|
نتایج بررسی تخلفات در سامانه «مردم ناظر» به اطلاع مردم میرسد
سخنگوی شورای نگهبان در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: در سامانه مردم ناظر، گزارشهای مردمی از تخلفات در امر انتخابات دریافت کردهایم. وی ادامه داد: مواردی که قابلیت پیگیری داشته و همراه با مستندات متقنی توسط گزارشگران ارائه شده، جهت بررسی و اقدامات قانونی لازم ارجاع شده است. عباسعلی کدخدایی با هشتگ کردن اقتدار ملی ایرانیان، در خاتمه تاکید کرد نتایج بررسی به اطلاع مردم میرسد.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجانشرقی مطرح فرمودند
مجلسقوی برای ایرانقوی
گروه سیاسی: حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی، حضور در انتخابات مجلس را وظیفه شرعی، ملی، انقلابی و حق مدنی آحاد مردم برشمردند و با اشاره به 2 رکن مهم «حضور پرشور» و «انتخاب خوب» گفتند: انتخابات یک جهاد عمومی و نعمت و امتحان الهی است که اگر با حضور حداکثری مردم همراه شود، مایه آبروی نظام اسلامی و تقویت کشور و مصونیتبخش در برابر توطئهها و زمینهساز ایران قوی خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به مشکلات عمیق و گسترده اجتماعی و اقتصادی جامعه آمریکا برخلاف ظاهر بزککرده آن، افزودند: آمریکا در حال حرکت به سمت فروپاشی از درون است و شکوه و جلال ظاهری آن مانع از غرق شدنش نخواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که به مناسبت چهلودومین سالروز قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ برگزار شد، مهمترین ویژگی مردم آذربایجان را تبلور عزت ملی، دینی و انقلابی و حضور در صحنه به وقت نیاز و دفاع از کشور و انقلاب و هویت دینی برشمردند و گفتند: حضور بهنگام مردم تبریز در چهلم قیام ۱۹ دی مردم قم مایه برکت خداوند متعال شد و این حرکت بهصورت سلسلهوار تا آغاز حرکت عمومی ملت و سقوط رژیم طاغوت و استقرار حکومت اسلامی ادامه یافت.
ایشان انتخابات بسیار مهم روز جمعه دوم اسفند را از مصادیق میدانهای نیاز به حضور بهنگام دانستند و افزودند: انتخابات جهاد عمومی، مایه تقویت کشور و آبروی نظام اسلامی است و حضور گسترده و پرشور مردم در پای صندوقهای رأی، به توفیق الهی مایه برکت و تأثیرات تحولآفرین در کشور خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تبلیغات و تلاشهای گسترده آمریکاییها برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایران و جدا کردن مردم و جوانان از نظام اسلامی خاطرنشان کردند: با وجود همه این تلاشها، آنها به نتیجه نرسیدهاند که نمونه بارز آن، تشییع شهید سلیمانی و راهپیمایی ۲۲ بهمن بود و انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز بار دیگر نشان خواهد داد مردم در کنار نظام اسلامی و پشتیبان آن هستند.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه چشم دوستان و دشمنان به انتخابات روز جمعه است، افزودند: دشمنان میخواهند ببینند نتیجه فشار حداکثری آمریکا و بدعهدیهای اروپاییها و مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد، چه بوده است و دوستان هم با نگرانی منتظر نحوه حضور مردم در انتخابات هستند.
* انتخابات خنثیکننده نیتهای شوم آمریکا است
ایشان گفتند: البته من همواره به دوستان نظام اسلامی گفتهام، از ملت ایران نگران نباشید زیرا این ملت کاربلد است و میداند که چه بکند.
رهبر انقلاب اسلامی انتخابات را خنثیکننده بسیاری از نیتهای شوم آمریکاییها و صهیونیستها و بدل فن مکر و کید آنها دانستند و خاطرنشان کردند: تنها راه مأیوس شدن دشمنان، قوی شدن ایران است و یکی از مصادیق ایران قوی، مجلس قوی است، مجلسی که بتواند با تصویب قوانین لازم و با هدایت دولتها به مسیر مطلوب، کشور را مصونیت ببخشد.
* رکن قوی شدن مجلس، حضور حداکثری مردم است
حضرت آیتالله خامنهای یک رکن قوی بودن مجلس را حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی برشمردند و افزودند: تأثیرات مجلس فقط محدود به 4 سال نیست بلکه مجلس قوی یا مجلس ضعیف و خودباخته با تصمیمات خود میتوانند تأثیرات بلندمدتی بر کشور بگذارند.
ایشان افزودند: انتخابات و رأی دادن، وظیفه شرعی، ملی و انقلابی، جشن ملی و احقاق حق آحاد مردم برای دخالت در سرنوشت کشورشان است.
رهبر انقلاب اسلامی رکن دوم یک مجلس قوی را کیفیت انتخاب دانستند و در تبیین ویژگیهای نمایندگان شایسته ملت بزرگ ایران تأکید کردند: باید برای مجلس شورای اسلامی، افراد «با ایمان»، «شجاع»، «کارآمد»، «وظیفهشناس»، «پرانگیزه»، «وفادار به اسلام، مردم، انقلاب و کشور»، «سرسخت در مقابل دشمنان» و «دل نبسته به دنیا و مطامع مالی» برگزیده شوند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: مردم باید در انتخاب نمایندگان بسیار مراقبت کنند زیرا ما در همین دوره انقلاب، نمایندگانی در مجلس داشتیم که اکنون نوکر و کُلفَت آمریکا و دشمنان ایران هستند.
ایشان همچنین درباره حضور جوانان و افراد باتجربه در مجلس گفتند: مجلس باید یک ترکیب متناسبی از جوانان و افراد مجرب، دانا و راهبلد باشد. جوانگرایی یک ضرورت قطعی برای کشور است و کنشگر اصلی و پیشران حرکت رو به جلو جوانان هستند اما تکیه بر جوانان به معنای چشمپوشی از افراد با تجربه نیست.
رهبر انقلاب اسلامی سابقه دلبستگی به دشمنان و انفعال در برابر آنها را یک نکته منفی برشمردند و تأکید کردند: ملت ایران دارای روحیه اعتماد به نفس ملی است و بسیاری از اندیشمندان و سیاسیون جهان نیز ملت ایران را رشید و بزرگ و نیرومند و نترس توصیف میکنند، بنابراین کسی که قدرت ایستادگی و اعتماد به نفس، در برابر دشمنان را ندارد، برای نمایندگی ملت ایران مناسب نیست. حضرت آیتالله خامنهای همچنین اهمیت بالای انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان را یادآور شدند و افزودند: وظیفه مجلس خبرگان بسیار مهم است و نباید انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان در برخی شهرها به حاشیه برود. ایشان تأکید کردند: همه کسانی که دوستدار اسلام، انقلاب، نظام اسلامی و ایران هستند باید در انتخابات شرکت کنند و انتخاب خوب و درست انجام دهند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارشی مبنی بر پرداخت مبالغ زیادی دلار نفتی از جانب یکی از کشورهای عَنود منطقه به یکی از رسانههای انگلیسی فارسیزبان برای منصرف کردن مردم ایران از گرایش به افراد انقلابی در انتخابات، افزودند: این گزارش نشان میدهد کیفیت و چگونگی انتخاب تا چه حد مهم است. ایشان انتخابات را میدان امتحان الهی دانستند و ابراز امیدواری کردند ملت ایران در این امتحان، سربلند بیرون بیاید.
* آمریکاییها منفعل شدهاند
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان درباره یاوهگوییهای اخیر مقامهای آمریکایی درباره ایران و انتخابات گفتند: بخشی از اظهارات این احمقهای درجه یک برای تأثیرگذاری در انتخابات و با هدف مأیوس کردن مردم از صندوق رأی است اما بخش دیگری از آن، ناشی از انفعال است.
رهبر انقلاب اسلامی انفعال آمریکاییها را نتیجه اثرات معکوس ترور سردار سلیمانی دانستند و خاطرنشان کردند: در این قضیه رئیسجمهور آمریکا و اطرافیان او منفعل و متوجه شدند کارشان حسابنشده بود، چرا که هم در داخل آمریکا و هم در دنیا بشدت به آنها حمله شد.
ایشان افزودند: آمریکا میخواست با ترور سردار عزیز ما که تأثیرات عمیقی در منطقه داشت، بر منطقه مسلط شود اما ماجرا بر عکس شد و راهپیمایی بزرگ ضدآمریکایی در بغداد، مسائل سوریه و حلب و قضایای دیگر منطقه، درست نقطه مقابل خواست آنها را رقم زد، بنابراین یک هدف از یاوهگوییهای اخیر آنها، جبران این انفعال است.
حضرت آیتالله خامنهای شهادت سردار سلیمانی را یک فقدان تلخ خواندند و گفتند: شهید سلیمانی حقیقتاً بسیار خوب، مفید و تحسینبرانگیز بود اما در این حادثه غلبه با لطف الهی بود زیرا آن بزرگوار به هر دو حُسن «پیروزی» و «شهادت» دست یافت، چرا که در این سالها در منطقه، پیروز میدان سلیمانی بود و مغلوب میدان، آمریکا و عوامل آن، و در نهایت به فوز شهادت هم رسید.
رهبر انقلاب اسلامی اجتماعات بینظیر و دهها میلیونی مردم در تشییع شهید سلیمانی را از برکات الهی و نشاندهنده عظمت، اتحاد، حضور، قدرشناسی و بصیرت ملت ایران دانستند و با اشاره به همدردی بسیاری از ملتها با مردم ایران در این قضیه افزودند: در یکی از کشورها هزار مجلس به یاد شهید سلیمانی برگزار شد که این واقعیتهای شوقانگیز نشانه عمق راهبردی نظام اسلامی است، بنابراین باطن این قضیه برخلاف ظاهر بسیار تلخ آن، برای جبهه حق سراسر پیروزی است.
* باطن قضیه شهادت سردار سلیمانی شکست دشمن است
ایشان با یادآوری تعبیر امام بزرگوار از درگذشت فرزند فاضل و برجسته خود مرحوم حاجآقا مصطفی به «الطاف خفیه الهی» خاطرنشان کردند: آن زمان کسی متوجه مفهوم تعبیر امام نشد اما پس از حرکت مردم ایران و عکسالعمل دربار و حوادث قم و تبریز و آغاز حرکت عمومی ملت که به سقوط حکومت طاغوت منجر شد، مفهوم آن مشخص شد، همچنانکه در حادثه تلخ شهادت سردار سلیمانی نیز دشمن تصور کرد ضربهای زده است اما باطن قضیه، پیروزی، و شکست دشمن خبیث است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه دشمن نه فقط در این ماجرا، بلکه در یک نبرد ۴۰ ساله دائماً از ملت ایران ضربه و شکست خورده است، افزودند: آمریکاییها در این ۴۰ سال همه سلاحهای سیاسی، نظامی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی، رسانهای و هر اقدام ممکن را برای ساقط کردن نظام اسلامی بهکار گرفتند اما نظام اسلامی نه تنها ساقط نشد بلکه هزار برابر قویتر و در مقابل، آمریکا ضعیفتر از قبل شده است. رهبر انقلاب اسلامی در تبیین ضعف روزافزون آمریکا، ظاهر فعلی آن را بزک کرده خواندند و افزودند: امروز آمریکا با ۲۲ هزار میلیارد دلار بدهی، مقروضترین دولتهای دنیاست و اختلاف طبقاتی در این کشور، وحشتناک و از همیشه بیشتر است.
ایشان با اشاره به نمونههایی از مشکلات عمیق آمریکا از زبان یکی از سناتورهای برجسته این کشور گفتند: این سیاستمدار آمریکایی میگوید در دولت ترامپ به ثروت 5 تن از ثروتمندترینهای آمریکا بیش از 100 میلیارد دلار اضافه شده و ثروت 3 نفر از آنها به اندازه نیمی از جمعیت آمریکاست. ۸۰ درصد کارگران فقیرند و حقوقشان کفاف زندگی آنها را نمیدهد. از هر 5 آمریکایی تنها یک نفر توان خرید داروهای تجویزشدهاش را دارد و فاصله ثروت سفیدپوستان و سیاهپوستان آمریکایی در ۵۰ سال گذشته سه برابر شده است.
* آمریکا همانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه نقل قول از این مقام آمریکایی افزودند: رئیسجمهور آمریکا میگوید اوضاع در دوران وی بهتر شده، بله! اما نه برای مردم بلکه برای میلیاردرها و به قول یکی از رؤسای جمهور سابق آمریکا، «آمریکا حکومت یک طبقه خاص بدون دخالت مردم و با رشوهخواری سیاسی نامحدود» است. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به آمارها و واقعیتهای تکاندهنده از تبعیض، فاصله طبقاتی، فقر و جنایت در آمریکا که مانند خوره به جان این کشور افتاده است، تأکید کردند: همچنانکه شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی با هیچ ملت و نژادی مخالف نیست، بلکه با استکبار، ظلم و طغیان علیه ارزشهای انسانی مخالف است، گفتند: امروز قله طغیان و استکبار، آمریکایی است که در دست ثروتمندان و کمپانیدارهای صهیونیست میچرخد و در دنیا نیز منفور است. ایشان افزودند: آمریکا در کشورهای اطراف ما دهها پایگاه نظامی دارد اما اگر روزی مسألهای پیش بیاید، این پایگاهها نه به درد آمریکا خواهد خورد و نه به درد آنها که پولشان را به آمریکا میدهند و چشم امید به آن دارند، چرا که استکبار آمریکایی در حال فرو ریختن است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر لزوم حفظ حرکت پرشتاب نظام اسلامی به سمت اهداف والا، وجود جوانان را برای ادامه این حرکت امیدبخش خواندند و خطاب به آنان گفتند: جوانان عزیز! خود را از لحاظ علمی، عملی، تجربی و ایمانی آماده کنید، چرا که فردای این کشور در دستان شماست و باید بتوانید این مملکت را به اوج برسانید که انشاءالله این کار را خواهید کرد. رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به نقش تأثیرگذار مردم آذربایجان و تبریز در حوادث تاریخی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفتند: مردم آذربایجان همواره در مقاطع و حوادث مختلف جلودار بودهاند که نمونههای آن را میتوان حرکت ۲۹ بهمن سال ۵۶، دوران دفاعمقدس، فتنه سال ۸۸، اجتماع عظیم در تجلیل از سردار سلیمانی و در راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن دید که با وجود بارش شدید برف، مردم حضور پرشوری داشتند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آیتالله سید محمدعلی آلهاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، لحظهشناسی و اقدام بهنگام در میادین دفاع از انقلاب را از خصوصیات برجسته مردم تبریز خواند و با بیان گزارشی از اقدامات انجامشده در زمینه استفاده از ظرفیتهای جوانان در گام دوم انقلاب گفت: در مقابل جنگ شناختی دشمن که امید و باورهای جوانان را هدف گرفته است، معتقدیم مساجد به عنوان خاستگاه اصلی نیروهای انقلاب باید مرکز طراحی، اندیشهورزی و فعالیت باشند.
ارسال به دوستان
گزارش تحلیلی «وطن امروز» از تأثیرات همافزایی جریانهای اصولگرا در سیاستورزی انقلابی
وحدت مقدمه پیروزی در انتخابات مجلس
یونس مولایی: امکان یا عدم امکان؟ گویا این دو قید تبدیل به پیشوندهای «وحدت» در همه انتخاباتها شده است. حکایتی که نخستینبار در جریان نهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سال 84 مطرح شد، سال 90 در حاشیه نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی رنگ و بویی جدیتر به خود گرفت و در نهایت بعد از شکست در انتخابات ریاستجمهوری سال 92 تبدیل به یکی از فرضیههای شکست اصولگرایان شد. با این حال بعد از وحدت در ارائه لیست انتخاباتی در اسفند94 و انصراف محمدباقر قالیباف به نفع سیدابراهیم رئیسی در سال 96 به نظر میرسید که حکایت تکثر لیستها و کاندیداهای جناحی تبدیل به بخشی از تاریخ شده است اما با نزدیک شدن به موعد انتخاباتی مجلس یازدهم بار دیگر خاطرات سیاسی گذشته رنگ واقعیتی حاضر و موجود را به خود گرفت تا پس از ماهها بررسی جلسات انتخاباتی در چارچوب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نهایت با انتشار چند لیست دیگر از جمله لیست جبهه پایداری، جریان انقلابی شاهد تکثری از لیستها باشد که میتواند زمینهساز ریزش و تشتت آرا و بالا رفتن احتمال پیروزی رقبا شود.
تعدد لیستها و تلاش کوچکترین گروههای سیاسی برای انتشار لیستی با نیت اثبات وجود خارجی خود را شاید بتوان معلولی از وجود پیشفرض شکست قطعی اصلاحطلبان دانست، پیشفرضی که هر چند فضای سیاسی و افول شدید محبوبیت این جناح به علت حمایت و همراهی کامل با حسن روحانی آن را تا حد زیادی تایید میکند اما خوشبینی زیاد و قطعیتبخشی به گزاره شکست نمایندگان اصلاحطلبان که مشابه تجربه انتخابات سال 92 نیز هست، این بیم را میدهد که بالا گرفتن ضریب تشتت و پراکندگی آرا، زمینهساز موفقیت اصلاحطلبان با کمترین درصد آرا شود. تجربه انتخاباتهای گذشته این باور را تایید میکند که «وحدت» شرط لازم ولی ناکافی برای پیروزی در میدان رقابت محسوب میشود، در چنین فضایی هر چند شکل دادن به یک ائتلاف فراگیر و رسیدن به لیستی واحد میتواند در عین انباشت کردن آرای جبهه انقلاب، باعث همافزایی در فضای تبلیغاتی و مضاعف کردن آرای جذبی جبهه انقلاب شود اما مهمترین نکته که نباید از آن غافل شد دستاوردهای طولانیمدتی است که تنها در سایه یک وحدت فراگیر امکان وجودی مییابد.
1- وجود لیستهای متعدد و تکثر در میان خردهگروههای جناح انقلاب فراتر از پراکندگی آرا، مسیر سردرگمی گفتمانی بدنه جریان انقلاب را نیز فراهم میآورد، به گونهای که عمده مباحث بیش از آنکه به سمت مباحث مبنایی و راهکارهای اجرایی برود به سمت مباحثی معطوف به افرادی میرود که از منظر گفتمانی و اجرایی شباهت حداکثری دارند. رسیدن به یک وحدت فراگیر علاوه بر انباشت آرای جبهه انقلاب، باعث تقویت و هدفمندی ظرفیت تشکیلاتی این جبهه میشود.
2- یکی از مهمترین پیشفرضها برای رسیدن به بلوغ سیاسی چه در سطح جبهه انقلاب و چه در سطح کشور فراگیر شدن ایده وحدت و توانایی به رسمیت شناختن اختلافات درونگفتمانی جریانات سیاسی مختلف است. تقویت فرهنگ سیاسی مردم از طریق نائل آمدن به فهم تشکیلاتی بالا و امکانیابی پرهیز از اختلافات حداقلی برای رسیدن به اجماعی حداکثری در برآیندی بلندمدت فضای رقابت سیاسی کشور را هدفمند و عمیقتر میکند. به عبارت دیگر حتی با قبول این حدس که تعدد لیستهای انتخاباتی مانعی بر سر راه پیروزی جریان انقلابی محسوب نشود، باز هم وحدت سیاسی و باور به تعهد تشکیلاتی در بلندمدت امتیازات بیشتری را برای این جریان به ارمغان میآورد.
3- داشتن افق دیدی به سوی انتخابات سال 1400 و دولت سیزدهم بدون نگریستن به وضعیت موجود رقابت سیاسی جبهه انقلاب و تشتت عجیبی که در آن فراگیر شده است باعث اشتباهات محاسباتی خواهد شد، به گونهای که انتخابات پیش رو را میتوان به مثابه مانوری برای آمادهسازی گروههای انقلابی برای در دست گرفتن مدیریت قوه مجریه نگریست. با این چشمانداز حتی اگر باز هم فرض را بر پیروزی قطعی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بگذاریم، از دل چنین فضایی که کوچکترین اختلافات زمینهساز انشعابهای جناحی و سیاسی میشود با به دست گرفتن دولت نیز توانایی به صف کردن همه ظرفیتهای اجتماعی و سیاسی جبهه انقلاب را نمیتوان متصور بود.
4- منتهی شدن کوچکترین اختلاف نظرها به بهانهای برای انشعاب هر چند در ظاهر گروههای منشعب را با این فرض مواجه میکند که فضای سیاسی خود را خالصتر کردهاند اما در افقی بلندمدت راه را بر هرگونه گفتوگوی انتقادی در عین تساهل سیاسی میبندد. تاثیرات دگم سیاسی حاصل از این فرآیند در بلندمدت بدنه نیروهای انقلابی را نیز با بدبینی نسبت به سایر همقطاران همراه میکند. رسیدن به الگوی وحدت به عنوان الگویی مطلوب میتواند مانع از تسلط یافتن چنین رویهای در فضای نیروهای انقلابی شود.
ارسال به دوستان
اخبار
معرفی کاندیداهای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در انتخابات خبرگان
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیهای کاندیداهای مورد تایید در انتخابات مجلس خبرگان رهبری را معرفی کرد.
به گزارش تسنیم، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اطلاعیهای کاندیداهای این نهاد عالی حوزوی را برای انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان اعلام کرد.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إنما یخشی الله من عباده العلماء
ضمن دعوت عموم مردم عزیز به شرکت باشکوه در انتخابات، کاندیداهای جامعه مدرسین به تفکیک حوزههای انتخابیه به اطلاع عموم مردم عزیز میرسد:
1- استان قم: حضرت آیتالله محمد یزدی «دامتبرکاته»
2- استان خراسان رضوی: حضرت آیتالله محمدتقی مصباحیزدی «دامتبرکاته»
3- استان فارس: حضرت آیتالله لطفالله دژکام «دامت تأییداته»
4- استان تهران: حضرات آیات علی مؤمنپور، عباسعلی اختری و غلامرضا مصباحیمقدم «دامت تأییداتهم»
5- استان خراسان شمالی: حضرت آیتالله غلامرضا فیاضی «دامت تأییداته»
***
اعتراف بولتون به شکست کارزار ضدایرانی ترامپ
مشاور پیشین امنیت ملی ترامپ گفت سیاست رئیسجمهور آمریکا در برابر ایران در حال شکست بوده و مطابق «کارزار فشار حداکثری» نیست.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه نیویورکتایمز، جان بولتون که روز دوشنبه در دانشگاه دوک سخنرانی میکرد، گفت: ترامپ به وعدهاش برای تحت فشار قرار دادن حکومت ایران از طریق تحریمهای اقتصادی و روشهای دیگر عمل نکرده است.
بولتون با بیان اینکه سیاست ترامپ در حال «شکست خوردن» است، گفت: «من فکر نمیکنم ترامپ مطابق شعار فشار حداکثری پیش میرود. من فکر نمیکنم ما در حال اجرای سیاست فشار حداکثری بر ایران هستیم. فکر میکنم در دوره من روشهای بیشماری برای اعمال فشار وجود داشت و باید این کار را میکردیم».
دولت فعلی آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هستهای ایران که با 5 قدرت جهانی انجام شده بود، به طور یکجانبه از آن خارج شد. پس از آن، آمریکا ضمن بازگرداندن تحریمهای پیشین ایران، تحریمهای اقتصادی جدیدی را نیز در راستای سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» بر ایران اعمال کرد. جان بولتون، مشاور پیشین امنیت ملی دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا از حامیان در پیش گرفتن رویکردهایی مطابق با سیاست فشار حداکثری علیه ایران بود.
***
چمران: نتیجه تعدد لیستها چیزی جز شکست نیست
رئیس سابق شورای شهر تهران با صدور بیانیهای در آستانه انتخابات مجلس، تاکید کرد: لیست «ایران سربلند» یا لیست «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» اگرچه کمی دیر ارائه شد اما میتواند فصلالخطاب باشد.
به گزارش مشرق، در بخشی از بیانیه مهدی چمران آمده است: در این روزها که ارائه لیستهای متنوع و گیجکننده مردم، به صورت فراگیر و شاید برای عدهای تکلیف یا بهمثابه هویت سیاسی تبدیل شده است، میتوان افراد یا گروههای سیاسی را آزمود. دادن یک فهرست جدید هنر نیست، پاشیدن تخم ناامیدی هنر نیست، دست یازیدن به یک مجلس قوی و توانمند برای رسیدن به «ایران سربلند» مهم است. نتیجه این لیستهای مختلف چیزی جز شکست نیست.
***
احکام محیطزیستیها قطعی شد
سخنگوی قوهقضائیه درباره رأی دادگاه متهمان موسوم به پرونده محیطزیستیها گفت: پرونده متهمان موسوم به پرونده محیطزیستیها که از نظر ما اقدام علیه امنیت ملی است، رسیدگی و رأی نهایی آن نیز صادر و قطعی شده است.
مهدی اسماعیلی ادامه داد: در این پرونده مراد طاهباز، فرزند قاسم به جرم همکاری با آمریکا به عنوان دولت متخاصم به 10 سال حبس و رد وجوه دریافتی از دولت آمریکا، نیلوفر بیانی به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به 10 سال حبس و رد وجوه مأخوذه، هومن جوکار به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به 8 سال حبس، طاهر قدیریان به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به 8 سال حبس، سام رجبیتبریز به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به 6 سال حبس، سپیده کاشانی به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به 6 سال حبس، امیرحسین خالقیحمیدی به جرم جاسوسی به 6 سال حبس و عبدالرضا کوهپایه به جرم اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی به 4 سال حبس محکوم شدند که محکومیت آنها در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد.
***
جامعه نیازمند ایجاد آگاهی درباره مبانی انقلاب است
حجتالاسلام والمسلمین فخریان «مدیر طرح تبیین منظومه فکری رهبری» در نشست اعضای این طرح که در فرهنگسرای انقلاب برگزار شد، با تاکید بر لزوم ایجاد آگاهی عمومی و حرکتی مردمی در راستای تبیین اندیشههای مقام معظم رهبری و مبانی نظری انقلاب اسلامی، با الهام از منظومه فکری مقام معظم رهبری گفت: تحقق انقلاب اسلامی ایران همان مسألهای است که همه انبیا به دنبال آن بودند و تنها فهم همین مسأله برای ما کافی است که در جهت حفظ انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|