|
عزم مجلس برای تصویب لایحه رتبهبندی معلمان
محمدمهدی زاهدی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مطلبی در صفحه توئیتر خود نوشت: «نمایندگان مجلس عزم جزم دارند لایحه رتبهبندی معلمان را با اصلاحات لازم که در آن علاوه بر ارتقای منزلت و کرامت اجتماعی معلمان، دغدغههای معیشتی این قشر آیندهساز را نیز کاهش دهد، به فوریت به تصویب برسانند تا دولت آن را در کمترین زمان ممکن اجرا نماید». وی در این توئیت از ۲ هشتگ «مجلس انقلابی» و «دولت مردمی» استفاده کرد.
ارسال به دوستان
تشکیل نخستین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رئیسی؛ تأکید بر تسریع واکسیناسیون و ضمانت اجرایی تصمیمات
تحول در مقابله با کرونا
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطنامروز»: تأکید رئیسجمهور بر ضمانت اجرایی پروتکلها و استفاده از راهکارهای تخصصی برای مقابله با کرونا امیدوارکننده است
گروه اجتماعی: دیروز نخستین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان برگزار شد. در این جلسه رئیسی ضمن انتقاد از برخی رویهها در تصمیمگیریهای مربوط به کرونا، تاکید کرد: کار مسؤولان اجرایی کشور برای مقابله با این بیماری فقط توصیه نیست و باید ضمانت اجرایی مناسب هم برای تصمیمات اتخاذشده در نظر گرفته شود. وی همچنین بر نهایی کردن ضربالاجل یکهفتهای طرح تحول مقابله با بیماری «کووید-19» تاکید کرد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی و استانداران پیشنهادات خود را برای مقابله با این بیماری به وزارت بهداشت ارسال کنند. رئیسی با بیان اینکه برای تغییر این وضعیت نیازمند اقدام جهادی و جهشی هستیم و با تاکید بر اینکه باید از انفعال در نحوه مقابله با کرونا خارج شویم و رویکردهای فعالانه اتخاذ شود، تصریح کرد: ضروری است که سازوکارهای متناسب برای بسیج نیروهای داوطلب و نهادهای مردمی طراحی شود. رئیسجمهور با اشاره به ضرورت دریافت پیشنهادات تخصصی دانشگاههای علوم پزشکی و تجربیات عملی دستگاههای اجرایی سراسر کشور برای نهایی کردن طرح تحول در مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی و استانداریهای سراسر کشور هرچه زودتر تجارب یک سال و نیم اخیر در مقابله با کرونا، موانع پیش رو و پیشنهادات تحولی خود را به وزارت بهداشت و وزارت کشور ارسال کنند. وی همچنین تاکید کرد: طرح جامع تحول در نحوه مقابله با ویروس کرونا با استفاده از تجربیات یک سال و نیم اخیر کشور در کمیته ویژهای تدوین شده و هفته آتی در دستور کار جلسه ستاد ملی قرار خواهد گرفت. رئیسی افزود: طرح جامع تحول شامل پروتکلهای بهداشتی، سازوکارهای درمانی، فرآیند تامین و تولید واکسن، سازوکار واکسیناسیون عمومی، برآورد وضعیت آینده کرونا و راهکارهای پیشگیری و نحوه مواجهه با انواع جهشیافته ویروس، سازوکارهای حمایت از کسبوکارهای متضرر از کرونا، نحوه حمایت شایسته از کادر درمان و افزایش مشارکت مردم و نهادهای مردمی در بخشهای مختلف خواهد بود. رئیسی با بیان اینکه تدوین طرح تحول در نحوه مقابله با کرونا بلافاصله پس از پایان انتخابات، زیر نظر دفتر رئیسجمهور آغاز شده بود، اظهار داشت: با دریافت نظرات کارگروههای تخصصی و فراخوان پیشنهادات نو و اخذ تجربیات از مجامع علمی و تخصصی سراسر کشور، این طرح وارد مرحله نهایی و تصویب در ستاد ملی کرونا خواهد شد. رئیسجمهور با بیان اینکه باید خودمان را مجهز کنیم که اگر کرونا ادامه داشت چگونه کشور را اداره کنیم، تصریح کرد: در عین حمایت از تولید داخلی واکسن، برای واردات واکسن از خارج نیز از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم کرد. رئیسی همچنین در این جلسه وضعیت برخی استانها از جمله گلستان و خراسان رضوی را که شرایط حادتری دارند در ارتباط ویدئوکنفرانسی و در گفتوگوی مستقیم با استانداران این استانها پیگیری کرد. اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در سخنانی ضمن تقدیر از اهتمام حجتالاسلام رئیسی در تشکیل جلسه کمیتههای تخصصی و ستاد ملی کرونا بلافاصله بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف، گزارشی از عملکرد حوزههای خود ارائه کردند.
* مهار کرونا با ضمانت اجرایی پروتکلها
تاکید رئیسجمهور بر نهایی شدن طرح تحول مقابله با کرونا و ایجاد راهکارهای تخصصی برای مهار و در نهایت ریشهکنی این بیماری خطرناک در حالی مطرح است که رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز» با ابراز امیدواری نسبت به عزم رئیسجمهور برای ضمانت اجرایی در عملیاتی کردن پروتکلها و برنامههای مقابله با کرونا گفت: اینکه دکتر رئیسی در نخستین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا از ابتدا بر ضمانت اجرایی برنامههای مقابله با کرونا تاکید کرده است جای امیدواری دارد، چرا که آتش کرونایی که در دولت گذشته به دلیل بیتدبیری و کمتوجهی به ضمانت اجرایی در اعمال محدودیتها برپا شد، اکنون شعلهور شده و مرگ روزانه حدود 400 نفر از هموطنانمان را رقم زده است. حسینعلی شهریاری با بیان اینکه دولت سیزدهم باید تمام توان خود را برای سرعتبخشی به واکسیناسیون و واردات واکسن و استفاده از واکسنهای داخلی به کار گیرد، افزود: زمانی میتوان به مهار بیماری «کووید-19» در کشور امیدوار بود که حداقل 70 درصد جمعیت کشور واکسینه شوند و از طرفی پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی سفت و سخت اجرا و با متخلفان و قانونشکنان نیز برخورد قاطع شود. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه رئیسجمهور با اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید شده است که از همه راهکارها برای مقابله با این بیماری استفاده شود. این بیانگر آن است که رئیسجمهور با جدیت دغدغه مهار این بیماری را در کمترین فرصت زمانی با استفاده از راهکارهای علمی و تجربی دارد. وی خاطرنشان کرد: خواهش ما از رئیسجمهور این است که با مشورت با کارشناسان از همه راهکارهای تخصصی در مقابله با بیماری «کووید-19» استفاده کند و با متخلفان برخورد جدی کند البته مهار این بیماری نیازمند تامین هزینه برخی مشاغل و خانوارهاست و از آنجا که هر بیمار مبتلا به کرونا هزینه سنگینی را بر دوش دولت میگذارد، میتوان همین هزینهها را در قالب ارائه وام، تسهیلات و... صرف رفع مشکل مردم در شرایط کرونا کرد. از طرفی در موضوع واردات واکسن و تسریع روند واکسیناسیون نیز نباید فرصتسوزی شود.
* ادامه روند افزایشی کرونا در کشور
میزان ابتلا به ویروس کرونا در موج پنجم این بیماری نسبت به سویههای قبلی بیشتر شده است. سخنگوی وزارت بهداشت گفت: روند افزایشی بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا در کشور در هفته دوم مرداد همچنان ادامه دارد و این روند از قله خیز چهارم نیز بیشتر شده است. سیماسادات لاری با بیان اینکه روند افزایشی بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا در کشور در هفته دوم مردادماه همچنان ادامه دارد و این روند از قله خیز چهارم نیز بیشتر شده است، گفت: در هفته دوم مردادماه همچنان شاهد روند افزایشی بیماران بستری «کووید-۱۹» در کشور هستیم. وی ادامه داد: روند بیماران سرپایی با تست مثبت کرونا نیز همچنان افزایشی است و به بیشترین میزان از ابتدای شیوع اپیدمی «کووید-۱۹» تاکنون رسیده است. لاری ادامه داد: در هفته اخیر ۲۶هزار و ۸۵۱ بیمار مبتلا به کرونا بستری شدند و همچنین موارد سرپایی با تست مثبت کرونا در هفته اخیر ۲۰۵ هزار و ۲۹۴ نفر بوده است. وی تاکید کرد: بیشترین بروز هفتگی بیماران بستری با تست مثبت کرونا از هشتم تا چهاردهم مردادماه به ترتیب در استانهای مازندران، ایلام، گلستان، گیلان و بوشهر بوده است. همچنین کمترین میزان بستری بیماران کرونا در استان سیستانوبلوچستان مشاهده شده است. لاری به ایسنا گفت: شیوع ویروس جهشیافته دلتا در کشور و کاهش قابل توجه رعایت پروتکلهای بهداشتی و از طرفی برگزاری مراسم عروسی و عزا در شرایط حاضر منجر به ادامهدار شدن وضعیت افزایشی بیماران سرپایی و بستری و همچنین موارد فوتی شده است.
* قدرت سرایت «دلتا» ۳۰۰ درصد بیشتر از کرونای ووهان
هجوم مبتلایان با علائم کرونا به مراکز درمانی بیانگر سرایتپذیری بالای ویروس کرونا با سویه جدید دلتاست و این هشداری جدی است که مردم باید بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند. رئیس بیمارستان شهدای یافتآباد با اشاره به وضعیت پیک پنجم کرونا در کشور و با بیان اینکه میزان سرایت دلتا تا ۳۰۰ درصد بیشتر از کرونای ووهان است، گفت: پیش از این گفته میشد در فضای بسته هر فرد مبتلا میتواند ۲ نفر را آلوده کند اما اکنون میگوییم در فضای بسته یک فرد مبتلا به کرونای دلتا میتواند ۹ نفر را آلوده کند. دکتر جلال نژادجواد، با بیان اینکه روزانه حدود ۹۰ بیمار مبتلا به کرونا داریم، گفت: البته بیماران مبتلا به کرونا به صورت سرپایی هم مراجعه میکنند و از بالغ بر ۳۰۰ بیمار اورژانسی ما حدود ۲۰۰ بیمار یعنی دوسوم بیماران، مبتلایان به «کووید-۱۹» هستند که اقداماتشان به صورت سرپایی انجام میشود. نژادجواد گفت: روزانه ۱۰۰ بیمار را به صورت موقت بستری کرده و برایشان رمدسیویر تزریق میکنیم. به گفته رئیس بیمارستان شهدای یافتآباد، مطابق آمار کشوری در موج پنجم آمار فوتیها نسبتا کمتر است؛ بهرغم اینکه تعداد بیماران و شدت ابتلا بسیار بیشتر و زیاد است. نژادجواد درباره تفاوت پیک پنجم کرونا با سایر پیکهای بیماری در کشور گفت: باید توجه کرد که میزان سرایت کرونای دلتا خیلی بیشتر است. در نتایج تحقیقات اخیری که منتشر شد، متوجه شدند میزان سرایت دلتا تا ۳۰۰ درصد بیشتر از کرونای ووهان است. قبلا فکر میکردند تا ۱۴۰ درصد بیشتر است اما اکنون متوجه شدهاند که ۳۰۰ درصد میزان سرایتش نسبت به کرونای ووهان بیشتر است و به سرعت میتواند همه را درگیر کند به طوری که در یک خانواده اگر یک نفر درگیر شود، به سرعت همه مبتلا میشوند. پیش از این گفته میشد در فضای بسته هر فرد مبتلا میتواند ۲ نفر را آلوده کند اما اکنون میگوییم در فضای بسته یک فرد مبتلا به کرونای دلتا میتواند ۹ نفر را آلوده کند. وی ادامه داد: در عین حال کرونای دلتا سنین پایینتر را هم درگیر میکند و در موج پنجم تعداد مبتلایان زیر ۱۸ سال بالاتر از پیکهای قبلی است. وی افزود: همچنین شدت ابتلا هم بیشتر است و میزان بستری بیمار در بیمارستان نیز بیشتر است؛ به عبارتی مدت زمان بیماری هم بیشتر است که این موضوع باعث میشود ظرفیتهای بیمارستانی ما بیشتر پر شود و به سختی بتوانیم بیماران جدید را پذیرش کنیم؛ این تفاوتها در این پیک وجود دارد.
* ۲ ماسک بزنید
نژادجواد ادامه داد: مردم در این پیک باید از ۲ ماسک استفاده کنند؛ بویژه در فضاهای بسته و از مراجعه به فضاهای بسته یا مراکز شلوغ و رفتن به میهمانی، عروسی، عزا و... خودداری کنند زیرا میزان سرایت زیاد است و در عین حال احتمال درگیری افراد در این مراسمات بیشتر میشود. در عین حال مردم اگر علائمی از بیماری را دیدند، نباید دیرهنگام به مراکز درمانی مراجعه کنند. بر این اساس مراجعه زودهنگام و بموقع بیمار و شروع درمان بموقع کمک میکند که مشکلات کمتر شده و مرگومیر را کاهش میدهد. وی گفت: هنوز به قله پیک پنجم نرسیدهایم و احتمالا یکی، دو هفته دیگر پیک پنجم کار دارد تا بعد از آن بتوانیم در سرازیری افتاده و آمار را کاهش دهیم.
* آمار تفکیکی واکسیناسیون کرونا در ایران تا 16 مرداد
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، آمار تفکیکی واکسیناسیون کرونا در ایران از ابتدای برنامه ملی واکسیناسیون علیه «کووید-۱۹» تا صبح شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ را اعلام کرد. کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو به ایسنا گفت: تاکنون بیش از ۲۱ میلیون واکسن داخلی و خارجی کرونا تحویل وزارت بهداشت شده است. وی آمار تفکیکی واکسیناسیون کرونا در کشور از ابتدای برنامه واکسیناسیون تا صبح دیروز شنبه را به شرح زیر اعلام کرد:
اسپوتنیک نوبت اول: ۴۳۶۱۳۶
اسپوتنیک نوبت دوم: ۳۵۶۶۰۷
سینوفارم نوبت اول: ۸۳۵۲۶۸۴
سینوفارم نوبت دوم: ۱۹۹۶۴۵۰
بهارات نوبت اول: ۵۹۰۸۷
بهارات نوبت دوم: ۵۳۹۶۰
آسترازنکا نوبت اول: ۲۲۷۵۲۸۱
آسترازنکا نوبت دوم: ۵۹۰۶۵۴
برکت نوبت اول: ۱۰۰۲۶۴۱
برکت نوبت دوم: ۱۰۳۱۰
***
۳۸۷ فوتی و ۲۶۴۳۹ ابتلای جدید کرونا در 24 ساعت
با آنکه آمار جانباختگان ویروس جهشیافته کرونا در کشور طی روز گذشته به زیر400 نفر در یک شبانهروز رسید اما در مقابل تعداد شهرهای با وضعیت قرمز در کشور افزایش یافت. جدیدترین نقشه کرونایی کشور نشان میدهد از دیروز شنبه ۱۶ مرداد، ۳۳۶ شهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتهاند. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی 24 ساعت ۲۶ هزار و ۴۳۹ مبتلای جدید «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۳۸۷ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر دیروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶ هزار و ۴۳۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۷۰۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت زمانی، ۳۸۷ بیمار «کووید-۱۹» نیز جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۹۳ هزار و ۴۷۳ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۳ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۲۶۳ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۶ هزار و ۳۷۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است در حال حاضر ۳۳۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۸ شهر در وضعیت زرد بیماری کرونا قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۱۲ میلیون و ۱۲۵ هزار و ۸۲۹ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۳ میلیون و ۷ هزار و ۹۸۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۸۱۰ دوز رسیده است. افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
قالیباف واکسن برکت دریافت کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی دوز اول واکسن برکت را دریافت کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در مرکز بهداشت شرق تهران در خیابان دماوند، اولین دوز واکسن برکت را بر اساس نوبت گروههای سنی دریافت کرد.
***
رگبار در ۲۵ استان
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به وقوع رگبار در ۲۵ استان، از روند افزایش نسبی دما در غالب نقاط کشور در هفته جاری خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا گفت: روزهای یکشنبه و دوشنبه (۱۷ و ۱۸ مرداد) برای استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، جنوب و ارتفاعات اصفهان، فارس، ارتفاعات شمال شرق خوزستان، بوشهر، جنوب سیستانوبلوچستان، شمال شرق، ارتفاعات شمالی و غرب هرمزگان، ارتفاعات استانهای مرکزی، کرمان، گیلان، مازندران، قزوین، البرز و تهران رشد ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد با احتمال گردوخاک پیشبینی میشود. به گفته وی، سهشنبه و چهارشنبه (۱۹ و ۲۰ مرداد) برای شمال غرب، غرب، دامنههای مرکزی و جنوبی زاگرس و ارتفاعات البرز بارش پراکنده مورد انتظار است. طی 5 روز آینده در برخی نقاط شمال شرق، شرق، مرکز و جنوب شرق کشور بویژه در منطقه زابل و خراسان جنوبی در برخی ساعات وزش باد شدید با احتمال گردوخاک و کاهش دید افقی و کیفیت هوا همراه خواهد بود. همچنین طی 5 روز آینده دریای عمان مواج خواهد بود. وی گفت: تا اواخر هفته جاری روند افزایش نسبی دما را در غالب نقاط کشور شاهد خواهیم بود.
***
ابلاغ شهریه مدارس و مراکز پیشدبستانی غیردولتی
شهریه بیش از ۱۵۰۰۰ مدرسه و پیشدبستانی غیردولتی ابلاغ شد. مؤسسان این واحدهای آموزشی میتوانند با مراجعه به پنل کاربری خود در سامانه mosharekatha.ir، پس از ورود به سامانه، از منوی مدارس و آموزشگاهها نسبت به دریافت پوستر شهریه اقدام کنند. لازم به ذکر است چنانچه مؤسسی نسبت به شهریه ابلاغی معترض است باید قبل از دریافت پوستر شهریه نسبت به ثبت اعتراض خود در سامانه مشارکتها اقدام کند. بنابراین پس از دریافت پوستر شهریه امکان ثبت اعتراض وجود نخواهد داشت. به گزارش روابط عمومی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزشوپرورش، شهریه مصوب مدارس غیردولتی شامل هزینههای مرتبط با ارائه برنامه هفتگی مدارس و پیشدبستانیها بر اساس ساعات مصوب شورای عالی آموزشوپرورش و ساعات فوقبرنامه درسی مندرج در الگوی تعیین شهریه است.
***
راهاندازی ۷۲۹ پایگاه انتخاب رشته کنکور در کشور
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزشوپرورش از شروع به کار ۷۲۹ پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری وزارت آموزشوپرورش در سراسر کشور خبر داد. مسعود شکوه اظهار کرد: وزارت آموزشوپرورش با استفاده از کارآمدترین مشاوران متخصص در این امر به یاری داوطلبان برای انتخاب آگاهانه و آزادانه آمده است. وی با اشاره به کیفیت خدماتی که در این پایگاهها ارائه میشود، افزود: داوطلبان از رفتن به مراکز انتخاب رشته غیرتخصصی و پرداخت هزینههای بالا پرهیز کنند. شکوهی گفت: مشاوران مراکز آموزشوپرورش ضمن صدور انتخاب رشته به صورت نرمافزاری به ارائه خدمات مشاوره حضوری و تلفنی نیز خواهند پرداخت. به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی از داوطلبان و خانوادههای آنان خواست ضمن حفظ آرامش خود، با مشورت مشاوران متخصص و در نظر گرفتن همه جوانب شخصی و محیطی رشتههایی را انتخاب کنند که متناسب با ویژگیهای شخصیتی، علاقه، توانایی، ارزشهای فردی و آینده شغلی روشن باشد.
***
ثبت ۲ جریمه برای سفر غیرمجاز هم رفت، هم برگشت!
جانشین پلیس راهور ناجا گفت: در تردد غیرمجاز کرونایی هم در مسیر رفت و هم هنگام بازگشت، جریمه برای خودرو ثبت میشود. سردار سیدتیمور حسینی درباره آخرین وضعیت اعمال محدودیتهای کرونایی در جادهها اظهار داشت: بنا بر اعلام قبلی، همچنان تردد «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع بوده و جریمه یک میلیون تومانی تردد به شهر قرمز و ۵۰۰ هزار تومانی سفر به شهر نارنجی برای رانندگان متخلف لحاظ خواهد شد. جانشین پلیس راهور ناجا در پاسخ به پیگیری مخاطبان خبرگزاری فارس که از ارسال پیامکهای پلیس مبنی بر جریمه شدن هم در مسیر رفت و هم در مسیر بازگشت از سفر خبر داده بودند، اعلام کرد: اگر شخصی با خودروی پلاک تهران بخواهد از شهر تهران خارج شود با توجه به وضعیت قرمز کرونایی با ممانعت و ایست پلیس مواجه میشود، چنانچه از ادامه سفر منصرف شده و برگردد مشمول جریمه نمیشود اما اگر به مسیر خود ادامه دهد جریمه تخلف تردد غیرمجاز برای خودرو ثبت میشود؛ در مسیر بازگشت نیز هر چند خودروی پلاک بومی در مسیر بازگشت به شهر خود با کنترل و ممانعت پلیس مواجه نمیشود ولی این تردد با توجه به شیوهنامه ستاد ملی مقابله با کرونا در بحث ممنوعیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی و از شهرهای قرمز و نارنجی، تردد غیرمجاز محسوب شده و مشمول جریمه میشود. وی افزود: در نتیجه یک خودرو در مسیر رفت و بازگشت مستوجب اعمال مقررات بر اساس رنگبندی شرایط کرونا و اجرای شیوهنامه ستاد ملی مقابله با کرونا شده و ۲ جریمه برایش ثبت میشود.
ارسال به دوستان
رئیس مرکز انتقال خون تهران در گفتوگو با «وطنامروز» خواستار حضور مردم به منظور اهدای خون شد
بحران کمبود خون بیخ گوش تهران
گروه اجتماعی: شیوع ویروس کرونا در کشور طی یک سال و نیم گذشته ذخایر خونی را با چالش روبهرو کرده است، به نحوی که اگر حتی برای یک یا ۲ روز میزان مراجعات برای اهدای خون کاهش یابد ذخایر خون در کشور بویژه استان تهران با چالش روبهرو شده و به مرز بحران میرسد. به گفته مدیرکل انتقال خون استان تهران، نیاز به فرآوردههای خونی در تهران و کشور دائمی است و به همین منظور مردم باید به همراهی خود در اهدای خون ادامه دهند.
محمدرضا مهدیزاده در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: در سطح بیمارستانها بیمارانی حضور دارند که به عمل جراحی نیاز دارند یا به صورت روزانه سوانح و حوادث باعث میشود تا مراجعات به مراکز درمانی وجود داشته باشد که هر کدام از این مراجعات نیاز به استفاده از فرآوردههای خونی دارند. وی ادامه داد: همچنین بیماران تالاسمی و هموفیلی حیاتشان به استفاده از فرآوردههای خونی گره خورده است و به طور مکرر باید به آنان خون تزریق شود، لذا با توجه به این موضوع ما از مردم میخواهیم که به صورت مرتب به مراکز انتقال خون مراجعه کرده و با اهدای خون سالم خود ما را برای یاری رساندن به بیماران همراهی کنند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران خاطرنشان کرد: باید به این نکته توجه داشت که نیاز به فرآوردههای خونی همیشگی است و ما نمیتوانیم بگوییم که در یک فصل خاص یا ماه خاص نیاز خونیمان کمتر است.
وی با بیان اینکه شیوع گسترده ویروس کرونا در جامعه بویژه استان تهران میزان نیاز به فرآوردههای خونی را کاهش نداده است، گفت: در این روزهای سخت مردم اهدای خون را فراموش نکنند و با مراجعه به مراکز یاریگر هموطنان خود در بیمارستانها باشند.
مهدیزاده اظهار داشت: با توجه به تجربه یک سال و نیمی که از بیماری کرونا داریم تمام شیوهنامههای بهداشتی را در مراکز انتقال خون مورد توجه قرار دادهایم تا فردی در حین اهدای خون با مشکل روبهرو نشود. از مردم خواهش میکنم اهدای خون را در این روزهای سخت و حیاتی فراموش نکنند و با خیال راحت به مراکز مراجعه کنند. مردم همیشه در روزهای سخت و در بزنگاهها یاریگر سازمان انتقال خون بودهاند.
وی در پاسخ به این سوال که هماکنون وضعیت ذخایر خونی در تهران چگونه است، گفت: حوادثی مانند شیوع کرونا در میزان اهدای خون تاثیر میگذارد، چرا که مردم در این شرایط کمتر علاقه دارند از خانه بیرون بیایند اما ما از مردم میخواهیم در صورتی که برای یک کار واجب از خانه خارج شدند از این فرصت استفاده کرده و به مراکز انتقال خون که آدرس آنها در سایت سازمان وجود دارد مراجعه کرده و خون اهدا کنند.
مهدیزاده بیان کرد: هماکنون ذخایر خونی ما در شرایط بحرانی نیست اما استان تهران با بقیه استانها فرق دارد، چرا که به صورت روزانه 1200 الی 1300 گلبول قرمز متراکم در حال توزیع است اما نکته جدی این است که اگر ۲ روز مراجعات مردم کاهش یابد، تهران به نقطه بحران میرسد.
ارسال به دوستان
توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام انجام میشود
ایجاد 11 هزار شغل در تهران تا پایان سال
با آنکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در راستای رفع محرومیت مناطق محروم و دورافتاده گام میدارد اما برکات این ستاد به ساکنان حاشیه پایتخت و شهرستانهای آن نیز رسیده است تا جایی که قرار است بنیاد برکت ۱۱ هزار شغل در سال جاری در استان تهران ایجاد کند. به گزارش «وطنامروز»، معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب افزود: برای سال جاری راهاندازی ۳۵۳۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته استان تهران در دستور کار داریم که ایجاد نزدیک به ۱۱ هزار فرصت شغلی را در این مناطق به دنبال خواهد داشت. مرتضی نیازی اظهار کرد: از این تعداد، تا به امروز ۵۰۰ طرح در استان تهران به بهرهبرداری رسیده که باعث فراهم آمدن فرصتهای کسبوکار برای ۱۵۰۰ متقاضی شده است. وی درباره مناطق تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت در استان تهران هم توضیح داد: ۱۱۵ روستا و تمام شهرستانهای استان به غیر از لواسانات زیر چتر اشتغالزایی بنیاد قرار دارند. معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت ادامه داد: بنیاد برای راهاندازی۳۵۳۰ طرح اشتغالزایی هدفگذاری شده در استان تهران، ۴۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است. نیازی درباره فعالیتهای گذشته بنیاد برکت در استان تهران در حوزه اشتغالزایی گفت: بنیاد تا پایان سال ۹۹ اقدام به راهاندازی بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق محروم استان کرده که باعث ایجاد فرصتهای شغلی برای بیش از ۸ هزار نفر شده است. معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت از فعالیت ۲۴ مجری و تسهیلگر این بنیاد در استان تهران خبر داد و افزود: بیشتر مشاغل ایجاد شده و در دست راهاندازی در استان به رستههای کارگاههای فنی، مشاغل خدماتی، تولیدی پوشاک و دانشبنیان تعلق دارد. وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در سال جاری راهاندازی ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور جدید منجر به ایجاد ۲۱۰ هزار فرصت شغلی را در مناطق محروم و روستایی کشور در دستور کار دارد. به گفته نیازی، بنیاد برکت تا به امروز ۱۱۵ هزار طرح اجتماعمحور را در مناطق محروم راهاندازی کرده که اشتغالزایی برای ۳۴۵ هزار نفر را به دنبال داشته است. معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت در تشریح مناطق تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد در سراسر کشور بیان کرد: تعداد روستاهای تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت از ۷ هزار و ۵۷۵ روستا در سال ۹۹ به ۸ هزار روستا در سال جاری رسیده است. همچنین بنیاد پیش از این در ۲۷۶ شهرستان از ۳۱ استان کشور در زمینه ایجاد فرصتهای کسبوکار فعال بود که این تعداد در سال جاری به ۴۰۰ شهرستان رسید. وی با اشاره به فعالیت بیش از ۸۰۰ تسهیلگر بنیاد برکت در مناطق محروم گفت: این بنیاد در سال جدید بر ایجاد اشتغال برای اقشار خاص از جمله کولبران، سوختبران، زنان سرپرست خانوار و خانوادههای زندانیان و دارای معلول تاکید ویژه دارد. نیازی یادآور شد: فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت در مناطق محروم باعث ایجاد ۱۰۰ روستای بدون بیکار شده است که این تعداد تا پایان امسال به ۱۰۰۰ روستا خواهد رسید. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|