|
مشاغل پردرآمد فقط 4 درصد درآمد مالیاتی را تأمین میکنند
استاد دانشگاه با بیان اینکه برخی مشاغل خاص مانند آهنفروشان، طلافروشان، آرایشگران زنانه، املاکیها، رستورانداران، وکلا و پزشکان فرار مالیاتی بالایی دارند، گفت: طبق آمار مشاغل خاص 20 درصد از تولید ناخالص ملی را شامل میشوند اما فقط 4 درصد در تأمین درآمدهای مالیاتی کشور سهم دارند. رحمان سعادت با اشاره به اینکه برای برخورداری از یک نظام مالیاتی کارآمد در وهله اول به ابزارهای هوشمند نیاز داریم، تصریح کرد: سامانههای هوشمند مالیاتی به ما در شناسایی مودیان و شفافسازی میزان درآمد افراد کمک میکند.
ارسال به دوستان
با حضور رئیسی و بذرپاش راهآهن بستانآباد - خاوران پس از ۲۲ سال به بهرهبرداری رسید
ریل پیشرفت شمال غرب
افزایش ۷ میلیون تنی ظرفیت ترانزیتی کشور و ۲ میلیون نفری مسافر در سال با راهآهن جدید آذربایجان، افتتاح بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
گروه اقتصادی: وزیر راه و شهرسازی که همزمان با سفر استانی رئیسجمهورو هیات همراه به آذربایجان شرقی عازم تبریز شد، راهآهن بستانآباد - خاوران را افتتاح کرد.
مهرداد بذرپاش همچنین در این سفر یکروزه به بازدید از برخی واحدهای در حال ساخت طرح نهضت ملی مسکن استان پرداخت و ۱۱ هزار واحد مسکن روستایی و شهری را در این استان افتتاح کرد. آغاز عملیات اجرایی شهرک اندیشه و افتتاح مرکز کارآفرینی شهر جدید سهند از دیگر برنامههای وزیر راه و شهرسازی بود. بذرپاش در این سفر ضمن بازدید از فاز ۴ شهر جدید سهند از نزدیک در جریان میزان پیشرفت کارهای اجرایی این شهر قرار گرفت.
به گزارش «وطن امروز» راهآهن بستانآباد - خاوران با حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور و مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد. این مسیر ریلی به طول ۴۴ کیلومتر با هدف کاهش ۱۱۴ کیلومتر از طول مسیر اتصال مرکز به شمال غرب به شبکه ریلی با اعتبار ۳ هزار میلیارد تومان طراحی و اجرا شده و ارزش روز آن بیش از ۶ هزار میلیارد تومان است.
یکی از مهمترین مزایای بهرهبرداری از راهآهن بستانآباد - خاوران کاهش ۴ ساعت از زمان سفر با قطار از پایتخت به تبریز نسبت به مسیر ریلی موجود است که در حال حاضر ۱۲ ساعت زمان میبرد.
با توجه به اینکه زمان سفر از طریق جاده ۸ ساعت است، مسافران جاده را به ریل ترجیح میدهند که با افتتاح این مسیر ریلی علاوه بر افزایش ترانزیت کالا و مسافر از طریق ریل، کاهش آلودگیهای زیستمحیطی و ارتقای شاخصهای حملونقل ریلی در منطقه را شاهد خواهیم بود.
راهآهن ۲ خطه میانه - بستانآباد - خاوران به طول ۲۰۳ کیلومتر در ۱۰ قطعه با هدف کاهش مسیر ریلی از شمال غرب به مرکز کشور طراحی و اجرا شده که حدفاصل میانه تا بستانآباد به طول ۱۳۲ کیلومتر در سالهای گذشته ساخته شده بود.
با افتتاح مسیر بستانآباد - خاوران و ایستگاه راهآهن خاوران این محور بویژه در بخش مسافری از منطقه خاوران شهر تبریز تا تهران آماده بهرهبرداری است. این پروژه از نظر شیوه اجرایی با تاکید بر کیفی بودن روشها و همچنین از نظر توجه به حملونقل ترکیبی، سهولت دسترسی و کاهش زمان سفر یکی از طرحهای ریلی مهم کشور محسوب میشود.
خطآهن بستانآباد - خاوران نخستین مسیر ریلی کشور است که از ابتدا دوخطه طراحی و اجرا شده است. احداث بزرگترین تونل دوخطه ریلی کشور در این محور به طول ۳ کیلومتر و بزرگترین پل قوسی دوخطه ریلی کشور به طول یک کیلومتر با ۲۰ دهانه ۵۰ متری و با ارتفاع ۴۰ متری ستونها از ویژگیهای بارز این خط آهن است. استفاده از قالب لغزنده در عرشه پلهای بزرگ هم از اقدامات ویژه این مسیر ریلی است.
بهرهمندی از توان و تخصص مهندسان ایرانی با استفاده از تولیدات داخلی در راهآهن بستانآباد - خاوران از دیگر ویژگیهای این طرح است.
برای نخستینبار تمام ادوات زیرسازی و روسازی استفاده شده در این مسیر ریلی از جمله بالشتکهای بزرگمقیاس، تولید داخل است که موجب کاهش ۶۰ درصد هزینهها در این بخش نسبت به گذشته شده است. همچنین تمام ورقهای خاص به کار رفته در عرشه پلهای مسیر نیز تولید داخل و ساخت کارخانه اکسین اهواز است که پیش از این تماما وارداتی بوده است.
تمام ریل به کار رفته در این مسیر و تراورسها تولید داخل است به نحوی که میتوان گفت این پروژه موجب شکستن سدهای بسیاری برای رسیدن به خودکفایی در ساخت خطوط ریلی کشور شده است. طراحی مسیر و نوع اجرای تونلها و گالریها به نحوی است که امکان برقی شدن مسیر وجود دارد.
پیشبینی جانمایی و امکان احداث ایستگاه مشترک در خاوران با قطار درونشهری از دیگر امکانات این مسیر ریلی است که باز هم برای نخستینبار در حین احداث این موضوع مورد توجه قرار گرفته و لحاظ شده است.
این مسیر ریلی فارغ از مزایای زیستمحیطی، مزایای اقتصادی فراوانی نیز دارد. درآمد سالانه این پروژه 3.2 هزار میلیارد تومان است که از طریق ترانزیت، صرفهجویی در مصرف سوخت و کاهش سوانح به دست میآید. افزایش ظرفیتهای ترانزیتی معادل 7 میلیون تن بار و ۲ میلیون نفر مسافر در سال از دیگر مزیتهای این پروژه ریلی است.
* رشد شتابان پروژههای حملونقل با وجود محدودیت منابع
وزیر راه و شهرسازی توسعه حملونقل بویژه حملونقل ریلی را لازمه توسعه کشور دانست و گفت: با وجود محدودیت منابع شاهد رشد شتابان پروژههای حملونقلی در کشور هستیم.
مهرداد بذرپاش در مراسم افتتاح راهآهن بستانآباد - خاوران با اشاره به امتیازات این مسیر ریلی اظهار کرد: در این پروژه از ریل تمام ایرانی استفاده شده و تمام زیرساختها با ظرفیت دوخطه شدن نیز احداث شده است.
بذرپاش خاطرنشان کرد: این پروژه به عنوان سبزترین پروژه ریلی ایران در حال حاضر است، چرا که فرآیند احداث در تمام طول مسیر و تونل و تمام سازههای به کار رفته در این پروژه با رعایت موارد زیستمحیطی بوده است.
به گفته بذرپاش، وجود تعداد زیادی سازه و پل با تلاش مهندسان ایرانی نشاندهنده همت بلند مهندسان و متخصصان ایرانی است و اهمیت این پروژه را نشان میدهد.
وی ادامه داد: قطعه ایستگاه خاوران به ایستگاه راهآهن قدیمی تبریز نیز در اولویت ساخت قرار دارد و بر اساس برنامه زمانبندی شده با طی مراحل تملک زمین و احداث خط و سایر الزامات بزودی افتتاح خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: مقرر کردیم با برنامهریزی و زمانبندی، بخش اعظم حملونقل مسافر را به این مسیر منتقل کنیم تا تردد مسافری ریلی از این مسیر انجام شود و از ظرفیت مسیر قبلی بیشتر برای حملونقل بار و ترانزیت استفاده شود.
بذرپاش تاکید کرد با اتصال این ایستگاه به ایستگاه قدیمی تبریز زنجیره شرقی به غربی تکمیل میشود و از سرخس تا مرز جلفا ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به موقعیت ژئوپولیتیک ایران در حوزه حملونقل نیز افزود: توسعه زیرساختها بدون توسعه حملونقل ریلی امکانپذیر نیست، از این رو سیاست توسعه زیرساختهای حملونقل از اولویتهای وزارتخانه است.
بذرپاش در ادامه به ابراز تمایل کشورها برای مشارکت در تکمیل کریدورها و زنجیرهها اشاره کرد و گفت: تکمیل این کریدورها و استفاده از ظرفیتهای ارزآوری آنها ثروتآفرینی بیشتری از نفت بویژه برای آینده سرزمین و فرزندان ما به دنبال خواهد داشت.
* افتتاح سایت ۳۹ هکتاری برای ساخت 3500 واحد مسکونی
در سفر وزیر راه به آذربایجان شرقی عملیات اجرایی شهرک اندیشه در این استان آغاز و سایت ۳۹ هکتاری با ظرفیت احداث ۳ هزار و ۵۵۵ واحد مسکونی با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
عملیات اجرایی شهرک اندیشه با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، امیر بخشیزاده مدیر کل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور و محمدرضا میرتاجالدینی نماینده مردم تبریز آغاز شد. پروژه شهرک اندیشه تبریز(اراضی لاله) دارای ۳۹۸ قطعه با ظرفیت ۳ هزار و ۵۵۵ واحد است.
* افتتاح ۱۱۳۰۰ واحد مسکونی در استان آذربایجان شرقی
همچنین با حضور وزیر راه و شهرسازی در شهر جدید سهند آذربایجان شرقی به طور همزمان ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی و شهری و مرکز کارآفرینی شهر جدید سهند افتتاح شد. مهرداد بذرپاش در مراسم افتتاح بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی که به صورت همزمان با حضور در شهر جدید سهند انجام شد، با اشاره به پروژههای متعددی که در سفر به استان آذربایجان از جمله راهآهن بستانآباد - خاوران افتتاح شد، اظهار کرد: این پروژهها بویژه در حوزه تکمیل کریدورهای حملونقلی دارای اثرات مهم اقتصادی برای آینده کشور است.
وی در ادامه به افتتاح پروژههای نهضت ملی مسکن و دشواریهای روند ساخت مسکن اشاره کرد و گفت: در این مسیر بزرگ مشکلات و چالشهای زیادی از جمله تامین زمین، تامین منابع مالی برای ساخت، خدمات زیربنایی، عملیات ساخت و تسهیلات بانکی و... وجود دارد.
وی با بیان اینکه دولت و وزارت راه و شهرسازی اهتمام ویژه برای ساخت مسکن و تامین خانه برای مردم دارد، افزود: در کل مساکن مهر در سالهای گذشته ۸ هزار هکتار زمین تامین شد اما تا امروز بیش از ۳۲ هزار هکتار یعنی تقریبا ۴ برابر مسکن مهر زمین برای نهضت ملی مسکن تامین شده است.
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: همچنین باید طرح هادی اصلاح شود تا احتکار زمین در روستاها نیز از بین برود.
بذرپاش در ادامه به موضوع خودمالکی و تامین زمین برای ساخت خانههای ویلایی و یک طبقه اشاره کرد و گفت: تأکید بر ساخت خانههای ویلایی برای زندگی ایرانیتر، اسلامیتر و سازگار با فرهنگ ملی برای هموطنان است.
وی افزود: ۴۰۰ هزار متقاضی، زمین برای ساخت خانه ویلایی تا پایان سال دریافت خواهند کرد.
* ساخت شهرک در ۵۰ نقطه کشور
بذرپاش محور بعدی را تکمیل مسکنهای مهر دانست و افزود: تا پایان سال بیش از ۷۰ هزار واحد مسکن مهر را تکمیل کرده و تحویل مردم خواهیم داد. وزیر راه و شهرسازی سیاست دیگر در نهضت ملی مسکن را شهرکسازی دانست و گفت: ساخت شهرک در ۵۰ نقطه از کشور هدفگذاری شده و از سرمایهگذاران دعوت میشود در این فرآیند مشارکت کنند.
* طراحی ۲۷ شهر ساحلی در حاشیه دریای عمان و خلیجفارس
وی ادامه داد: ۲۷ شهر ساحلی در حاشیه دریای عمان و خلیجفارس طراحی شده تا همه استانهای فاقد ساحل نیز با استانهای ساحلی همپیوندی داشته باشند و از اقتصاد دریا بهرهمند شوند. بذرپاش گفت: تولید یک میلیون مسکن در سال نیاز کشور است که با قوت برای تحقق این امر تلاش میکنیم و در حوزه کنترل بازار مسکن نیز اقداماتی انجام شده و در حال انجام است.
ارسال به دوستان
راشاتودی:
ایران هاب گازی منطقه میشود
خبرگزاری روسی راشاتودی نوشت: ایران با همکاری کشورهای اتحادیه اوراسیا میخواهد به هاب گازی منطقه تبدیل میشود. جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد با وجود تحریمهای آمریکا، بازیگردان اصلی تجارت گاز در منطقه باشد. این رسانه روسی با اشاره به صحبتهای حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشور ایران نوشته است: ایران با شرکای تجاری خود با اتحادیه اوراسیا برای تبدیل شدن به هاب گازی منطقه همکاری میکند. این اقدام یکی از تلاشهای ایران برای تقویت همکاری منطقهای و ارتقای موقعیت خود در بازار انرژی جهانی است. راشاتودی با استناد به صحبتهای عبداللهیان نوشته است با همکاری کشورهای ترکمنستان، روسیه و قطر، ایران به هاب گازی منطقه تبدیل میشود. الکساندر نواک، معاون نخستوزیر روسیه اخیرا افشا کرد که دوطرف ایران و روسیه برای ایجاد پلتفرم چارت گاز الکترونیک در شمال ایران مذاکره میکنند. بر اساس اعلام نواک، روسیه و ایران همکاریهای خود را در حوزه انرژی توسعه میدهند به طوری که شرکت بزرگ گازپروم روسیه به دنبال توسعه مشترک میدان کیش و پارس جنوبی در ایران است، این پروژه به دنبال مایعسازی گاز و عرضه آن به بازارهای جهانی است.
همچنین روزنامه وزگلیاد چاپ روسیه در گزارشی با عنوان «روسیه و ایران با اتحاد گازی جهان را شوکه میکنند»، از قول یک کارشناس روس نوشت: هر دو کشور با داشتن نخستین و دومین ذخایر گازی، رقیب یکدیگر محسوب میشوند اما در جهان نمونههایی از اتحاد موفقیتآمیز رقبا برای دستیابی به هدف مشترک وجود دارد. ایگور یوشکوف، کارشناس دانشگاه مالی وابسته به دولت روسیه و بنیاد امنیت ملی انرژی این کشور به این روزنامه گفت: هاب گازی ایران، فعلا یک پروژه فوقالعاده و رؤیایی است، همه چیز در ابتداییترین مرحله قرار دارد که اگر به مرحله اجرا برسد چشمانداز آن در سالهای دهه ۲۰۲۰ نیست، بلکه تحقق آن در سالهای دهه ۲۰۳۰ خواهد بود. یوشکوف افزوده است: روسیه نهتنها میتواند در ایجاد هاب گاز ترکیه، بلکه در هاب گاز ایران نیز مشارکت داشته باشد. کارشناس روس در عین حال گفت: کمک روسیه در رساندن گاز ایران به بازار جهانی از نظر اقتصادی عجیب به نظر میرسد، چرا که ایران پس از روسیه صاحب دومین ذخایر گازی در جهان است و گاز ایران رقیب مستقیم روسیه است. با این حال، نمونههایی از اتحادهای موفق رقبای اصلی به خاطر یک هدف در جهان وجود دارد. یوشکوف با اشاره به سخنان نقل شده از وزیر نفت ایران مبنی بر تلاش برای ایجاد هاب گازی با مشارکت روسیه، ترکمنستان و قطر در سواحل خلیج فارس و عسلویه یادآور شد: این منطقه مرکز تولید گاز از یکی از بزرگترین میدانهای جهان به نام پارس شمالی - جنوبی است. کارشناس روس با اشاره به قراردادهای امضاشده در سفر الکساندر نواک معاون نخستوزیر روسیه در سفر اواخر اردیبهشت ۱۴۰۲ وی به تهران گفت: درباره برخی از این قراردادهای امضاشده در این سفر اطلاعرسانی شد. به علاوه توسعه میادین نفت و گاز در ایران مورد بحث قرار گرفت. روزنامه وزگلیاد چاپ روسیه در ادامه نوشت: هنوز اطلاعات خاصی درباره هاب گاز در ایران وجود ندارد، احتمالا صحبت بر سر این است که گاز روسیه و ترکمنستان به ایران بیاید، با گاز ایران و گازهای دیگر مخلوط شود و خریدار آن را طبق سازوکارهای مورد توافق تحویل بگیرد. یوشکف، کارشناس بنیاد امنیت ملی انرژی روسیه در ادامه سخنان خود به این روزنامه گفته است: این سازوکار میتواند هم یک مبادله الکترونیکی و هم در قالب قراردادهای بلندمدت باشد که بر اساس آن، مالکیت گاز تحویلی به خریداران در عسلویه را مشخص میکند. وی در ادامه از احتمال تحویل گاز تولیدی در هاب ایران به سمت شرق و هند سخن گفته و افزوده است: اقتصاد هند در حال رشد و مصرف هیدروکربنها در حال افزایش است، با این حال دهلینو تمایل دارد گاز را در مرزهای خود تحویل بگیرد. این کارشناس روس ادامه داد: دو گزینه برای انتقال گاز از هاب ایران به هند وجود خواهد داشت که از طریق خط لوله از مسیر پاکستان یا به شکل گاز طبیعی مایع ( LNG ) از طریق دریا متصور است. از نگاه یوشکف، اگر هند با برداشت گاز از هاب ایران موافقت کند این سوال پیش میآید که چگونه میتوان گاز را از طریق زمینی یا دریایی تحویل داد. مسیر زمینی از طریق لولههای ترانزیت از طریق پاکستان است که این گزینه، واقعبینانهتر است.
جواد اوجی، وزیر نفت اخیرا خبر از سرگیری واردات گاز از ترکمنستان را داده است؛ موضوعی که میتواند ضمن حل بخشی از ناترازی گاز کشور، ایران را به بازیگری جدی در بازار گاز منطقه تبدیل کند. این موضوع مورد استقبال رسانههای بینالمللی قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
اخبار
غایه ارکان از پس تورم 85 درصدی ترکیه بر میآید؟
برای نخستین بار در تاریخ ترکیه، یک زن به ریاست بانک مرکزی این کشور منصوب شد. رسانههای رسمی ترکیه اعلام کردند رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در دور جدید، «حفیظه غایه ارکان»، یکی از مدیران سابق بخش مالی در ایالات متحده را به عنوان رئیس بانک مرکزی ترکیه منصوب کرد. بانک مرکزی ترکیه پس از سالها کاهش نرخ بهره و رویارویی با بحران در هزینههای زندگی در این کشور برای تغییر در سیاستهای خود آماده میشود. حفیظه ارکان پیش از این مدیرعامل بانک فرست ریپابلیک و مدیرعامل گلدمن ساکس در آمریکا بوده است. اردوغان پس از پیروزی در انتخابات 28 ماه مه تاکید کرد ترکیه از سیاستهای اقتصادی نامتعارف دور خواهد شد. حفیظه ارکان پنجمین نفری است که طی ۴ سال اخیر ریاست بانک مرکزی ترکیه را بر عهده میگیرد و جایگزین شهاب قاوچی اوغلو میشود که با کاهش نرخ بهره منجر به سقوط تاریخی پول ملی این کشور در سال ۲۰۲۱ شد و تورم را به اوج خود در ۲۴ سال اخیر رساند، به نحوی که سال گذشته از ۸۵ درصد فراتر رفته بود. بانک مرکزی ترکیه در سال ۲۰۲۱ میلادی نرخ بهره را از ۱۹ درصد به 8.5 درصد کاهش داد و ارزش پول ترکیه در هفته اخیر به پایینترین حد تاریخی خود سقوط کرد. به گزارش رسانههای ترکیه، حفیظه ارکان، متولد 1982 اقتصاددان، مهندس و دختر یک مهندس مکانیک است، همچنین معلم ریاضیات بوده است. وی در استانبول تحصیل کرده و سال ۱۹۹۷ با نمره عالی از گروه مهندسی صنایع دانشگاه بغازیچی فارغالتحصیل شد و سپس برای ادامه تحصیل به دانشگاه پرینستون آمریکا رفت. حفیظه ارکان دکترای خود را در رشته مهندسی مالی و ریاضیات کاربردی از دانشگاه پرینستون دریافت کرد. او همچنین در تعدادی از شرکتهای مشاوره مالی و یک بانک سمتهای مدیریتی ارشد داشت و از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ در بانک First Republic کار میکرد که اخیرا ورشکست و به جی پی مورگان فروخته شد. رسانههای ترکیه هنوز چیزی از نگرشها و گرایشهای مالی ارکان اعلام نکردهاند.
***
سرخابیها در قالب تعاونی به مردم واگذار شوند
رئیس اتاق تعاون ایران پیشنهاد داد 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس در قالب شرکتهای تعاونی به مردم واگذار شوند. بهمن عبداللهی درباره واگذاری 2 باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس موسوم به سرخابیها گفت: برای واگذاری 2 تیم فوتبالی استقلال و پرسپولیس در جلسه اخیر هیأت واگذاری در 3 هفته قبل عنوان شد باقیمانده سهام دولت در سرخابیها واگذار شود اما پیشبینی شده بود ممکن است این سهام متقاضی نداشته باشد، بنابراین تصمیم بر این شد که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در قالب تعاونی به مردم و هواداران واگذار شوند. وی افزود: 2 روز قبل طرحی آماده کردیم که بر اساس آن 2 شرکت تعاونی سهامی عام پرسپولیس ایران و سهامی عام استقلال ایران از هواداران و پیشکسوتان تشکیل شود که 25 درصد سهامشان به اشخاص حقوقی واگذار شود، 70 درصد به مردم و 5 درصد هم به پیشکسوتان. رئیس اتاق تعاون ایران گفت: در جلسه آینده هیأت واگذاری هم قرار است طرح واگذاری سرخابیها به شکل تعاونی سهامی عام به تصویب نهایی برسد که در آن صورت سرخابیهای تعاونی سهامی عام میتوانند در بورس هم حضور یابند.
***
حسین طاهرمحمدی رئیس اتاق اصناف ایران شد
رئیس اتاق اصناف ایران و اعضای هیأترئیسه دور هشتم اتاق اصناف ایران مشخص شدند. در ترکیب جدید هیات رئیسه اتاق اصناف ایران، حسین طاهرمحمدی به عنوان رئیس، علیرضا رعنایی نایب رئیس اول، علی توسطی نایب رئیس دوم، عبدالله توانگر دبیر، مهدی امیدوار خزانه دار، مجتبی صفایی عضو و قاسم نودهفراهانی به عنوان نماینده وزارت صمت و عضو انتخاب شدند.
***
چینیها با یک هیأت تجاری بزرگ به ایران میآیند
اتاق بازرگانی تهران از برنامهریزی برای حضور یک هیات تجاری چینی در ایران خبر داد. یک هیات تجاری ۴۵ نفره از استان جیلین در شرق چین به منظور آشنایی با ظرفیتها و توانمندیهای بنگاههای تولیدی ایرانی و ارتقای سطح همکاریهای تجاری - اقتصادی بین 2 کشور به تهران میآید. حسامالدین حلاج، معاون امور بینالملل اتاق بازرگانی تهران با اعلام این خبر عنوان کرد این هیات تجاری به دعوت رسمی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به کشورمان عزیمت خواهد کرد. در ترکیب این هیات تجاری، کارآفرینان و فعالان اقتصادی از صنایع دارای مزیت در استان جیلین و در حوزههای قطعات خودرو، کشاورزی و صنایع غذایی، محصولات بهداشتی و آرایشی، پوشاک و منسوجات، قطعات صنعتی، مبلمان و... حضور دارند که به منظور دیدار و مذاکره با فعالان اقتصادی در استان تهران و اعضای اتاقهای بازرگانی به تهران میآیند. طبق برنامه اعلام شده، یک همایش تجاری نیز یکشنبه مورخ ۲۸ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور مقامات 2 طرف برنامهریزی شده و فعالان اقتصادی میتوانند برای حضور در این نشست و دیدار و گفتوگو با اعضای هیات در وبسایت اتاق تهران ثبتنام کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|