واردات را تا زمانی ادامه میدهیم که احساس کنیم کمبود دارو در کشور رفع شده است. برآورد این است کمبودهای ضروری دارو تا آخر هفته جاری جبران شود.
* ۶۵ تن آنتیبیوتیک در راه داروخانهها
محموله جدید دارو به میزان 65 تن دیروز وارد کشور شده و بلافاصله پس از آزمایشهای لازم و شناسهگذاری در سراسر کشور توزیع میشود. سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: محموله جدید سوسپانسیونهای آنتیبیوتیک به میزان ۶۵ تن دیروز ششم آذرماه از گمرک فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و از مبدأ هند وارد کشور شد. پدرام پاکآیین افزود: این محموله شامل ۴۶۳ هزار عدد انواع سوسپانسیون آنتیبیوتیک اطفال، آموکسی سیلین، کوآموکسیکلاو، سفکسیم، سفالکسین و آزیترومایسین است که از طریق هند وارد کشور میشود.
وی گفت: با هماهنگیهای صورتگرفته توسط وزارت بهداشت این محموله بلافاصله پس از آزمایشهای لازم و شناسهگذاری در سراسر کشور توزیع میشود. دستیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین اظهار داشت: این محموله با هماهنگی وزارت بهداشت و با هدف تکمیل بازار آنتیبیوتیک به کشور وارد شده است. پاکآیین ادامه داد: مقادیر موجود در این محموله آنتیبیوتیک شامل ۵۸ هزار عدد کوآموکسیکلاو، ۷۸ هزار عدد آزیترومایسین، ۲۵ هزار عدد سفکسیم، ۲۵ هزار عدد سفالکسین و ۲۷۷ هزار عدد آموکسیسیلین است.
***
داروی بیهوشی ایرانی برای نخستین بار در کشور تولید شد
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین گفت: کتامین برای نخستین بار در کشور تولید و وارد بازار شد. منصور نکوئینیا در جمع خبرنگاران، درباره برنامهریزی برای تأمین داروهای مورد نیاز داخل با استفاده از ظرفیتهای بومی، اظهار کرد: خط تولید داروی بیهوشی کتامین در شرکت داروی اکسیر بروجرد راهاندازی شد. وی تصریح کرد: این خط تولیدی با پیگیری و تلاش متخصصان داخلی راهاندازی شده است و در حال حاضر ۲۰ هزار ویال از داروی تولیدی در مرحله نخست وارد بازار شده است. با تولید کتامین در داروسازی اکسیر، کشور از واردات این محصول بینیاز شده و از خروج ارز جلوگیری میشود. مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین خاطرنشان کرد: ۲۰ هزار ویال دیگر از داروی کتامین ایرانی در حال حاضر تولید شده و آماده ارسال به مراکز بیمارستانی و درمانی است. نکوئینیا اضافه کرد: این دارو برای نخستین بار در ایران تولید و روانه بازار شده است و دانشمندان ایرانی این دارو را بومیسازی کردند. وی با بیان اینکه این شرکت توانایی تأمین تمام محصول مورد نیاز کتامین برای نیاز داخل را دارد، اضافه کرد: این خط توانایی تولید 1.5 میلیون ویال کتامین را دارد و محدودیتی در تولید این دارو وجود ندارد.
***
افزایش چندبرابری تولید انواع شربتهای آنتیبیوتیک
مشاور رسانهای رئیس سازمان غذا و دارو از افزایش تولید انواع شربتهای آنتیبیوتیک در 8 ماهه اول سال جاری به نسبت کل سال ۱۴۰۰ خبر داد. سجاد اسماعیلی در گفتوگو با ایسنا، از افزایش تولید انواع شربتهای آنتیبیوتیک در 8 ماه اول سال جاری به نسبت کل سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: تامین شربت آزیترومایسین در سال ۱۴۰۰ حدود ۵ میلیون عدد بود که در 8 ماه اول امسال و تا آبان ماه به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار عدد رسیده است. وی افزود: همچنین میزان تامین شربت آموکسیسیلین در کل سال گذشته نیز به حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار عدد میرسید اما تنها در 8 ماه امسال این عدد به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد رسیده است. اسماعیلی با اشاره به افزایش حدود ۲ برابری تامین شربت سفکسیم نیز گفت: سال گذشته ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد از این دارو تامین شده بود. این میزان تا پایان آبانماه ۱۴۰۱ به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد رسیده است. همچنین تامین شربت کوآموکسیکلاو با افزایش 3.5 برابری از سال۱۴۰۰ با حدود ۲ میلیون عدد در سال گذشته، به ۷ میلیون عدد در 8 ماه سال ۱۴۰۱ رسیده است.
ارسال به دوستان
هشدار درباره خروج غیرضروری از منزل در پی افزایش غلظت آلایندهها؛ دستگاههای امدادی به حالت آمادهباش درآمدند
تداوم آلودگی هوای پایتخت تا چهارشنبه
هوای تهران همچنان آلوده است و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی و مدیرکل مدیریت بحران استان، این وضعیت به دلیل انباشت آلایندهها در آسمان این کلانشهر تا چهارشنبه ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، هوای ناسالم مدتی است نفس ساکنان پایتخت را بریده است؛ پدیده نامیمونی که طی ۲ هفته اخیر تهران و البرز را فرا گرفته تا سلامت شهروندان به خطر بیفتد. این پدیده که ناشی از وارونگی هوا در فصول سرد است هر ساله تکرار میشود. در همین باره مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از مردم خواسته است تا روز چهارشنبه از تردد غیرضرور در شهر پرهیز کنند. حامد یزدیمهر با اشاره به صدور هشدار زرد برای آلودگی هوا در تهران گفت: برابر پیشبینیها از بعدازظهر دوشنبه 7 آذر تا روز چهارشنبه ۹ آذر در مناطق مرکزی، جنوبی و غربی استان تهران شاهد افزایش غلظت آلایندهها خواهیم بود. وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان هواشناسی با افزایش آلایندهها کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس پیشبینی شده است، گفت: در صورت عدم مهار منابع آلاینده اعم از ثابت و متحرک در مناطق پرتردد، هوا برای تمام گروهها ناسالم خواهد بود. یزدیمهر با اشاره به اینکه آلودگی هوا یک بحران جدی و اولویتدار محیطی است، افزود: به همه شهروندان توصیه میکنم در زمان اعلام آلودگی هوا از هر گونه فعالیت فیزیکی و ورزشی از جمله دویدن و پیادهروی در این شرایط در هوای باز و خروج غیرضروری از منزل و تردد بیمورد در معابر شهری خودداری کنند. وی در ادامه به بیماران قلبی و تنفسی و مبتلایان به آسم نیز توصیه کرد در شرایط آلودگی هوا افراد دارای بیماری زمینهای، کودکان و سالمندان در فضاهای باز فعالیت نکنند و توجه داشته باشند که نوشیدن مایعات بویژه آب در این مواقع نه تنها باعث شستوشوی دستگاه گوارش میشود بلکه عطش و خشکی دهان ناشی از آلودگی هوا را نیز از بین میبرد. یزدیمهر همچنین با اشاره به اعلام آمادهباش به دستگاههای امدادی نظیر اورژانس گفت: تمهیدات لازم اتخاذ شده تا در صورت نیاز خودروهای اورژانس در نقاط پرتردد مستقر شوند.
* هشدار هواشناسی نسبت به افزایش آلودگی هوای ۴ کلانشهر
تداوم آلودگی هوا در پایتخت به گونهای است که سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش غلظت آلایندههای جوی در ۴ کلانشهر هشدار لازم را صادر کرده است. این سازمان با صدور هشدار زردرنگ از پایداری جو، آلودگی هوا، سکون هوا و افزایش غلظت آلایندههای جوی خبر داد. این وضعیت از بعدازظهر دوشنبه ۷ آذرماه در تهران، کرج و اراک آغاز و تا قبل از ظهر چهارشنبه ۹ آذرماه در تهران، کرج، اراک و اصفهان ادامه خواهد داشت. در این شرایط جوی احتمال افزایش غلظت آلایندهها، افزایش شاخصهای آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروهها دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی مدیریت بهینه در مصرف سوختهای فسیلی، کنترل فعالیتهای صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیرضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز بویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماریهای قلبی و تنفسی را توصیه میکند. شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، دیروز ۶ آذرماه اعلام کرد؛ صبح دوشنبه با افزایش تردد خودروها بر میزان غلظت ذرات معلق افزوده میشود تا کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروههای حساس قرار گیرد. با تداوم این شرایط جوی همراه با کاهش تندی باد و افزایش ترافیک شامگاهی تا اواخر وقت دوشنبه، افزایش غلظت ذرات معلق و برقراری وضعیت ناسالم برای گروههای حساس پیشبینی میشود. براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا دیروز یکشنبه شاخص آلاینده «ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون» روی عدد ۱۰۱ یعنی شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. طبق دستورالعمل احتیاطی صادره از سوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، مبتلایان به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان جزو گروههای حساس محسوب میشوند و باید فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
***
اختصاص۳ میلیارد دلار برای مقابله با آلودگی هوا
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست از برگزاری نشست ویژه ستاد هوای پاک طی هفته جاری خبر داد و گفت: ۳ میلیارد دلار برای مقابله با آلودگی هوا در نظر گرفته میشود. علی سلاجقه، در گفتوگو با مهر درباره موضوع آلودگی هوا و اینکه چرا برنامهها در این راستا اجرایی نمیشود، اظهار داشت: سهشنبه هفته جاری نشست ویژه ستاد هوای پاک در وزارت کشور برگزار میشود و و طی بازه ۲ هفتهای معاونان دستگاههای ذیربط جلساتی داشتهاند و مهلتها داده شده است. وی افزود: دستگاههای مربوط سال گذشته به بهانههایی از جمله نداشتن بودجه کافی و اینکه وسط سال اعتباراتی به آنها اختصاص داده شده است به تعهدات خود عمل نکردند لذا اکنون برای اینکه هیچ بهانهای نباشد بویژه برای ۱۱ دستگاه برنامههای مهمی در دستور کار است. رئیس سازمان حفاظت محیطزیست ادامه داد: امسال هم بودجه ۱۰۳ هزار میلیارد تومان و هم ۳ میلیارد دلار ارزی برای اجرای قانون هوای پاک در دولت مطرح است و ما این موضوع را پیگیری میکنیم تا در بودجه ۱۴۰۲ در نظر گرفته شود و دیگر هیچ بهانهای برای دستگاههای اجرایی طی سال آینده نباشد. سلاجقه خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه هم در میدان است و مطمئن باشید در راستای تکالیف بودجه اتفاقات خوبی رخ خواهد داد و دستگاهها موظف به اجرای قانون هستند. وی در پاسخ به این پرسش که با ۳ میلیارد دلار ارز چقدر آلودگی هوا کاهش مییابد، خاطرنشان کرد: قطعاً اگر مشکل مربوط به سوخت و حملونقل را بر طرف کنیم بسیاری از مشکلات مربوط به آلودگی هوا برطرف خواهد شد.
ارسال به دوستان
در پی دستور رئیس قوه قضائیه
۴۶ زندانی با بهرهمندی از ارفاقهای قانونی آزاد شدند
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: ۴۶ زندانی که شرایط ارفاق قانونی داشتند، در پی دستور رئیس قوه قضائیه آزاد شدند. در بین افراد آزادشده شماری از اغتشاشگران وقایع اخیر هم حضور دارند.
علی صالحی روز گذشته یک روز پس از صدور دستور حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای، از بررسی پرونده ۴۶ زندانی که شماری از آنها از اغتشاشگران وقایع اخیر بودهاند خبر داد. صالحی اظهار داشت: پس از دستور روز گذشته رئیس قوه قضائیه، پرونده شماری از افرادی که شرایط بهرهمندی از ارفاقهای قانونی را دارا بودند مورد بررسی قرار گرفت و ۴۶ نفر که شماری از آنها در جریان اغتشاشات اخیر تهران دستگیر شده بودند با همکاری و معاضدت انجام شده از زندان آزاد شدند. دادستان تهران تصریح کرد: نسبت به بررسی پرونده افرادی که در جریان اغتشاشات اخیر بازداشت شده بودند و شرایط ارتکاب جرم آنها اجازه میداد، همکاری لازم درباره آنها انجام شد و موضوع مورد بررسی قرار گرفت و این افراد با قرار تامین مناسب آزاد شدند. ظهر روز شنبه 5 آذر، دستورالعمل حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای در پی پیروزی شورانگیز و بازی غیرتمندانه ملیپوشان تیم ملی فوتبال کشورمان و شعف و شادمانی پدید آمده در سراسر ایران اسلامی، خطاب به مراجع و مراکز ذیربط قضایی صادر شد. در دستور رئیس دستگاه قضا خطاب به مراجع و مراکز ذیربط قضایی آمده بود: نسبت به آن دسته از زندانیان که شرایط بهرهمندی از ارفاقات قانونی را دارا میباشند، نهایت مساعدت و معاضدت انجام گیرد و مقدمات آزادی و بازگشت آنها به آغوش گرم خانوادههایشان در نخستین فرصت ممکن فراهم شود. در دستور رئیس دستگاه قضا تصریح شده: بدیهی است کسانی که در قضایای اخیر مرتکب جنایت شده و مدافعان امنیت مردم را شهید و مجروح کردند و اموال مردم را به آتش کشیدند و قرآن را سوزاندند، قابل اغماض و بخشش نیستند و برای عناصر و مسببان اصلی اغتشاشات اخیر، هیچ جای ارفاق وجود ندارد.
* توماج صالحی به افساد فیالارض متهم است
رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه توماج صالحی به افساد فیالارض متهم است، گفت: هنوز دادگاه رسیدگی به پرونده توماج صالحی برگزار نشده است. رسانه معاند اینترنشنال با انتشار خبری مدعی شده است دادگاه توماج صالحی روز گذشته در اصفهان برگزار شده و خانواده وی موفق نشدهاند در روز دادگاه با او دیدار کنند. در این رابطه حجتالاسلام والمسلمین جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به جزئیات پرونده توماج صالحی گفت: هفته گذشته کیفرخواست پرونده توماج صالحی صادر و به دادگاههای عمومی و انقلاب اصفهان ارجاع شد اما هنوز جلسات دادگاه برگزار نشده است.
وی افزود: توماج صالحی به افساد فیالارض از طریق نشر اکاذیب به صورت گسترده به نحوی که موجب خسارات عمده شده است، فعالیت تبلیغی علیه نظام، تشکیل و اداره دستهجات غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور، همکاری با دولت متخاصم علیه جمهوری اسلامی و نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی از طریق فضای مجازی و تحریک و ترغیب افراد به اعمال خشونتآمیز متهم است. رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: بخشی از اتهامات توماج صالحی در دادگاه عمومی و بخشی دیگر در دادگاه انقلاب اصفهان مورد رسیدگی قرار میگیرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|