|
اخبار
رئیسی: دولت به دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است
رئیس جمهور در جلسه دیروز هیات دولت، با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، بر نقش هیاتهای اجرایی و نظارت در رقابتی بودن و همچنین میزان مشارکت مردم در انتخابات پیشرو تأکید و تصریح کرد: دولت به دنبال انتخاباتی پرشور، رقابتی، سالم و امن است و در موضوع تأیید صلاحیتها نیز معتقد است اصل بر صلاحیت است، مگر آنکه دلیل معتبری بر عدم صلاحیت فرد وجود داشته باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی در ادامه ضرورت امیدآفرینی واقعی در جامعه با اقدامات دولت، وضع قوانین مناسب در مجلس و داوریهای صحیح در قوهقضائیه را یادآور شد و تصریح کرد: گزارشات بسیار خوب رئیس سازمان انرژی اتمی از توسعه نیروگاههای اتمی برای رفع نیازهای کشور در بخشهای مختلف، اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت برای برقی کردن ناوگان حملونقل شهری، حل مشکل خلیج گرگان و خالی شدن صف انتظار مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی از جمله اقدامات امیدوارکننده و شایسته قدردانی در این زمینه است که باید با قوت ادامه یابد.
***
پرونده 100 عضو منافقین به قوه قضائیه ارسال شد
معاون حقوقی رئیسجمهور درباره پیگیریهای دولت برای محاکمه منافقین گفت: در دولت سیزدهم با پیگیریهایی که انجام شد و بر اساس دعوتی که وزارت اطلاعات انجام داد، اسناد مربوط به جنایتهای منافقین جمعآوری و حدود ۱۰۰ پرونده از منافقین به قوه قضائیه ارسال شده است؛ امیدواریم آرای قانونی علیه جریان تروریست نفاق صادر شود.
محمد دهقان روز گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت درباره دادگاه منافقین که قرار است ۲۱ آذر تشکیل شود، یادآور شد: خوشبختانه در دولت سیزدهم با پیگیریهایی که انجام شد و بر اساس دعوتی که وزارت اطلاعات انجام داد، اسناد مربوط به جنایتهای منافقین جمعآوری و حدود ۱۰۰ پرونده به قوه قضائیه ارسال شد. دهقان خاطرنشان کرد: با پیگیری دولت و وزارت اطلاعات این پرونده در حال رسیدگی در قوه قضائیه است و امیدواریم آرای قانونی علیه جریان منافقین صادر شود. وی درباره آخرین وضعیت پرونده غرامت ایران از آمریکا نیز گفت: چندین بار به صورت کتبی این موضوع پیگیری شد که هیاتی تشکیل شود تا درباره مبلغی که باید آمریکاییها به ایران پرداخت کنند به تفاهم برسیم. ولی هنوز این اتفاق رخ نداده است. وی افزود: آمریکاییها هنوز نمایندگان خود را درباره پرونده غرامت مشخص نکرده و اعلام کردند با مقامات بالاتر خود باید هماهنگ شوند تا کمیتهای در این باره تشکیل شود که هنوز این اتفاق رخ نداده است.
***
توضیحات وزیر امور خارجه درباره تعویق سفر رئیسی به آنکارا
وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه دیروز هیات دولت گفت: سفر این هفته رئیسجمهور به آنکارا به خاطر نشست شورای امنیت درباره اوضاع غزه و روند آتشبس به تعویق افتاد. حسین امیرعبداللهیان افزود: وزرای خارجه عضو و برخی کشورهای خاص مثل ایران به نشست شورای امنیت دعوت شدند. رئیسجمهور و اردوغان در تماس تلفنی توافق کردند سفر به ترکیه چند روز دیگر برگزار شود.
امیرعبداللهیان در ادامه درباره علل برگزاری نشست دیروز سازمان ملل هم گفت: تلاشها برای استمرار آتشبس در غزه ادامه دارد و حماس باید درباره ابتکارات تصمیم بگیرد. در حال حاضر تلاشها برای یافتن راهحلی است که از طریق آن با آزادی و تبادل همه اسرای فلسطینی در مقابل اسرای رژیم اسرائیل به آتشبسی پایدار برسند. وی همچنین از رایزنی و تماس مستمر با نخستوزیر و وزیر خارجه قطر به عنوان واسطه تبادل اسرا خبر داد.
***
امیر حاتمی:
شهید فخریزاده در خنثیسازی تهدیدات هستهای نقش بارزی داشت
مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش همزمان با ایام گرامیداشت سالگرد شهادت دکتر محسن فخریزاده گفت: شهید هستهای و دفاعی کشور از عنفوان جوانی پا در مسیر مبارزه با استکبار و متجاوزان نهاد و عازم جبهههای حق علیه باطل شد و در حوزه جنگهای نوین شروع به فعالیت کرد. امیر سرتیپ امیر حاتمی بیان کرد: شهید محسن فخریزاده بعد از جنگ برای خدمت در عرصههای علم و دانش، عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین(ع) شد و تحصیلات خود را در رشته فیزیک تکمیل کرد و سپس برای خدمت وارد دانشگاه مالکاشتر وزارت دفاع شد. مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش با اشاره به تشکیل سازمان پژوهش و نوآوریهای دفاعی یا همان «سپند»، ابراز کرد: شهید فخریزاده، 3 موضوع پدافند هستهای، پدافند شیمیایی و پدافند میکروبی را به طور ویژه پیگیری کرد. وی با تأکید به اینکه شهید فخریزاده روی خنثیسازی تهدیدات دشمن در حیطه هستهای عزم راسخی داشت، اظهار داشت: شهید والامقام معتقد بود کسانی که هزاران بمب هستهای ساخته و نگهداری میکنند، همان کسانی هستند که 2 بمب اتم روی هیروشیما و ناگازاکی ریختند و صدهاهزار انسان را به کام مرگ کشاندند و رژیم صهیونیستی نیز امروز دارای صدها بمب هستهای است و تهدیدی جدی برای جهان محسوب میشود. مشاور فرماندهی معظم کل قوا در امور ارتش افزود: شهید فخریزاده، دانشمند جامع و برجستهای بود و حوزه هستهای را بخوبی میشناخت و حتی دشمنان به او لقب پدر هستهای ایران را داده بودند، هر چند آنها با این حرف به دنبال ترور شهید بودند اما در حقیقت شهید فخریزاده به علوم هستهای برای پدافند هستهای مسلط بود. وی با تأکید به اینکه شهید فخریزاده در داخل کشور تا قبل از شهادت گمنام بود، بیان کرد: دشمنان از 20 سال قبل این شهید را بخوبی میشناختند و او را در فهرست تحریم هستهای قرار داده بودند.
ارسال به دوستان
بهادریجهرمی: ایرادات آییننامه اجرایی قانون انتخابات مجلس اصلاح شد
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت اظهار کرد: تمام ایرادات محدودی که از سوی هیات تطبیق به آییننامه اجرایی قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی وارد شده بود، بررسی و اصلاح شد و با همکاری دولت و مجلس، نظام انتخابات مجلس اصلاح، به روزرسانی و نهایی شد و اکنون نیز در حال اجراست.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از بسیجیان مختصات نقشه در حال شکلگیری غرب آسیا پس از عملیات توفان الاقصی را تشریح کردند
آمریکا زدایی از خاورمیانه
گروه سیاسی: رهبر حکیم انقلاب اسلامی روز گذشته در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور، منطق امام خمینی(ره) در ایجاد بسیج را «مقاومسازی حداکثری ایران در مقابل تهدیدها و خطرات» خواندند و با تبیین شاخصههای فرهنگ و تفکر بسیجی و بیان توصیههای مهم کاربردی، تاکید کردند: پیشبینی و بشارت امام درباره تشکیل هستههای مقاومت جهانی محقق شده و توفان خاموشناشدنی الاقصی، شکلدهی یک جغرافیای جدید سیاسی در منطقه غرب آسیا را تسهیل کرد که آمریکازدایی و ایجاد دوگانه «مقاومت و تسلیم» به جای دوگانههای جعلی و تحمیلی و تسریع در حل مساله فلسطین، مهمترین خصوصیات این جغرافیای جدید سیاسی است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله العظمی خامنهای در آغاز سخنانشان در این دیدار که به طور همزمان برای حوزههای مقاومت بسیج در سراسر کشور پخش میشد، بسیج را یادگار گرانبهای امام خمینی برشمردند و افتخار امام به بسیجی بودن را نشاندهنده شأن عظیم بسیج دانستند.
ایشان، دوراندیشی امام در تشخیص نیاز مبرم کشور به یک نیروی عظیم مردمی را منطق تشکیل بسیج خواندند و گفتند: منطق حداکثرسازی امکان مقاومت کشور در مقابل همه خطرات و تهدیدها، امروز و در آینده هم مستحکم و جاری است و وجود بسیج برای «دفاع همهجانبه مادی و معنوی از هویت ملی، امنیت ایران و منافع ملت»، کاملا ضروری است.
رهبر انقلاب کارنامه بسیج در ۴۴ سال اخیر را نشانه دقیق بودن هدفگذاری امام در ایجاد این نهاد مردمی دانستند و افزودند: عملکرد سرنوشتساز و پیروزیآفرین بسیج در دفاعمقدس، نمونهای روشن از دوراندیشی امام بود. ایشان در تبیین جایگاه بسیج در مکتب امام به 2جمله امام راحل استناد کردند و گفتند: بسیج در نگاه امام «لشکر مخلص خدا» و «مدرسه عشق» است.
رهبر انقلاب، استفاده امام از تعبیر لشکر را نشاندهنده وجه رزمی بسیج خواندند و گفتند: رزمندگی یعنی ترکیب قدرت «مادی و جسمانی»، قدرت «روحی و اراده و شجاعت» و قدرت «فکری» یعنی تدبیر و ترفند جنگی.
حضرت آیتالله خامنهای در تبیین «لشکر مخلص خدا» نیز گفتند: این جمله امام یعنی بسیج و بسیجی، خالصانه برای خدا میرزمد و در رزم، مظهر اشدّا است. ایشان، استفاده امام خمینی از تعبیر مدرسه عشق را برای بسیج، نشانه این حقیقت دانستند که بسیج «با عشق به خدا و معنویت و مردم»، در مسیر حق حرکت میکند و عشق واقعی را تعلیم میدهد و تدریس میکند.
رهبر انقلاب اسلامی عملکرد بسیج را تجلی این مفاهیم برشمردند و گفتند: بسیج در دفاعمقدس با قلههای درخشانی چون سردار سلیمانی، صیاد شیرازی، همت، بابایی، شیرودی، همدانی و صدها سردار دیگر کاری کارستان کرد که این حرکت در دفاع از حرم و میدانهای دیگر هم ادامه داشت.
ایشان با اشاره به حضور نمایان بسیج در میدانهای محبت و خدمت و تلاش از جمله در عرصههای سازندگی، سلامت، بلایای طبیعی و علم و پژوهش، شهید فخریزاده و مرحوم کاظمیآشتیانی (موسس پژوهشگاه رویان) را ۲ بسیجی عرصه علم و دانش خواندند که مرزهای علم را در کشور جابهجا کردند. حضرت آیتالله خامنهای با بیان مفهوم وسیعی از بسیج تاکید کردند: بسیج بیش از اینکه یک سازمان باشد، یک فرهنگ و تفکر است و هر فرد صاحب این فرهنگ و تفکر ولو در سازمان بسیج نباشد، یک بسیجی است و با این توصیف، جمع کثیری از ملت بسیجی هستند بدون اینکه در سازمان بسیج عضو باشند.
رهبر انقلاب سپس به تبیین خصوصیات مهم فرهنگ بسیجی پرداختند. مردمی بودن، داشتن تعهد و احساس مسؤولیت، بیاعتنا نبودن به مسائل جاری و آینده کشور، درک معنای انقلاب، انقلابی بودن، نظمناپذیر نبودن، قانونگریز نبودن و هنجارشکن نبودن از جمله ویژگیهایی بود که ایشان در تشریح فرهنگ بسیجی به کار بردند.
حضرت آیتالله خامنهای در همین زمینه افزودند: بسیجی البته ممکن است به مطلبی یا شخصی یا واقعیتی معترض باشد اما این اعتراض را با هنجارشکنی بیان نمیکند تا با دشمن مخرج مشترک پیدا نکند.
پرهیز از کارهای نمایشی و بدون محتوا و ویترینی، یاری افراد ضعیف، مواجهه با ظالم، دوری از کبر و غرور، پرهیز از طلبکاری از انقلاب و کشور و ملت، تکلیفگرایی، پرهیز از صرف امکانات و تواناییهای سازمانی برای منافع شخصی و امانتداری از دیگر خصوصیاتی بود که رهبر انقلاب برای تبیین ویژگیهای فرهنگ بسیجی برشمردند.
ایشان در نکتهای مهم گفتند: فرهنگ بسیجی - همچنان که در کمک به مردم در بلایای طبیعی شاهد بودیم- خدمت به همه مردم است؛ فراتر از دین و قومیت و سلیقه سیاسی مردم. ایشان امام خمینی را مظهر همه ویژگیهای فرهنگ بسیجی نامیدند و گفتند: امام همیشه خود را بدهکار مردم و پایینتر از آنها میدانست و لحظهای از عمر خود را در جهت تامین منافع خود صرف نکرد.
«جنبه فراملی و فرامرزی» خصوصیت برجسته دیگر بسیج بود که حضرت آیتالله خامنهای درباره آن گفتند: بشارت امام بزرگوار درباره «تشکیل هستههای مقاومت جهانی» امروز در منطقه محقق شده و هستههای مقاومت در حال تغییر سرنوشت منطقه هستند که یک نمونه آن، همین توفان الاقصی است.
ایشان با اشاره به نقشه شکستخورده آمریکاییها برای تغییر نقشه جغرافیای سیاسی غرب آسیا، خاطرنشان کردند: آنها چند سال قبل در قضیه لبنان گفتند به دنبال تشکیل «خاورمیانه جدید» بر اساس نیازها و منافع نامشروع خودشان هستند که البته ناکام ماندند. ایشان با برشمردن نمونههای شکست آمریکا در ایجاد نقشه جدید منطقه، گفتند: آمریکا به دنبال نابود کردن حزبالله بود اما حزبالله بعد از جنگ ۳۳ روزه، بیش از ۱۰ برابر گذشته قویتر شد.
حضرت آیتالله خامنهای ناکامی آمریکا در بلعیدن عراق از طریق ایجاد حکومت آمریکایی و حاکم کردن یک ژنرال آمریکایی یا یک رئیس غیرنظامی آمریکایی و حتی یک عراقی وابسته به آمریکا را در مقاطع پس از اشغال، یکی دیگر از جلوههای شکست تشکیل خاورمیانه جدید خواندند و افزودند: در عراقی که آنها به دنبال بلعیدن آن بودند، امروز هستههای مقاومت در قضیه فلسطین وارد شدهاند. رهبر انقلاب، شکست آمریکاییها در تسلط بر سوریه از طریق عوامل نیابتی آن مانند داعش و النصره را نمونه دیگری از ناکامی آنها دانستند و گفتند: یک برنامه دیگر آنها در طرح خاورمیانه جدید، تمام کردن مساله فلسطین به نفع رژیم غاصب بود بهگونهای که چیزی به نام فلسطین باقی نماند اما همان طرح خائنانه ۲ دولتی هم که قبلا تصویب کرده بودند، محقق نشد و موقعیت و پیشرفت امروز فلسطین و حماس و جهاد اسلامی و سایر گروههای مقاومت قابل مقایسه با ۲۰ سال قبل نیست.
ایشان در نوعی جمعبندی، تاکید کردند: البته جغرافیای سیاسی منطقه در حال دگرگونی است اما نه به نفع آمریکا، بلکه به نفع جبهه مقاومت. حضرت آیتالله خامنهای با برشمردن خصوصیات نقشه جدید و در حال شکلگیری غرب آسیا گفتند: خصوصیت اول غرب آسیای جدید، «آمریکازدایی یعنی نفی سلطه آمریکا بر منطقه» است که البته این به معنی قطع روابط سیاسی کشورها با آمریکا نیست، بلکه به معنی زائل شدن قدرت و تسلط سیاسی آمریکاست و همانگونه که میبینیم برخی کشورهای صد درصد تابع هم در حال زاویه گرفتن با آمریکا هستند.
ایشان از جمله اقدامات سالهای دور و نزدیک آمریکا برای تسلط بر منطقه را تقویت رژیم صهیونیستی و تشویق کشورها به ارتباط با آن خواندند و افزودند: یک نشانه واضح و آشکار آمریکازدایی از منطقه، حادثه عمیقا تاریخساز توفان الاقصی است که اگرچه علیه رژیم صهیونیستی بود اما در جهت آمریکازدایی است، زیرا جدول سیاستهای آمریکا را در منطقه به هم ریخته و با استمرار آن، جدول سیاستهای آمریکا در منطقه محو خواهد شد. «به هم ریختن دوگانههای جعلی و تحمیلی در منطقه» خصوصیت دیگر غرب آسیای جدید است که رهبر انقلاب با اشاره به آن گفتند: دوگانههای «عرب و غیر عرب»، «شیعه و سنی» و افسانه هلال شیعی رنگ باخته که نمونه واضح آن در قضیه فلسطین است، چرا که در توفان الاقصی و قبل از آن، بیشترین کمک را به فلسطینیان، شیعیان عرب و غیرعرب کردهاند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: در مقابل آن دوگانههای تحمیلی، دوگانه جدیدی به نام «مقاومت و تسلیم» بر منطقه حاکم شده است و امروز جریان مقاومت یعنی تسلیم نبودن در برابر «زورگویی، زیادهخواهی و دخالتهای آمریکا»، یک جریان واضح در منطقه است. ایشان «حل مساله فلسطین» را خصوصیت دیگر غرب آسیای جدید و در حال شکلگیری دانستند و افزودند: مساله فلسطین به توفیق الهی به سمت حل شدن یعنی تشکیل حاکمیت فلسطینی در همه سرزمین فلسطین در حال حرکت است.
رهبر انقلاب با اشاره به طرح و منطق دنیاپسند، قابل قبول و متمدنانه جمهوری اسلامی برای فلسطین یعنی همهپرسی از همه فلسطینیها، گفتند: غیر از اشغالگران، همه فلسطینیها چه ساکنان فلسطین، چه ساکنان کشورهای همسایه و اردوگاهها و مناطق دیگر باید بتوانند برای اداره فلسطین نظر دهند، البته برخی میگویند رژیم صهیونیستی زیر بار این طرح نمیرود اما باید این اراده به آن تحمیل شود و اگر این طرح دنبال شود که انشاءالله دنبال خواهد شد و اگر هستههای مقاومت، اراده و عزم خود را به طور جدی دنبال کنند، این هدف محقق خواهد شد. ایشان با اشاره به انتساب یک نظر دروغ به جمهوری اسلامی ایران از زبان برخیها در دنیا مبنی بر به دریا ریختن یهودیان و صهیونیستها برای حل مساله فلسطین، گفتند: نظر جمهوری اسلامی به دریا ریختن کسی نیست، بلکه این است که باید دولتی با نظر مردم فلسطین تشکیل شود و درباره این گونه افراد نیز همان دولت تصمیم بگیرد.
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه حادثه مهم و بینظیر توفان الاقصی باعث نزدیک شدن اهداف و تسهیل راه شده است، گفتند: رژیم صهیونیستی که اعصابش از این توفان تکهپاره شده، برای خاموش کردن آن دست به بمباران بیمارستان و مدرسه و جمعیتهای مردمی و کشتن کودکان زد که البته با این جنایتها نتوانسته و نخواهد توانست توفان الاقصی را از بین ببرد. ایشان با اشاره به ناکامی رژیم صهیونیستی در همه اهداف خود در این جنگ، تاکید کردند: این شکست با عصبانیت و وحشیگریها جبران نمیشود، بلکه اینگونه اقدامات باعث بیآبرویی بیشتر رژیم صهیونیستی و آمریکا و حتی بیآبرویی فرهنگ و تمدن غرب شده است.
ایشان با تقبیح موضعگیری یکی از سران غرب در زمینه توجیه جنایتهای رژیم صهیونیستی با عنوان «دفاع از خود»، گفتند: فرهنگ و تمدن غربی این است که اسم به شهادت رساندن ۵ هزار کودک فلسطینی و استفاده از بمب فسفری را دفاع از خود میگذارند؛ بنابراین فرهنگ غرب هم در این قضیه بیآبرو شد. رهبر انقلاب، فجایع ۵۰ روز گذشته را فشرده ۷۵ سال جنایت صهیونیستها در فلسطین خواندند و افزودند: کشتار و آواره کردن مردم اعم از زن و کودک و شهرکسازی با ویران کردن خانهها و مزارع فلسطینیان از جمله جنایتهای مستمر اشغالگران در این ۷۵ سال بود که همه آن جنایتها را به صورت فشرده در این ۵۰ روز نیز انجام دادند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین تاکید کردند: توفان الاقصی خاموششدنی نیست و انشاءالله این وضع نیز ادامه نخواهد یافت.
بخش پایانی بیانات حضرت آیتالله خامنهای به بیان توصیههای کاربردی به سازمان بسیج و همه بسیجیان اختصاص داشت. بصیرتافزایی، داشتن ابتکار عمل در مسائل مهم، پرهیز از بازی در زمین دشمن، امیدواری مستمر به آینده با تکیه بر پیشرفتهای حقیقی کشور در شدیدترین تحریمها و فشارها، پرهیز از غرور، قدردانی نعمت بسیجی بودن و آن را امانت گرانبهای خدا دانستن، توکل همیشگی بر پروردگار، جذب «نیروهای طراح» در کنار نیروهای عملیاتی و اهمیت دادن بیشتر به تدبیر و فکر و طراحی، از جمله توصیههای ایشان به بسیج و بسیجیان بود. رهبر انقلاب همچنین پرهیز از دوقطبیهای کاذب را مورد تاکید قرار دادند و افزودند: برخی اظهارات در فضای مجازی و جدا کردن مردم تحت عناوینی مانند «طرفدار این یا آن»، واقعا جای گله دارد؛ کسانی که دین و مبانی انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند، با هر اختلاف سلیقه برادرهای شما هستند و نباید دچار دودستگی شد.
در ابتدای این دیدار سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفان ضمن بیان گزارشی از آخرین اقدامات این سازمان در زمینههای فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و علمی، «جهاد تبیین»، «جهاد خدمت» و «جهاد امیدآفرینی» را ۳ رویکرد اصلی بسیجیان برشمرد و بر آمادگی این نیرو برای مقابله با هرگونه تهدید علیه کشور و مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
ارسال به دوستان
نماینده جهاد اسلامی در تهران: در عملیات توفان الاقصی با بازرسی پایگاههای اسرائیل اسامی جاسوسانشان در ایران را به دست آوردیم
جاسوس را توفان برد
گروه سیاسی: نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران ابعاد جدیدی از عملیات بیسابقه و خیرهکننده توفان الاقصی را تشریح کرد.
ناصر ابوشریف اظهار کرد: هدف از عملیات توفان الاقصی تلاش برای نقش برآب کردن توطئه علیه فلسطین بود. رژیم صهیونیستی در چارچوب توافق آبراهام در تلاش برای عادیسازی روابط با کشورهای عربی و اسلامی بود. در این توطئه که با محوریت آمریکا و کشورهای عربی صورت گرفت دشمنانگاری جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار داشت.
ابوشریف افزود: دستاوردهای عملیات توفان الاقصی بیش از حد تصور است، زیرا تصور نمیشد تمام سازمانهای اطلاعاتی جهان در خواب باشند. ۵۰ پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و بسیاری از نظامیان صهیونیست هلاک شدند.
در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد. در این سرور نام بسیاری از جاسوسها حتی جاسوسهای داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.
وی با تأکید بر اینکه این عملیات چهره حقیقی اسرائیل را افشا کرد، گفت: این عملیات نشان داد رژیم صهیونیستی به تنهایی قادر به ادامه حیات نیست، حتی شاهد حضور بایدن در اتاق عملیات جنگ رژیم صهیونیستی بودیم. جامعه صهیونیستی تا قبل از 7 اکتبر به ساختار اطلاعاتی خود اطمینان داشت و این اطمینان بعد از عملیات سلب شد.
ابوشریف عملیات توفان الاقصی را ضربه مهلکی بر اقتصاد اسرائیل و صنایع و کشاورزی این رژیم برشمرد و یادآور شد: امروز این رژیم محبوبیت خود را در غرب از دست داده و رهبران غربی در جلسات خصوصی خود اذعان میکنند این رژیم بار سیاسی-اقتصادی برای آنها شده است.
نماینده جهاد اسلامی در ایران اضافه کرد: رژیم صهیونیستی این عملیات خود را شمشیرهای آهنین نامید اما خون کودکان فلسطینی بر آن پیروز شد. این رژیم به دنبال پیروزی است چون در غیر این صورت عوامل آن به مسلخ خواهند رفت و پس از جنگ غزه هم مشکلات داخلی آنها بیشتر میشود. ابوشریف همچنین درباره تمدید آتشبس در کرانه باختری رود اردن گفت: موضوع اصلی این آتشبس مبادله اسرا و ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه است. هدف اصلی مبادله این است که تمام جهان بدانند ما گروگانهایی نزد اسرائیل داریم.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه حجم عظیمی از اسرای فلسطینی در اسارت رژیم غاصب قدس و تحت شکنجههای شدید هستند، خاطرنشان کرد: در میان اسرا شمار قابل توجهی از زنان، کودکان، کهنسالان و بیماران هستند.
ابوشریف افزود: ما به سخنان و مواضع منافقانه غرب میرسیم که خواستار آزادی ۲۵۰ نظامی صهیونیست هستند و این درحالی است که تمام مردم فلسطین سالهاست در حصر اسرائیل به سر میبرند.
وی افزود: ما هماکنون به دنبال آتشبس دائم هستیم تا این عملیات تبدیل به یک فتح بزرگ و نابودی برای رژیم جنایتکار صهیونیستی شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|