|
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از نخستین فیلم سینمایی هادیحجازیفر با محوریت زندگی شهید باکری که پیشتر در قالب مینی سریال تهیه شده بود
موقعیت تراژیک مهدی
گروه فرهنگ و هنر: یکی از فیلمهایی که برای جشنواره چهلم آماده شده، «موقعیت مهدی» ساخته سیدهادی حجازیفر است؛ فیلمی که روز گذشته از لوگوی آن نیز رونمایی و اعلام شد آماده نمایش در چهلمین جشنواره فیلم فجر است. به گزارش «وطنامروز»، با نزدیک شدن به ایام برگزاری جشنواره چهلم فیلم فجر، خبر اتمام مراحل تصویربرداری و فنی و آماده شدن نسخه نهایی فیلمهایی که از سوی هیات انتخاب برای بخش مسابقه این جشنواره معرفی شدند، رسانهای میشود. «موقعیت مهدی» یکی از فیلمهایی است که برای بخش مسابقه معرفی و آماده شده است. این فیلم که نسخه سینمایی مینیسریالی با موضوع زندگی و شهادت مهدی باکری، فرمانده لشکر عاشورا در دوران دفاعمقدس است، یکی از طرحهای حرفهای و از منظر سینمایی و تولیدی سنگین است. «موقعیت مهدی» از فیلمهایی است که از چند منظر میتوان نگاه امیدوارانهای به آن داشت. در روزگاری که تولید آثار دفاعمقدسی به نسبت 2 یا 3 دهه قبل کاهش چشمگیری داشته، نوع نگاه به سینمای دفاعمقدس نیز متفاوت از قبل شده است. در این تغییر، ذائقه مخاطب امروز هم تاثیر داشته است. مخاطب امروز شاید مانند گذشته علاقهمند تماشای صحنههای جنگی پیدرپی نباشد. شاید هم ادامهدار نبودن روند تولید فیلمهای ژانر دفاعمقدس و جنگی از پایان دهه 70، موجب این تغییر سلیقه شده باشد. به هر روی این تغییر ذائقه در نوع مواجهه مخاطبان با آثار سینمایی مشهود است. میتوان گفت رو آوردن سینماگران به تولید آثاری که در آنها پشت جبهه، بیش از خود جبهه و خط مقدم برجسته شده، در نتیجه این تغییر ذائقه بوده است. اقبال منتقدان و البته مخاطبان تلویزیونی به آثاری مانند ماجرای نیمروز، ویلاییها و اخیرا اقبالی که با توجه به کاهش مخاطب در ایام کرونا به فیلم سینمایی «منصور» شد، بارقههایی از این تغییر رویکرد است؛ رفتن از سمت خط مقدم به «ستاد»های جنگ و قرارگاهها، یا نزدیک شدن به شخصیتها به جای موقعیتها. محمدحسین مهدویان یکی از فیلمسازان شاخص دهه 90 است که به این «تغییر رویکرد» کمک کرده است. او در آخرین روزهای زمستان، ایستاده در غبار، ماجرای نیمروز1، 2 و درخت گردو، بهرغم ساختن آثاری در ژانر دفاعمقدس، مسیر فیلمسازی سینمای دفاعمقدس را با رویکردهای تازهای پیش برده است. در ژانر تاریخ معاصر و آثار مربوط به تاریخ انقلاب نیز این رویکرد پیگیری شده است. آثاری مانند لباس شخصی، ویلاییها، تروا و چند فیلم که امسال در جشنواره حضور پیدا کردهاند، با توجه به همین فضا ساخته شدهاند.
با این مقدمه، فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» ساخته سیدهادی حجازیفر براساس آنچه از اخبار و تصاویر مربوط به صحنههای جنگیاش برمیآید، بازگشتی به سینمای جنگی خاص در ژانر دفاعمقدس است، چرا که قرار است بخشهایی از ۲ عملیات مهم بدر و خیبر که از عملیاتهای مهم دوران دفاعمقدس به شمار میروند، برای نخستینبار به طور خاص در این فیلم بازسازی شود. به غیر از تعداد معدودی از آثار سینمایی که توانستهاند صحنههای جنگی را به شکلی سینمایی ساخته و پرداخته کنند، سایر فیلمهای مربوط به این ژانر از کیفیت قابل توجهی برخوردار نبودهاند. به عبارت دیگر آثاری مانند تنگه ابوقریب از استثنائات سینمای دفاعمقدس هستند که از کیفیت تولیدی قابل قبولی بهره میبرند؛ فیلمی که توانست پرداخت به صحنههای جنگی سینمای ایران را چند گام پیش ببرد و سطح کیفی ژانر دفاعمقدس را ارتقا ببخشد.
پیشتر اعلام شده بود پروژه سریال شهید باکری در نهایت تحت عنوان «عاشورا» به نمایش درخواهد آمد؛ سریالی که تا الان ۷ قسمتی است و داستانش در رابطه با زندگی شهید باکری در دوران نوجوانی و بزرگسالی بوده و بخش عمده فیلم در ۲ عملیات بدر و خیبر سپری میشود. یکی از ویژگیهای مهم سریال شهید باکری، تلاش برای بازسازی صحنههایی مربوط به ۳ دهه است؛ دهه 30 تا دهه 60؛ از کوچه و خیابان تا جبهه. به همین دلیل بازسازیهای این فیلم ارزش سندی نیز میتواند داشته باشد. بر اساس آنچه تسنیم به نقل از تهیهکننده سریال (ابوالفضل صفری) آورده: «حدود 70 درصد کار در فضای جنگ و جبهه است اما آن 30 درصد الباقی نیز سکانسهای سادهای نبوده. این سکانسهای 30 درصد الباقی همان سکانسهایی است که ما برای فیلمبرداری آنها به 6 استان سفر کردیم! سکانسها از دهه 1330 تا سال 1362 بازسازی شده و چند برهه زمانی در کار دیده میشود، از جمله بخش خارج از کشور. جلوههای ویژه بصری در این پروژه تکمیلکننده است، یعنی آقای حجازیفر صحنهها را به گونهای طراحی کرده که همه در میدان واقعی اتفاق میافتد. صحنهها در ابعاد لانگ شات چیده شده که تاکنون در مدیوم تلویزیونی ساخته نشده است».
ماجرای دیگری که درباره این سریال مطرح است، طولانی شدن مدت زمان تولید است؛ حواشیای که به نظر میرسد تغییر تهیهکننده برای نسخه سینمایی متأثر از آن باشد. به هر روی نسخه سینمایی سریال شهید باکری با عنوان «موقعیت مهدی» را حبیب والینژاد، تهیهکننده سرشناس سینمای دفاعمقدس تهیهکنندگی میکند. «موقعیت مهدی» نخستین ساخته سینمایی هادی حجازیفر و محصول سیمافیلم است که در چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد. فیلمنامه «موقعیت مهدی» توسط هادی حجازیفر و ابراهیم امینی نوشته شده است. هادی حجازیفر، ژیلا شاهی، وحید حجازیفر، معصومه ربانینیا، وحید آقاپور و روحالله زمانی، بازیگران این فیلم هستند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مهدی باکری، فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا از برادر کوچکترش حمید میخواهد بهرغم مشکلاتی که برایش پیش آمده به منطقه بازگردد و در کنار او باشد. حمید میپذیرد و همراه میشود. حالا بعد از عملیات خیبر، مهدی باید تنها به خانه بازگردد... .
ارسال به دوستان
بفتا ۲۰۲۲ نامزدهایش را شناخت
پیشتازی «داستان وست ساید» و «بلفاست»
اسامی نامزدهای اولیه جوایز بفتا ۲۰۲۲ اعلام و «قهرمان» اصغر فرهادی به عنوان یکی از فیلمهای بخش بهترین فیلم خارجیزبان معرفی شد.
به گزارش «وطنامروز»، آکادمی بریتانیا فهرست اولیه نامزدهای جایزه بفتا سال ۲۰۲۲ را اعلام کرد.
فیلم موزیکال «داستان وست ساید» ساخته استیون اسپیلبرگ با کسب نامزدی در ۱۵ بخش پیشتاز جوایز امسال شد و «قدرت سگ» ساخته جین کمپیون و «بلفاست» ساخته کنت برانا هر یک با ۱۴ نامزدی در دومین جایگاه قرار گرفتند.
«قهرمان» اصغر فرهادی نیز یکی از نامزدهای بخش بهترین فیلم خارجیزبان است.
از این میان نامزدهای نهایی ۳ فوریه ۲۰۲۲ معرفی میشوند و مراسم اهدای جوایز ۱۳ مارس برگزار خواهد شد.
در بخش بهترین فیلم ۱۵ فیلم نامزد شدهاند که عبارتند از: «ریکاردو بودن»، «بلفاست»، «کودا»، «به بالا نگاه نکن»، «تلماسه»، «خاندان گوچی»، «شاه ریچارد»، «لیکوریش پیتزا»، «زمانی برای مردن نیست»، «گزارش فرانسوی»، «دختر گمشده»، «قدرت سگ»، «تراژدی مکبث»، «تیک تیک... بوم» و «داستان وست ساید».
در بخش بهترین فیلم بریتانیایی نیز «پس از عشق»، «علی و ایوا»، «بلفاست»، «دعا»، «نقطه جوش»، «اتاق رنگ»، «کروئلا»، «سیرانو»، «دوک»، «زندگی پرشور لوییس وین»، «همه درباره جیمی حرف میزنند»، «خاندان گوچی»، «مرد شاه»، «آخرین شب در سوهو»، «مادر بودن در یکشنبه»، «مونیخ – مرز جنگ»، «زمانی برای مردن نیست»، «عملیات مینسمیت»، «عبور» و «اسپنسر» به عنوان نامزد معرفی شدند.
در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان «قهرمان» با این فیلمها رقابت میکند: «رابطه بدشگون»، «کوپه شماره ۶»، «ماشینم را بران»، «فرار کن»، «دست خدا»، «من آدم تو هستم»، «بره»، «زیباترین پسر دنیا»، «مادران موازی»، «پاریس، منطقه سیزدهم»، «مامان کوچولو»، «سواران عدالت»، «تیتان» و «بدترین آدم دنیا».
در بخش بهترین کارگردان نیز در این مرحله ۲۰ کارگردان معرفی شدهاند که در مرحله بعد شمار آنها در نهایت به ۶ نامزد اصلی میرسد. سازندگان فیلمهایی چون «بلفاست»، «به بالا نگاه نکن»، «کودا»، «تلماسه»، «اولین گاو»، «دست خدا»، «دختر گمشده»، «عبور»، «شاه ریچارد»، «قدرت سگ»، «تراژدی مکبث»، «داستان وست ساید» و «لیکوریش پیتزا» از جمله نامزدهای دور اول هستند.
در بخش بهترین بازیگر زن نقش اصلی نیز ۱۵ تن معرفی شدهاند که در نهایت ۶ نامزد اولیه از این بین انتخاب میشوند. جسیکا چستین، اولیویا کولمن، لیدی گاگا، جنیفر هادسن، نیکول کیدمن و فرانسیس مکدورماند از جمله نامزدهای اولیه هستند. ریز احمد، ماهرشالا علی، خاویر باردم، لئوناردو دی کاپریو، دنیل کریگ، خواکین فینیکس، دنزل واشینگتن و ویل اسمیت نیز در فهرست اولیه بخش بهترین بازیگر مرد نقش اصلی جا گرفتهاند.
در بخش بهترین بازیگر زن نقش مکمل کیت بلانشت، جسی باکلی، جودی دنچ، کریستن دانست، مریل استریپ و آنیا تیلور-جوی و در بخش بهترین بازیگر مرد نقش مکمل نیز بردلی کوپر، بنیسیو دل تورو، اندرو گارفیلد، جرد لتو، آلپاچینو، جی. کی سیمونز و کودی اسمیت-مکفی شماری از چهرههایی هستند که در فهرست حضور دارند.
ارسال به دوستان
اخبار
«شهرک» آماده نمایش در جشنواره فجر شد
فیلم سینمایی «شهرک» به کارگردانی علی حضرتی و تهیهکنندگی علی سرتیپی پس از اتمام مراحل فنی آماده نمایش شد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «شهرک» که دومین تجربه بلند سینمایی علی حضرتی پس از «سازهای ناکوک» است، پس از طی آخرین مراحل فنی آماده نمایش در چهلمین جشنواره فیلم فجر شد. داستان این فیلم که تجربهای نو در سینمای ایران است، درباره جوان علاقهمند به بازیگری است که در تست یک فیلم سینمایی بزرگ قبول میشود و برای پیوستن به این پروژه و رسیدن به آرزوی خود یعنی بازیگر شدن، باید شرایط ویژه و تمرینهای روحی و روانی گروه بازیگران در شهرکی ایزوله شده را بپذیرد. ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاویدنیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی و ساقی حاجیپور در این فیلم حضور دارند.
***
راه یافتن ۱۲ اثر به بخش رادیو تئاتر چهلمین جشنواره تئاتر فجر
دبیرخانه چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر عناوین رادیوتئاترهای راهیافته به مرحله رقابت چهلمین جشنواره تئاتر را اعلام کرد. به گزارش «وطنامروز»، حمید منوچهری پیشکسوت و استاد نمایشهای رادیویی و دوبله، مجید نظرینسب سردبیر و نویسنده نمایشهای رادیویی و محسن حبیبی دکترای فلسفه و کلام اسلام، تهیهکننده و برنامهساز و مدیر رسانه، انتخاب آثار بخش رادیو تئاتر چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را برعهده داشتند. بر این اساس آثار زیر به عنوان رادیوتئاترهای منتخب برای حضور در چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از سوی هیات انتخاب معرفی شدند: «حدیث بیقراری لیلا» به نویسندگی وفا مصطفی پورکیاسری و به کارگردانی مبین بویافراز از بابلسر، «راهحل» به نویسندگی لیلا روغنگیر قزوینی و به کارگردانی پیام نوروزی از قزوین، «راهبندان» به نویسندگی و کارگردانی سولماز ملکی از اردبیل، «زخمه رباب» به نویسندگی سیدمحسن موسوی و به کارگردانی محمد علییاری از اصفهان، «ساندی» به نویسندگی منصوره عسکری دشتبیاض و به کارگردانی هانیه پیرامی از بیرجند، «سووشون» به نویسندگی و کارگردانی آرش جمالالدینی از شیراز، «ضیافت مرغان مهاجر» به نویسندگی باقر سروش و به کارگردانی شیرین سپهراد از تهران، «قاصد روزان ابری» به نویسندگی حامد مقدم و کارگردانی میثم کریمی از تهران، «کمدی کافه» به نویسندگی و کارگردانی پیمان قریبپناه از تهران، «مافگه» به نویسندگی و کارگردانی زهرا اسماعیلی از شهرکرد، «معمای شام» به نویسندگی مصطفی جعفریخوزانی و به کارگردانی محمد رادمهر از اصفهان و «یواشتر شلیک کن» به نویسندگی و کارگردانی محمد حمزانلویی از بجنورد. چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری حسین مسافر آستانه ۱۴ تا ۲۶ بهمن برگزار میشود.
***
ثبتنام ۴۵ هزار متقاضی برای دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب
معاون اداری و مالی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: تا ساعت ۲۱ روز نخست آغاز ثبتنام یارانه اعتباری خرید کتاب (چهارشنبه بیستودوم دیماه ۱۴۰۰)، ۴۵ هزار متقاضی برای دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب ثبتنام کردند. به گزارش «وطنامروز»، محمد خلج با بیان اینکه در ساعتهای اولیه بازگشایی سامانه ثبتنام یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیات علمی سراسر کشور استقبال چشمگیری صورت گرفت، اظهار کرد: با توجه به بودجه اختصاص یافته و سقف اعتبار تعیینشده، اولویت ثبتنام با متقاضیانی است که زودتر ثبتنام کنند. وی همچنین تصریح کرد: دانشجویان و طلابی که اطلاعات آنها در سامانه ثبتنام یارانه اعتباری خرید کتاب موجود نیست باید به مراکز آموزشی خود مراجعه کنند. حوزههای علمیه کشور و دانشگاهها باید این اطلاعات را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور ارسال کنند تا ستاد برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از این اطلاعات استفاده و آن را در سامانه ثبت کند. معاون اداری و مالی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیان کرد: یارانه اعتباری خرید کتاب از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران به عنوان بانک عامل دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تامین میشود. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۲۵۰ هزار تومان است که از این مقدار ۱۵۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۱۰۰ هزار تومان نیز سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است. دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمنماه آغاز میشود و تا دهم بهمنماه ١٤٠٠ به مدت 8 روز ادامه خواهد داشت.
ارسال به دوستان
نشست مشترک مدیران روابطعمومی جشنواره فجر و رسانه ملی برگزار شد
پوشش متفاوت صدا و سیما از جشنواره چهلم فجر
نشست مشترک مدیران روابطعمومی جشنواره فیلم فجر و مدیران روابط عمومی سازمان صداوسیما، برای بررسی ظرفیتهای تعاملی میان ۲ طرف، در محل دبیرخانه جشنواره فجر برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، در این جلسه یزدان عشیری مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، پژمان کریمی سرپرست اطلاعرسانی و امور رسانههای سازمان صداوسیما، حمید خواجهنژاد مدیر روابط عمومی معاونت سیما، احمدرضا صدر سرپرست روابط عمومی معاونت صدا و آرش رمضانیان جانشین مدیر روابط عمومی فجر به تعامل و گفتوگو پرداختند.
همچنین دغدغهها و رویکردهای ۲ طرف برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره فیلم فجر در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت و سازمان صداوسیما تمام ظرفیتهای خود را برای پوشش هر چه بهتر جشنواره اعلام کرد.
در این جلسه برخی برنامهها و همچنین شبکههایی که برای ساخت برنامه اعلام آمادگی کردند نیز مورد بررسی قرار گرفت. همچنین توافق شد معاونت صدا و شبکههای رادیویی به شکل ویژهای برنامههای فرهنگی جشنواره را مورد توجه قرار داده و برای مخاطبان تحلیلی رادیو، این برنامههای ویژه را در قالب برنامههای تخصصی پخش کنند.
سرپرست اطلاعرسانی و امور رسانههای سازمان صداوسیما در حاشیه این جلسه گفت: چه در حوزه صدا و چه در حوزه سیما در رسانه ملی تلاش میکنیم به شکل تخصصی و ویژهتری به چهلمین جشنواره فیلم فجر نگاه کنیم.
وی با بیان اینکه جشنواره فجر به سال چهلم خود رسیده و به نوعی دوره بلوغ خود را تجربه میکند، گفت: با توجه به این موقعیت ویژه، بر عهده اهالی رسانه است که به ابعاد مختلف برگزاری آن بپردازند و نگاه آسیبشناسانه به آن داشته باشند تا با طراحی ساز و کار علمی به بالندگی هر چه بهتر جشنواره کمک کنیم.
پژمان کریمی گفت: ما امسال چه در حوزه صدا و چه در سیما در رسانه ملی تلاش میکنیم به شکل تخصصی و ویژهتری به جشنواره نگاه کنیم و به مسائل مختلف جشنواره بپردازیم. برنامهسازان و مدیران شبکهها در نظر دارند امسال نیز مثل ادوار گذشته همزمان با ایام برگزاری جشنواره، از افتتاحیه تا اختتامیه برنامههای مختلفی را روی آنتن ببرند. این تدارک ویژه هم به شکل گزارش و به شکل برنامه زنده و ضبط شده است.
او با اشاره به اینکه برنامههای ویژه جشنواره بزودی اعلام خواهد شد، گفت: امسال چندین گروه برنامهسازی و فنی به طور دائمی در ایام جشنواره در سالن اصلی جشنواره، ویژه رسانهها حضور خواهند داشت.
* تلاش معاونت صدا برای انعکاس تغییرات رویکردی جشنواره
احمدرضا صدر، سرپرست روابط عمومی معاونت صدا گفت: یکی از اتفاقهایی که طی سالهای گذشته رخ میداد این بود که برنامههای رادیو، جشنواره را به شکل سنتی پوشش میدادند؛ یک گروهی در مقر جشنواره مستقر میشد و با همراهی منتقد یا مجری منتقد با عوامل فیلمها گفتوگویی را انجام میدادند و به شکل سطحی درباره فیلمها صحبت میکردند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه جشنواره امسال رویکرد متفاوتتر و غنیتری نسبت به دوران گذشته دارد، مقرر شد رادیو هم به صورت ویژهتری به این رویداد توجه کند و در کنار برنامههایی که همیشه تولید میکرده است، به تولید برنامههای جدید به شکل تخصصی و تحلیلی نیز بپردازد.
صدر با بیان اینکه ما در رادیو خود را ملزم میدانیم تغییرات رویکردی جشنواره را به شکل درستی منعکس کنیم، گفت: از آنجا که مخاطبان رادیو به دلیل شکل رسانه، مخاطبانی تحلیلی هستند و برنامههای امسال جشنواره هم شکل تحلیلی و علمی دارد، ما در صددیم که این برنامهها را هم از طریق رادیو منعکس کنیم.
سرپرست روابط عمومی معاونت صدا با اشاره به اینکه رادیو «معارف» و رادیو «اقتصاد» هم امسال به عنوان ۲ شبکه تخصصی در جریان برگزاری جشنواره همراه جشنواره چهلم هستند، گفت: ۸ برنامهای که فعلا برای جشنواره داریم، برنامههای کافه رادیو، سودای سیمرغ، شبچراغ، برداشت چهل، پرانتز باز، تصویر خیال، هدهد صبا و حوض نقره هستند. البته این برنامهها ممکن است تغییر کنند و لیست نهایی طی روزهای آینده اعلام خواهد شد. همچنین شبکههای رادیویی «جوان»، «گفتوگو»، «فرهنگ»، «نمایش»، «سلامت»، «صبا» و «ایران»، شبکههایی هستند که فعلا برنامه آنها مشخص شده ولی به یقین تعداد شبکهها و برنامههای رادیو برای جشنواره بیشتر خواهد شد.
ارسال به دوستان
معرفی اعضای هیأت انتخاب و داوری سینمای کوتاه و مستند جشنواره فیلم فجر
معتمدی داور جشنواره فجر شد
هیأت انتخاب و داوری بخش سینمای کوتاه در چهلمین جشنواره فیلم فجر از سوی دبیر جشنواره چهلم حکم گرفتند.
به گزارش «وطنامروز»، طی احکامی از سوی مسعود نقاشزاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر، احمدرضا معتمدی کارگردان، نویسنده، نظریهپرداز و استاد دانشگاه، دانش اقباشاوی نویسنده و کارگردان و حامد جعفری تهیهکننده به عنوان اعضای هیأت انتخاب و داوری بخش سینمای کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند. بر اساس گاهشمار جشنواره، کار بازبینی و داوری آثار بخش سینمای کوتاه آغاز شده و ۲۵ دی، آثار منتخب این بخش معرفی خواهد شد. همچنین هیأت انتخاب و داوری بخش سینمای مستند در چهلمین جشنواره فیلم فجر از سوی دبیر جشنواره چهلم حکم گرفتند. طی احکامی از سوی مسعود نقاشزاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر، احمد ضابطیجهرمی نویسنده و استاد دانشگاه، محمد تهامینژاد پژوهشگر، محمدعلی فارسی مستندساز و تهیهکننده سینمای مستند، مرتضی شعبانی مستندساز و محمدرضا عباسیان مستندساز و تهیهکننده سینما به عنوان اعضای هیأت انتخاب و داوری بخش سینمای مستند چهلمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند. چهلمین جشنواره فیلم فجر در 2 بخش فرهنگی و رقابتی ۱۲ تا ۲۲ بهمن به دبیری مسعود نقاشزاده برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|