|
پیدا شدن جسد پدر آلیسون بکر
جسد پدر سنگربان لیورپول در حالی که در یک دریاچه غرق شده بود، پیدا شد. به گزارش ایسنا به نقل از اسپورت، پلیس برزیل اعلام کرد جسد بیجان پدر آلیسون بکر را پیدا کرده است. پدر آلیسون بکر در حال سپری کردن تعطیلات خود در جنوب برزیل بود که جسد غرق شده او در یک دریاچه در کنار منزلش پیدا شد. هنوز جزئیات بیشتری درباره عمدی بودن یا نبودن این حادثه اعلام نشده است.
ارسال به دوستان
همه آنچه باید درباره افراد رأیدهنده در انتخابات فدراسیون فوتبال بدانید
رئیس را چه کسانی انتخاب میکنند
بر اساس اصلاحات اساسنامه فدراسیون فوتبال قرار است انتخابات این فدراسیون با حضور 85 عضو و با حق 87 رأی برگزار شود تا تکلیف ریاست و اعضای هیاترئیسه برای ۴ سال آینده مشخص شود.
کمتر از ۲۴ ساعت دیگر تا شروع انتخابات فدراسیون فوتبال زمان باقی مانده و ۴ کاندیدای ریاست در حال تلاش و رایزنی هستند تا بتوانند در ساعات باقیمانده آرای بیشتری را به سبد خود بریزند و برای ۴ سال آینده، سکان مدیریت فوتبال ایران را در دست گیرند؛ طبق آخرین اصلاحات اساسنامه فدراسیون فوتبال که به تایید فیفا رسیده، برای اولینبار 10 نماینده فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی زنان در انتخابات حق رأی دارند و مجمع با حضور 89 عضو باید برگزار شود.
اما با توجه به عدم تشکیل تیم ملی فوتبال ساحلی زنان، ۲ حق رأی زنان سلب شده و تعداد اعضای مجمع نیز به 87 نفر میرسد؛ ضمن آنکه در انتخابات پیشروی ۲ باشگاه سایپا و پارسجنوبی جم که در ۲ رشته یا بیش از آن فعالیت دارند، در ۲ حوزه مختلف یک نماینده را معرفی کردهاند تا تعداد اعضای مجمع به 85 نفر تقلیل پیدا کند. اکثریت مجمع پیشرو با حضور رؤسای هیاتهای فوتبال استانها شکل میگیرد و سپس تیمهای لیگ برتری و لیگ یکی سهم پررنگی در انتخاب رئیس آینده فدراسیون فوتبال ایران دارند.
در نهایت طبق اساسنامه، روند انتخابات برای تعیین رئیس فدراسیون فوتبال ۲ مرحلهای خواهد بود به طوری که در مرحله نخست کسانی که کمترین رای را کسب کردهاند، حذف میشوند تا فقط ۲ نامزد باقی بمانند و در مرحله دوم هر کس که بیش از 50 درصد آرا را اخذ کند، برنده انتخابات خواهد بود و رئیس فدراسیون فوتبال است.
در حال حاضر مصطفی آجرلو، کیومرث هاشمی، شهابالدین عزیزی خادم و علی کریمی نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال هستند که برای رسیدن به طبقه پنجم و اتاق ریاست رقابت خواهند کرد؛ برای انتخاب سایر اعضای هیاترئیسه نیز نامزدهایی که بیشترین آرا را به دست بیاورند، راهی هیاترئیسه خواهند شد. برای تعیین نایبرئیس نیز نامزدها باید 50 درصد آرای مجمع را اخذ کنند.
بیان این نکته الزامی است که اعضای مجمع این فدراسیون و در بخش تیمها بر اساس فصل منتهی به مجمع است (فصلی که به پایان رسیده است).
رؤسای هیأتهای فوتبال استانها: 32 نفر
جواد ششگلانی- آذربایجان شرقی، اصغر ملکانی- آذربایجان غربی، صمد نوتاش- اردبیل، علی طاهری- اصفهان، منصور بیکوردی- البرز، آبختی سنجابی- ایلام، امیرحسین محتشم- بوشهر، حبیبالله شیرازی- تهران، طهمورث حیدری- چهارمحالوبختیاری، حسن قهوهچی- خراسان جنوبی، احسان اصولی- خراسان رضوی، حسن جعفرزاده- خراسان شمالی، عبدالکاظم طالقانی- خوزستان، فریدون اصفهانیان- زنجان، حسین زرگر- سمنان، سعید سیدالحسینی- سیستانوبلوچستان، غلامعلی هنرپیشه- فارس، حسین باجیوند- قزوین، قدرتالله باقری- قم، رضا رحمانی- کردستان، محسن سلاجقه- کرمان، علیرضا محبی- کرمانشاه، خداداد افشاریان- کهگیلویهوبویراحمد، قاسم کوهستانی- گلستان، فرامرز الماسخاله- گیلان، ولیالله خسروی- لرستان، غلامرضا بهروان- مازندران، محمدرضا غفاری- مرکزی، قاسم رنجبریان- هرمزگان، عباس صوفی- همدان، امیرفرشاد تفکری- یزد، منصور پازوکی- کیش
مدیران عامل باشگاههای لیگ برتر آقایان: 16 نفر
جعفر سمیعی- پرسپولیس، احمد مددی- استقلال، سعید آذری- فولاد خوزستان، سجاد سیاح- تراکتور، محمدرضا ساکت- سپاهان، جواد وطنخواه- شهرخودرو، علی عیسیزاده- صنعتنفت آبادان، مهران نصیریاندوست- نفت مسجدسلیمان، علی امیری- نساجی، محمد جواهری- گلگهر، سیدمحمد علوی- ماشینسازی، مجتبی فریدونی- ذوبآهن، اکبر محمدی- پیکان، مهرداد سراجی- سایپا، سعید مسیگر- شاهین بوشهر
مدیران عامل باشگاههای لیگ دسته یک آقایان: 8 نفر
مجید زینالدینی- مس رفسنجان، سعید عباسی- آلومینیوم اراک، علی رمضانی- مس کرمان، حسین پرویزی- خوشهطلایی ساوه، سیدشهره موسوی- بادران تهران، رضا عنایتی- هوادار تهران، یحیی بهاری- نود ارومیه، رضا رضایی- گل ریحان البرز
مدیران عامل تیمهای لیگ دسته ۲ آقایان: 4 نفر
سیدسلطان حسینی- استقلال ملاثانی، آرش بابلیان- شهرداری آستارا، امیر عظیمی- پاس، هادی صادقی- چوکا
مدیران عامل تیمهای لیگ برتر فوتسال آقایان: 3 نفر
محمدرضا کافی- مس سونگون، علیرضا جنتی- گیتیپسند اصفهان، غلامرضا مرتضایی- فرشآرای مشهد
مدیران عامل لیگ برتر فوتبال ساحلی آقایان: 2 نفر
بهرام رضاییان- پارسجنوبی، محمد عشقانملک- گلساپوش یزد
مدیران عامل لیگ برتر فوتبال زنان: 2 نفر
مرضیه جعفری- شهرداری بم، شرمین رحمتی- وچان کردستان
مدیران عامل لیگ برتر فوتسال زنان: 2 نفر
مجید زینالدینی- مس رفسنجان، مهرداد سراجی- سایپا
مدیر عامل لیگ برتر فوتبال ساحلی زنان: یک نفر
ملیحه عبرتی- ایمن سنگر گیلان
هیأتهای فوتبال تابع فدراسیون: 4 نفر
شهامت عباسی- انجمن فوتبال دانشآموزی، محمدحسین علیزاده- انجمن فوتبال دانشگاهی، سردار محمدی- هیات فوتبال نیروهای مسلح، منصور احمدی- هیات فوتبال ورزشهای کارگری
مربیان تیمهای ملی: 5 نفر
وحید هاشمیان- مربی تیم ملی فوتبال آقایان (به علت ایرانی نبودن اسکوچیچ، دستیار ایرانی تیم ملی جایگزین او شد)، محمد ناظمالشریعه- تیم ملی فوتسال آقایان، عباس هاشمپور- تیم ملی فوتبال ساحلی آقایان، مریم آزمون- تیم ملی فوتبال زنان، شهناز یاری- تیم ملی فوتسال زنان
کاپیتانهای تیمهای ملی: 5 نفر
احسان حاجصفی- تیم ملی فوتبال آقایان، اصغر حسنزاده- تیم ملی فوتسال آقایان، محمد احمدزاده- تیم ملی فوتبال ساحلی آقایان، زهرا قنبری- تیم ملی فوتبال زنان، فرزانه توسلی- تیم ملی فوتسال زنان
نماینده اتحادیه مدیران عامل باشگاهها: یک نفر
علیمحمد مرتضوی- رئیس اتحادیه باشگاهها
نماینده داوران: 2 نفر
موعود بنیادیفر- داور فوتبال آقایان، سلطنت نوروزی- داور فوتبال زنان
انتخابات هیاترئیسه فدراسیون فوتبال ایران قرار است 10 اسفندماه در سالن اجلاس سران تهران از ساعت 10 صبح برگزار شود و باید دید سرانجام با رأی اعضای مجمع، کدام یکی از ۴ کاندیدای ریاست میتوانند برای ۴ سال سکان مدیریت فوتبال ایران را به دست گیرند.
ارسال به دوستان
خطر جدی حذف از المپیک ۲۰۲۴ بیخ گوش وزنهبرداری
هشدار باخ
داریوش مجلل: رئیس کمیته بینالمللی المپیک بار دیگر نسبت به وضعیت وزنهبرداری هشدار داد و گفت خطر حذف از المپیک بیشتر از قبل این رشته را تهدید میکند.
توماس باخ، رئیس کمیته بینالمللی المپیک بار دیگر نسبت به وضعیت وزنهبرداری هشدار جدی داد و عنوان کرد وزنهبرداری با محرومیت از المپیک ۲۰۲۴ پاریس روبهرو است، مگر اینکه نگرانیهایی که مربوط به مدیریت آن وجود دارد را برطرف کند.
وزنهبرداری که بیش از ۱۰۰ سال در المپیک حضور داشته، اکنون در حال از دست دادن جایگاه خود است. باخ از ماه اکتبر ۲۰۲۰ بارها نسبت به وضعیت وزنهبرداری و تصمیماتی که گرفته شده، هشدار داده است.
باخ رسما اعلام کرد اگر نگرانیهایی که وجود دارد برطرف نشود، هیات اجرایی IOC حضور وزنهبرداری در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را مجددا مورد بررسی قرار خواهد داد.
هیات اجرایی نگران وضعیت وزنهبرداری است چون تغییرات چشمگیری در زمینه اصلاح مدیریت و فرهنگ حاکم بر آن دیده نشده است.
به گزارش ایسنا، وزنهبرداری در سالهای اخیر درگیر مشکلات و حاشیههای فراوانی شده است. این رشته ابتدا با رسوایی دوپینگ در المپیک لندن و پکن روبهرو شد. سپس تاماش آیان، رئیس پیشین فدراسیون جهانی به دلیل فساد مالی و دوپینگ سیستماتیک مجبور به استعفا شد. پس از آن تصمیمات هیات اجرایی نسبت به تغییر قوانین ضد دوپینگ، تعیین سرپرست موقت و قوانین حضور کاندیداها در انتخابات مورد انتقاد IOC و کشورها قرار گرفت و اکنون هم بسیاری از کشورها نسبت به نحوه برگزاری انتخابات اعتراض دارند.
تمام این اتفاقها تاکنون منجر به کاهش اوزان وزنهبرداری در المپیک ۲۰۲۴ شده اما همچنان جایگاه این رشته در المپیک در خطر است.
ارسال به دوستان
زهرا نعمتی نامزد دریافت جایزه کمیته بینالمللی پاراالمپیک شد
در انتظار یک افتخار دیگر
طبق فهرست اعلامشده از سوی کمیته بینالمللی پاراالمپیک، 2 نماینده ایران نامزد دریافت جایزه ویژه روز جهانی زن در سال جاری میلادی شدند.
فهرست نامزدهای تقدیر بخش بانوان برای روز جهانی زن در سال ۲۰۲۱ میلادی که از سوی کمیته بینالمللی پاراالمپیک اعلام شده، دربرگیرنده اسامی کاندیداها در 3 گروه مؤسسان، بخش نسل جوان و گروه کمیتههای ملی پاراالمپیک و فدراسیونهای جهانی است.
در بخش مؤسسان این فهرست، بتول مشرف جوادی که سالهای متمادی به عنوان معاون ورزش دانشجویی، عضو هیات اجرایی کمیته ملی پاراالمپیک و نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولان بوده، تنها نماینده ایران است. اسکاتلند، آمریکا، چین تایپه و فیجی دیگر کشورهایی هستند که در این بخش نماینده
دارند.
همچنین در بخش نسل جوان نام زهرا نعمتی، کماندار ایران
که نخستین مدال طلای بانوان در بازیهای پاراالمپیک را به دست آورد، به چشم میخورد. نعمتی سال ۲۰۱۸ به عنوان فردی که در اهداف توسعه ورزش بانوان فعالیت داشته به عنوان سفیر انتخاب شد.
نعمتی برای دسترسی به جایزه ویژه کمیته بینالمللی پاراالمپیک، نمایندگانی از سنگاپور، مالدیو، کلمبیا و نیز نماینده مهاجران را به عنوان رقیب در مقابل خود دارد.
در بخش فدراسیونهای جهانی و کمیتههای ملی پاراالمپیک فهرست مورد نظر بخش پاراوزنهبرداری کمیته بینالمللی پاراالمپیک و کمیتههای ملی پاراالمپیک نیوزیلند و پرو کاندیدا هستند.
برنامه مورد نظر از سال ۲۰۱۳ و با هدف تقدیر از بانوانی که نقش مؤثر در جنبش پاراالمپیک و نیز الهامبخشی داشتهاند و در راستای آرمانهای این جنبش قدم برداشته و الگو بودهاند، آغاز شد.
برگزیدگان این فهرست ۱۸ اسفندماه همزمان با روز جهانی زن معرفی میشوند.
ارسال به دوستان
پروژه نظامیهراسی در ایران و سابقه ریاستجمهوری نظامیان در آمریکا
روحالله اژدری: با نزدیک شدن به انتخابات ریاستجمهوری در ایران، غرب بویژه آمریکا به تکاپو میافتند تا بر نتیجه انتخابات ایران قبل، حین و بعد از انتخابات تاثیر مورد نظر خود را بگذارند؛ شاهد اصلی آن انتخاباتهای 88، 92 و 96 است، لذا برای تاثیرگذاری و انحراف افکار عمومی در اتاقهای فکر توسط کارشناسان عملیات روانی پروژههایی را تعریف میکنند. موسساتی مثل بنیاد سوروس، خانه آزادی، بنیاد ملی برای دموکراسی، موسسه بروکینز، موسسه رند و... از جمله خانههای فکری هستند که با استخدام مزدورانی با هویت ایرانی در مقطع انتخابات، پروژههایی را برای تاثیرگذاری تعریف میکنند. مجریان این پروژه عموما رسانههای خارجی وابسته به ملکه، عربستان و آمریکا مانند بیبیسی و ایران اینترنشنال و شبکه فارسی VOA و عدهای مزدور خبرنگار در خارج و داخل هستند. شرکای مراکز راهبردی آمریکا در ایران از جمله روشنفکران لیبرال، روحانیون سکولار، گروههای زنان روشنفکر و فمینیسم، روزنامهنگاران و نویسندگان غربگرا هستند که در پیشبرد این پروژهها همکاری میکنند. رسد انتخابات از زوایای مختلف از جنبه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، جامعهشناسی و روانشناسی سیاسی، گرایشها و شخصیتها، برآورد نتیجه و میزان مشارکت مردم، موانع و راهکارها و هر آن چیزی که به آنها در رسیدن به اهداف تعیینشده کمک کند، مورد مطالعه و توجه قرار میگیرد، لذا پروژهای که تعریف میشود، حاصل یک مطالعه زیربنایی و برآورد از نتیجه انتخابات است. یکی از پروژههای تعریفشده در این اتاقهای فکر که بازتاب تمرکز و فعالیت روی آن را مشاهده میکنیم، نظامیهراسی است. جالب است بدانیم تاریخ هر ملتی دارای نقطه عطفهایی است که عبور از آن نیازمند یک وحدت ملی در داخل و هدایت سکان اجرایی کشور توسط افرادی پرجرأت و جسارت و زیرک و عملگراست. عرصه سیاست در نقطههای عطف تاریخی نیازمند مدیری با شجاعت شیر و زیرکی روباه است. اکنون کشور ما به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از اجرای نسخه توسعه غربی و همچنین تحریم ظالمانه و نگاه برونگرا در مدیریت قوه مجریه در نقطه عطفی قرار گرفته است. از یک طرف در منطقه به دلیل اجرای نسخه انقلابی دارای نفوذ ژئوپلیتیکی هستیم و از طرف دیگر در داخل در حوزه اقتصادی و فرهنگی به دلیل دور شدن از نسخه انقلابی با مشکلات عدیدهای روبهروییم، لذا در این نقطه عطف تاریخی است که تصمیم درست یک ملت میتواند کشور را به توازن مورد انتظار انقلاب اسلامی برساند و دشمنان را مأیوس کند. به قدرت رسیدن یک دولت انقلابی، عملگرا با نگاهی درونگرایانه، دلسوزانه، پاکدستانه، پرتلاش و برونگرایانه غیرغربی تضمین عبور از نقطه عطف تاریخی است. به طور قطع سابقه تاریخی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیشبرد اهداف انقلاب و توسعه کشور در زمینه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و همچنین تامین امنیت حداکثری در منطقه بحرانخیز جنوب شرق آسیا و توسعه نفوذ ژئوپلیتیک ایران، ازجمله مواردی است که دشمنان را به سپاههراسی واداشته و در پی پیشبینی برای به قدرت رسیدن شخصیتی با سابقه حضور در سپاه، نظامیهراسی را در این دوره انتخابات به عنوان یک پروژه عملیات روانی طراحی کرده و مزدوران داخلی آنها نیز آن را کلید زدهاند. یکی از روزنامههای نزدیک به جریان اصلاحطلب درباره حضور نظامیان در انتخابات جملهای نوشته است: «روحیه نظامیگری با مدیریت سیاسی تناسبی ندارد و به همین دلیل است که در هیچ کشوری نظامیان وارد سیاست نمیشوند». جالب است که روشنفکران غربگرایی که دم از لیبرالیسم و دموکراسی میزنند، حتما میدانند که تاریخ غرب بویژه در عصر مدرن با حضور موثر نظامیان در منصب اجرایی شکل گرفته است. این جمله آدرس غلط دادن آگاهانه و عامدانه به جامعه است. مرکز پروژه سپاههراسی و نظامیهراسی یعنی آمریکا مدیون خدمات رؤسایجمهوری است که یا نظامی بودهاند یا حداقل در مقاطع جنگهای داخلی، جنگ با مکزیک و اسپانیا، جنگ اول جهانی، جنگ دوم جهانی و انقلاب استقلالطلبانه شغل نظامی داشتهاند. اصلا جورج واشنگتن پدر و موسس آمریکای نوین و مستقل از انگلیس خود یک نظامی و در جنگ استقلال، فرمانده کل ارتش آمریکا بوده و در تسلیم انگلیس هنگام محاصره یورک تاون به نیروهای آمریکایی نقش اساسی داشته است. پیروزی اندرو جکسون، هفتمین رئیسجمهور ایالات متحده (۱۸۲۹ تا ۱۸۳۷) با درجه سرهنگی در سال ۱۸۱۵ در نبرد نیو اورلئان از وی یک قهرمان ملی ساخت. زاخاری تیلور، دوازدهمین رئیسجمهور آمریکا یک افسر حرفهای در ارتش ایالات متحده بود و در نتیجه پیروزیهای خود در جنگ مکزیک و آمریکا به درجه سرلشکری رسید و قهرمان ملی شد. موفقیت او در جنگ سمینول دوم توجه ملی را به خود جلب کرد و به او لقب پیر خشن و آماده را دادند.
هجدهمین رئیسجمهور آمریکا (۱۸۶۹ تا ۱۸۷۷) سایمن گرانت نیز یک نظامی بود. وی در جنگ داخلی آمریکا فرمانده کل ارتش ایالات متحده بود. به دلیل سابقهاش در فرماندهی جنگ، محبوبیت زیادی یافته بود و یک مدیر اجرایی موفق و کارآمد بود. وی با بازسازی نیروی دریایی آمریکا که در آن زمان از نیروی دریایی قدرتهای جهانی مثل انگلیس و اسپانیا عقب مانده بود، به این نیرو اعتبار داد. پس از جنگ از طرف آبراهام لینکن، رئیسجمهور آمریکا به درجه سرلشکری و بعد به ژنرالی ارتقا یافت. وی به علت محبوبیت و قهرمانی در جنگ از طرف حزب جمهوریخواه به عنوان کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری انتخاب و سال 18۶9 رئیسجمهور شد. عملکرد گارانت در دوران ریاستجمهوری، وی را به عنوان نماد وحدت ملی معرفی کرد. ارزیابیهای تاریخی در سال ۲۰۱۸ وی را در میان رؤسایجمهور آمریکا در رتبه ۲۱ قرار میدهد.
بیرچاردهیز، نوزدهمین رئیسجمهور با آغاز جنگهای داخلی به عنوان افسر به ارتش اتحادیه پیوست و ۵ بار زخمی شد که آخرین آن در نبرد کوه جنوب در سال ۱۸۶۲ بود. وی که به خاطر رشادتهای زیاد در جنگهای داخلی شهرت یافت و به درجه ژنرالی ارتقا یافت، در زمان ریاستجمهوری به دولت شایستهسالار و رفتار برابر بدون توجه به ثروت و موقعیت اجتماعی و نژاد اعتقاد داشت. چستر آلن آرتور (1888) بیستویکمین رئیسجمهور و بنجامین هریسون بیستوسومین رئیسجمهور آمریکا نیز نظامی بودند و در جنگهای داخلی تا درجه سرتیپی ارتقا یافتند و جزو قهرمانان ملی شناخته میشدند. جرالد فورد، ریچارد نیکسون و جان اف کندی نیز در جنگ دوم جهانی در نیروی دریایی در سمت فرماندهی خدمت کردند و جان اف کندی در طول جنگ دوم جهانی در صحنه اقیانوس آرام یک گروه از قایقهای pt را فرماندهی میکرد و برای خدمت خود، مدال نیروی دریایی به تفنگداران دریایی را به دست آورد. جیمی کارتر نیز سال ۱۹۴۶ با مدرک لیسانس از آکادمی نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا فارغالتحصیل شد و به نیروی دریایی ایالات متحده پیوست و در آنجا در زیردریایی خدمت میکرد. مجموعه خدمت وی در ارتش ۱۱ سال بود و به علت مرگ پدرش از وظیفه نظامیگری کنار کشید.1
اما در رتبهبندی و ارزیابیهای تاریخی دانشمندان علوم سیاسی ۲ تن از نظامیان در تاریخ آمریکا نقش اساسی داشته و به دلیل عملکرد ملیگرایانه و تقویت قدرت درونی و جهانی آمریکا در میان 5 رئیسجمهور اول آمریکا قرار دارند.
1- تئودور روزولت ابتدا کاپیتان گارد ملی و کمیسر پلیس شهر نیویورک و بعد دستیار وزیر نیروی دریایی ایالات متحده در زمان ریاست جمهوری مک کینلی بود. روزولت در جنگ آمریکا و اسپانیا به عنوان سوارهنظام داوطلب معروف به «Rough riders» در سال ۱۸۹۸ با شجاعت و جسارت در جنگ تپه سنخوآن شرکت کرد. وی به عنوان قهرمان جنگ، نامزد دریافت نشان افتخار در سال ۱۸۹۸ شد. او در آن زمان این نشان را دریافت نکرد اما به دلیل قهرمانی در جنگ به عنوان فرماندار نیویورک انتخاب شد. در دوران ریاستجمهوری مک کینلی، معاون رئیسجمهور بود و پس از ترور و مرگ مک کینلی توسط یک کارگر بیکار آسیاب، به ریاستجمهوری رسید. وی اقدامات بسیار مثبتی برای قدرت و افزایش نفوذ جهانی آمریکا انجام داد که این موضوع به شجاعت و جسارت و تدبیر وی بازمیگشت. روزولت از رای دادن زنان و حقوق شهروندی حمایت کرد. ساخت کانال پاناما را شروع کرد. ناوگان بزرگی را با برنامهریزی نیروی دریایی آمریکا به تور جهانی فرستاد. وی برای تلاش موفقیتآمیز برای پایان دادن به جنگ روسیه و ژاپن برنده جایزه صلح نوبل شد. روزولت در جنگ اول جهانی، وقتی آمریکا اعلام جنگ کرد، خواستار سرپرستی یک بخش داوطلب برای خدمت در فرانسه در جنگ اول جهانی شد. وی افتخار میکرد که هر ۴ پسرش در طول جنگ اول جهانی برای خدمت به آمریکا ثبتنام کردهاند. در این راه پسر کوچکش کوئینتین در آلمان مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. اگر چه مدال افتخار برای نبرد در ارتفاعات سنخوآن در دوره زندگی به او داده نشد اما بیش از 100 سال بعد در ۱۶ ژانویه ۲۰۰۱ بالاترین نشان برای خدمت سربازی در ایالات متحده، توسط بیل کلینتون، رئیسجمهور وقت آمریکا به وی اعطا شد. جالب است بدانیم روزولت به رغم بیماری قلبی، مردی پرکار و پرانرژی بود و نزدیک به ۲۰۰ میلیون هکتار جنگل ملی و پارک ملی در آمریکا مدیون آیندهنگری او است. برخی از آنها را میتوان در بالای کوه راشمور مشاهده کرد؛ جایی که مجسمه روزولت به یادگار تراشیده شده است. تئودور روزولت به طور کلی در نظرسنجی مورخان و دانشمندان علوم سیاسی، به عنوان یکی از ۵ رئیسجمهور برتر آمریکا رتبهبندی میشود.
2- دیوید آیزنهاور یک افسر و سیاستمدار آمریکایی بود که در طول جنگ اول جهانی، فرماندهی واحدی از تانک را به عهده داشت و مربی آموزش تانک بود. وی پس از جنگ به درجه سرتیپی رسید. پس از ورود ایالات متحده به جنگ دوم جهانی، نظارت بر حملات فرانسه و آلمان همچنین حملات شمال آفریقا و سیسیل بر عهده وی بود. پس از جنگ دوم جهانی نیز به عنوان رئیس ستاد ارتش ایالات متحده آمریکا و فرمانده عالی ناتو تا سال ۱۹۵۲ خدمت کرد. وی سال ۱۹۵۲ به عنوان نماینده جمهوریخواه وارد رقابت ریاستجمهوری و برای ۲ دوره (1961ـ 1953) به ریاستجمهوری آمریکا برگزیده شد.
وی به دلیل برخورداری از جرأت و جسارت زیاد و تدابیر عالی توانست در روابط بینالملل موفق بوده و موجب افزایش نفوذ ژئوپلیتیک آمریکا در جهان شود. به طور مثال وی با تهدید استفاده از سلاح اتمی چین را وادار به پذیرش صلح در جنگ کره کرد. از کودتاهای نظامی مثل کودتا در ایران و گواتمالا حمایت و در جریان بحران کانال سوئز حمله اسرائیل، انگلیس و فرانسه به مصر را محکوم کرد و آنها مجبور به عقبنشینی شدند. در مقابل طرح اسپوتنیک اتحاد جماهیر شوروی، آیزنهاور سازمان فضایی آمریکا (ناسا) را تاسیس کرد. وی در جبهه داخلی رفتاری متعادل داشت و باعث شد امنیت اجتماعی در جامعه گسترش یابد. بزرگترین برنامه اقتصادی وی سیستم بزرگراه بینایالتی بود. وی با ایجاد قانون علمی قدرتمند، آموزش ملی را ارتقا داد. در ۲ دوره ریاستجمهوری وی آمریکا شاهد رونق اقتصادی بیسابقهای بود. ارزیابیهای تاریخی از دوره ریاستجمهوری آمریکا وی را در ردیف 5 رئیسجمهور برتر این کشور قرار میدهد.2
در انگلیس و فرانسه نیز سابقه نظامیانی مثل ژنرال دوگل و وینستون چرچیل در نقاط عطف تاریخی اظهر من الشمس است. تجربه حضور نظامیان به طور مکرر در منصب ریاستجمهوری آمریکا نشان میدهد مردم آمریکا برای کسانی که به خاطر کشور جانفشانی و ایثارگری کردهاند، حرمت زیادی قائل هستند و عملکرد آنها نیز در قالب ساختار سیاسی آن کشور مورد رضایت مردم بوده است. حال اینکه چرا در ایران پروژه نظامیهراسی شکل میگیرد، از جمله مواردی است که باید درباره آن روشنگری شود. به نظر عملگرایی مخلصانه، جرات و جسارت عاقلانه، تدبیر و فرماندهی هوشمندانه، روحیه جهادی و خستگیناپذیری و در نهایت ولایتپذیری مؤمنانه سردار شهید قاسم سلیمانی به عنوان یک الگوی عملی برای ریاستجمهوری آینده نظام اسلامی میتواند موتور محرکه قدرتیابی درونی و تقویت نفوذ منطقهای و جهانی نظام اسلامی باشد، لذا دشمن از حضور چنین گفتمانی که برخاسته از مکتب انقلاب است، در مقام ریاستجمهوری اسلامی ایران هراس دارد. تقویت نفوذ ژئوپلیتیک ایران در منطقه، تقویت حداکثری امنیت ملی، توسعه بینظیر تجهیزات دفاعی در زمینه موشکی، دریایی، زمینی، هوایی و مشارکت فعال در زمینه توسعه زیرساختهای اقتصادی مثل سدسازی، پلسازی، ساخت بزرگراهها، ساخت پتروشیمیها و پالایشگاهها و خودکفا کردن کشور در مساله بنزین در اوج تحریمها با علم و تکنولوژی بومی و... از جمله عملکردهای انقلابی نظامیان است، از این رو دشمن از حضور آنها در عرصه اجرایی کشور واهمه داشته و در صدد است با جنگ روانی مانع دستیابی یک نیروی انقلابی و متدین و ولایتمدار و پاکدست و پرتلاش و عملگرا در قوه اجرایی کشور شود. اگرچه وجود چنین روحیهای تنها مختص نظامیان انقلابی نیست و جوانان با تدبیر، با جرات و جسارت، پرانرژی و مخلص ولایتمدار در جریان انقلابی زیاد هستند اما با این حال دشمن با نوعی پیشدستی در عملیات روانی در صدد انحراف افکار عمومی از ظرفیتهای بالقوه نیروهای انقلابی و عملگرای معتقد به گفتمان مکتب سلیمانی است و از این هراسان است که با روی کار آمدن یک دولت کارآمد انقلابی، تحریمها بیاثر شده و با افزایش سرمایه اجتماعی نظام اسلامی در داخل به عنوان قدرت پشتیبان گفتمان انقلابی، زحمات چندین ساله خود در دوگانهسازی نظام و مردم را بر باد رفته ببیند. جلوگیری از توان روحیه انقلابی برای همپوشانی فعالیتهای جهادی در حوزه اقتصاد در داخل و خارج، دیپلماسی مقاومتی همراه با عقلانیت انقلابی و شجاعت ولایی در روابط بینالملل و بهرهبرداری از ظرفیتهای بینظیر قدرت نظامی و ائتلاف منطقهای محور مقاومت به عنوان نهاد قدرتبخش به دیپلماسی مقاومتی، از اهداف دشمن است که تلاش خواهد کرد این پروژه را در قالب طرحهای کوچک و بزرگ از الان تا پایان انتخابات توسط مزدوران رسانهای خود دنبال کند.
-------------------------------------
منابع
1- https://www.biography.com/us-president
2- https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_presidents_of_the_United_States_by_military_service
ارسال به دوستان
اخبار
انتقاد کارشناس فوتبال پرتغال
از بنفیکا؛ چرا طارمی را نخریدید؟
کارشناس و گزارشگر فوتبال پرتغال در مصاحبهای به انتقاد شدید از بنفیکا پرداخت و اظهار داشت: چرا طارمی را در تابستان به جای پورتو نخریدید؟
اوضاع در لیسبون چندان مناسب نیست و بنفیکا یکشنبهشب سومین تساوی متوالی خود را نیز به ثبت رساند تا از پورتو و رسیدن به رتبههای بالای جدول فاصله گیرد. خورخه خسوس در آستانه اخراج از مربیگری بنفیکا قرار گرفته و انتقادها از این تیم به بالاترین حد رسیده است.
به نقل از سایت بانکادا، پس از درخشش طارمی در پورتو این صحبت پیش آمده که چرا بنفیکا زودتر از رقیب اصلی خود برای خرید ستاره ایرانی اقدام نکرده است. در این باره، پدرو هنریکوئس اظهار داشت: طارمی که در ریوآوه گلزنی میکرد میتوانست به بنفیکا بیاید ولی این تیم او را نخواست. باید بفهمیم که چرا. او این کیفیت بالا را با چنین قیمتی به نمایش میگذارد و برایم سوال است که چرا بنفیکا او را نخواست.
این بازیکن سابق بنفیکا و پورتو و کارشناس و گزارشگر کنونی پرتغال همچنین گفت: طارمی کاملاً در دست بنفیکا بود و به دلیل قیمت پایین او، این تیم میتوانست بهراحتی این بازیکن ایرانی را خریداری کند. همچنین میتوانست پدرو گونسالوس یا نونو سانتوس را نیز جذب کند ولی به «اورتون» و «پدرینیو» دل بست و آنها نیز اشتباهات زیادی در این فصل داشتند.
سویا حق ندارد با آزمون مذاکره کند/اسپانیا برای «سردار» بهتر است
یک مدیر برنامه روس گفت: باشگاه سویای اسپانیا حق ندارد با سردار آزمون مذاکره کند اگر نه باشگاه زنیت به یوفا شکایت خواهد کرد.
رسانههای اسپانیا در روزهای گذشته از آغاز مذاکره باشگاه سویای اسپانیا با سردار آزمون مهاجم ایرانی تیم فوتبال زنیت سنت پترزبورگ خبر دادهاند.
«دیمیتری سلیوک» مدیر برنامه روس که در اسپانیا زندگی میکند، در این باره مدعی شد بدون شک آزمون از اروپا و اسپانیا پیشنهاد دارد ولی باشگاه سویا حق ندارد بدون اجازه زنیت با این مهاجم ایرانی مذاکره کند.
دیمیتری گفت: آزمون یک مهاجم خوب است. شک ندارم که تیمهایی از اروپا از جمله از اسپانیا به او علاقه دارند. درباره سویا، به طور خاص من مطمئن نیستم که اطلاعات واقعی باشد. یک باشگاه اروپایی در مدت زمان ۶ ماه مانده به نقل و انتقالات تابستانی اعلام نمیکند که قصد دارد فلان بازیکن را جذب کند. اگرچه برای آزمون، بازی در لیگ اسپانیا راحتتر از ایتالیا و انگلیس است.
وی درباره مذاکره باشگاه سویا با سردار آزمون، تاکید کرد: سویا نمیتواند بدون اجازه زنیت با آزمون مذاکره کند. در این صورت زنیت به یوفا شکایت میکند و سویا جریمه خواهد شد. اما سویا یک باشگاه حرفهای است و قوانین را زیر پا نمیگذارد.
این مدیر برنامه در واکنش به اینکه گفته میشود سویا آماده پرداخت ۲۰ میلیون یورو برای آزمون است، گفت: این مبلغ میتوانست بالاتر هم باشد اما نه در شرایط همهگیری ویروس کرونا؛ زمانی که مسابقات فوتبال در اروپا و اسپانیا بدون تماشاگر برگزار میشود.
انتقاد تند رسانههای ایتالیایی دزدی و رسوایی، هدیه به رئالمادرید!
رسانههای ایتالیایی بشدت از قضاوت داور دیدار آتالانتا و رئالمادرید انتقاد و آن را دزدی، رسوایی و هدیه به سفیدپوشان عنوان کردند.
به گزارش بیساکر، پیروزی یک بر صفر رئالمادرید برابر آتالانتا در دیدار رفت یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تحت تاثیر قضاوت داور قرار گرفت. توبیاس اشتیلر تصمیم گرفت در دقیقه ۱۷ رمو فرولر را به خاطر خطا روی فرلان مندی اخراج کند. این اتفاق موجب شد آتالانتا نتواند بازی مورد نظرش را به نمایش بگذارد و تنها دفاع کند.
رسانههای ایتالیایی بشدت از قضاوت داور آلمانی انتقاد کردند. توتو اسپورت داوری را فاجعه، دزدی و رسوایی عنوان و عملکرد تیم گاسپرینی را قهرمانانه توصیف کرد. این نشریه نوشت که فرولر تنها باید با کارت زرد جریمه میشد.
گاتزتا دلو اسپورت نوشت: کارت قرمزی وجود نداشت و داور آن را به مادرید هدیه کرد. اشتیلر با تبدیل کارت زرد به قرمز در دقیقه ۱۷ شرایط بازی را عوض کرد. او در رابطه با کاسمیرو که قصد فریب داور را داشت برای نشان دادن کارت زرد دوم 2 بار فکر کرد.
کوریره دلو اسپورت، یوفا را مخاطب قرار داد و نوشت: «ما به تنهایی میتوانیم آنها را حذف کنیم.» ایتالیاییها معتقدند یوفا برای تیمهای کشورشان احترامی قائل نیست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|