|
هوای تهران باز هم آلوده شد
شاخص کیفیت هوای تهران دیروز روی عدد ۱۱۹ قرار گرفت و به این ترتیب هوای پایتخت برای گروههای حساس جامعه آلوده گزارش شد. به گزارش فارس، تهران از ابتدای سال ۲۷ روز هوای پاک، ۲۲۸ روز هوای قابل قبول، ۷۴ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۵ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. این در حالی است که در مدت مشابه سال پیش، تهران ۲۴ روز هوای پاک، ۲۵۱ روز هوای قابل قبول و ۵۹ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه داشت.
ارسال به دوستان
روایت قابل تأمل از یک جلسه شورای شهر تهران درباره نامگذاری معابر و خیابانها
زور بیبیمریم به ابنسینا نرسید!
عضو سابق شورای شهر تهران در گفتوگو با «وطن امروز»: اعضای شورا به جای حل مشکلات شهری و پرداختن به اولویتهای مهم، به فکر نامگذاری خیابانها و توئیتر هستند
اسدالله خسروی*: جلسه علنی روز گذشته شورای شهر تهران باز هم با ادبیات و بحث و جدل قابل تأمل اعضا پیرامون موضوع نامگذاری برخی معابر و خیابانها همراه بود. در ادامه این گزارش بحث و جدل یک روز کاری شورای شهر تهران درباره موضوع نامگذاری را مرور میکنیم.
در یکصدونودونهمین جلسه شورای شهر تهران 3 صورتجلسه برای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران مطرح شد و اعضای شورای شهر نظرات خود را به عنوان موافق و مخالف اعلام کردند.
یکی از نامهای پیشنهادشده خیابان مطهری در محدود گذر جماران بود که پیشنهاد کمیته نامگذاری تغییر آن به نام استاد احمد اقتداری بود که این مسأله با واکنش رئیس شورای شهر تهران همراه شد. محسن هاشمی اعلام کرد: نگذارید جنبه منفی بر سر موضوع نامگذاریها مطرح شود. باید اسامیای را تغییر دهیم که واقعا دلیل داشته باشد.
رئیس شورای شهر گفت: چرا باید نام مطهری را از این خیابان حذف کنیم و نام جدیدی روی آن بگذاریم؟
حجت نظری، عضو کمیته نامگذاری درباره پیشنهاد هاشمی گفت: نام مطهری در خیابانها زیاد است و این مسأله سرگردانی مردم را به دلیل نامهای مشابه به همراه دارد، از طرفی افراد جدیدی هستند که پرآوازه بوده و قرار دادن نام آنها بر خیابانها حائز اهمیت است. بهاره آروین، عضو هیأترئیسه شورای شهر تهران بر سر موضوع نامگذاریها با سایر اعضا در حال گفتوگو بود که حجت نظری با صدای بلند اعلام کرد: شما در جایگاهی نیستید که حق تعیین کنید. زمانی که صحبت میکنید اجازه نمیدهید دیگران نظرات مخالف و موافق را بشنوند.
در جلسه قبلی شورای شهر نیز بهاره آروین با حجت نظری اختلاف نظر داشتند و این مسأله سبب قهر بهاره آروین شده بود که با میانجیگری اعضای جلسه به حالت عادی برگشته بود. دیروز این اختلافها تشدید شد که با میانجیگری هاشمی شورا به حالت عادی بازگشت. صدراعظم نوری در واکنش به این اختلافات گفت: هیأترئیسه باید طوری رفتار کند که شأن همه افراد رعایت شود. نباید برخوردها به صورتی باشد که شئونات رعایت نشود.
یکی از نامهای پیشنهادی تغییر نام جهانگیری به شهیدان رشیدی بود که محسن هاشمی اعلام کرد این جهانگیری با جهانگیری معاون اول متفاوت است و این افراد هیچ ارتباطی با هم ندارند.
محمدجواد حقشناس، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر گفت: خیابان جهانگیری در منطقه علیآباد واقع است و گمان نمیکنم تاکنون حتی یک بار هم جهانگیری معاون اول رئیسجمهور در عمرش به این منطقه آمده باشد.
سرانجام خیابان جهانگیری با 17 رأی موافق به خیابان شهیدان رشیدی تغییر نام داد.
* پیشنهاد تغییر نام خیابان ابنسینا به بیبیمریم بختیاری
در ادامه بررسی دستور جلسه نامگذاری معابر و خیابانهای پایتخت، پیشنهاد تغییر نام خیابان ابنسینا در محله یوسفآباد به بیبیمریم بختیاری مطرح شد که واکنش اعضای شورای شهر را به همراه داشت.
محمود میرلوحی، عضو شورای شهر تهران گفت: نام باید پیام و محتوا داشته باشد و ابهام ایجاد نکند. اینکه زنان سهمی در نامهای خیابان داشته باشند خوب است ولی باید این مسأله با برنامهریزی انجام شود.
وی گفت: من از این مسأله نگرانم که فردا نام سعدی و حافظ را هم بخواهند حذف کنند و نام جدیدی که برای مردم آشنا نیست جایگزین کنند. دلیلی ندارد نام ابنسینا از این خیابان حذف شود؛ پیام این مسأله برای ادبیات کشور مثبت نیست. عضو شورای شهر تأکید کرد: همچنین با تغییر نام خیابان ابنسینا به بیبیمریم بختیاری نیز خدمت نکردهایم و میتوان نام این بانوی مبارز را بر خیابان دیگری گذاشت.
در ادامه مرتضی الویری درباره تغییر نام خیابان ابنسینا به نام بیبیمریم بختیاری گفت: این موضوع آبروریزی شورای شهر است! ابنسینا شخصیت جهانی محسوب میشود و همه کشورها میخواهند نام ابنسینا را از آن خود کنند. وی گفت: من از سال 43 که در دبیرستان هدف تحصیل میکردم، نام خیابان ابنسینا وجود داشته و اهالی با این نام آشنا هستند و من بشدت با حذف نام ابنسینا مخالفم.
محمدجواد حقشناس، عضو کمیته نامگذاری شورای شهر تهران گفت: اعضای شورای شهر خواهشا اعلام کنند با خودشان چند چند هستند! ما اگر در مریخ خیابان نامگذاری کنیم راحتتر است تا در تهران؛ 6 نفر از زنان شورای شهر از ما خواستهاند نام زنان را در خیابانها نامگذاری کنیم ولی اکنون با این مسأله مخالفت میشود.
در نهایت با 9 رأی مخالف و 8 رأی موافق نام خیابان ابنسینا تغییر نکرد و پیشنهاد کمیته نامگذاری رأی نیاورد.
* سرنوشت خدمات مهمتر از نامگذاری چه میشود؟
در حالی که مشکلاتی همچون فرسودگی و ضعف سیستم حملونقل عمومی، معضل آلودگی هوا و اهمال در ارائه خدمات رفاهی در تهران کاملا ملموس است، ماجرای تمرکز شورای شهر بر موضوع نامگذاری و تغییر نام برخی معابر باعث شده تصویر پرانتقادی از این دوره شورا در اذهان عمومی پایتختنشینان ایجاد شود.
خیلیها فکر میکردند لیست 21 نفره اعضای شورای شهر تهران به علت یکدستی در گرایش سیاسی و همسویی با سیاستهای دولت میتواند تغییرات محسوس را برای پایتخت رقم بزند اما این موضوع تا امروز در حد انتظار باقی مانده است و مردم از ناتوانی و ناکارآمدی مدیریت شهری بشدت گلهمندند. به طور مثال مدیران شهری حتی نتوانستند منشأ بوی بد تهران را که هر از گاهی شهروندان تهرانی را میآزارد، پیدا کنند. از طرفی هیچ اقدام قابل توجهی در راستای توسعه حملونقل عمومی انجام نشده است. اقبال شاکری، عضو سابق شورای شهر تهران در گفتوگو با «وطن امروز»، درباره بیتوجهی اعضای شورای شهر به مشکلات و معضلات پایتخت گفت: همانطور که میدانید، مردم از مدیران شهری خدمات رفاهی میخواهند اما شورای شهر و شهرداری گویا با این مقوله بیگانهاند. شورای شهر و شهرداری طی این مدت نتوانستهاند اقدام قابل توجهی آنگونه که به رضایت شهروندان بینجامد و یادگاریای در کارنامه آنها باشد، انجام دهند.
وی به برگزاری جلسات شورای شهر تهران و صرف انرژی اعضای آن برای نامگذاری معابر شهر اشاره کرد و افزود: زمانی باید به موضوع نامگذاری معابر و میادین در خیابانهای شهر پرداخته شود که سایر خدمات مهم شهری بدرستی ارائه شده باشد؛ خدماتی نظیر توسعه حملونقل عمومی، راهاندازی ایستگاههای مترو، حل معضل آلودگی هوا و... که متاسفانه به این موضوعات توجه کافی نشده است. عضو سابق شورای شهر تهران در ادامه افزود: مردم از مدیریت شهری، رفاه نسبی میخواهند اما شورای سیاستگذاری شهر متاسفانه به جای کار برای مردم، در فضای مجازی و توئیتر به دنبال حاشیه هستند.
وی افزود: مدیران شهری مسیر ارائه خدمات و سیاستگذاری درباره شهر را اشتباه میروند، چرا که از حل مشکلات مردم فاصله زیادی گرفتهاند. شورای شهر و شهرداری تاکنون کارنامه موفقی نداشتهاند. اگر کار موفقی انجام میدادند، مطمئنا بارها اعلام میشد. این شورای شهر ناکارآمد تاکنون نتوانسته زیرساختهای حملونقل عمومی را بهبود بخشد. مردم در مترو و اتوبوسهای بیآرتی به علت شلوغی تا حد خفگی میروند و مدیران شهر تنها میگویند اعتبار نداریم.
*خبرنگار
ارسال به دوستان
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت مطرح کرد
ایجاد 19 هزار شغل توسط بنیاد برکت در سیستانوبلوچستان
حرکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در راستای محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال ادامه دارد. این بنیاد تاکنون توانسته است اقدامات قابل توجهی را در جهت اشتغالزایی و رفع محرومیت در مناطق کمبرخوردار با ساخت مسکن، مدارس، مساجد و مراکز بهداشتی، درمانی و فرهنگی به کار گیرد. ایجاد 19 هزار شغل در مناطق محروم استان سیستانوبلوچستان نمونهای از اقدامات این بنیاد است.
به گزارش «وطن امروز»، رضا راضیزاده، معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت درباره اقدامات این بنیاد در استان سیستانوبلوچستان اظهار داشت: بنیاد برکت تا به امروز و در قالب مدل اقتصادی «سحاب» (طرح سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) 5920 طرح اشتغالزایی را در 14 شهرستان استان با حجم سرمایهگذاری 5 هزار و 327 میلیارد ریال اجرایی کرده یا در دست اقدام دارد که ایجاد اشتغال برای 17 هزار و 757 متقاضی را به دنبال داشته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در مدل اقتصادی «آفتاب» (آییننامه فقرزدایی و توانافزایی برکت) احداث یک واحد تولید، فرآوری و بستهبندی خرما در شهرستان سراوان در دست اقدام است. برای راهاندازی این طرح 84 میلیارد ریال سرمایهگذاری پیشبینی شده است که منجر به ایجاد 260 فرصت شغلی خواهد شد.
راضیزاده با اشاره به مشارکت اقتصادی بنیاد برکت با 4 بنگاه و واحد تولیدی در شهرهای زاهدان و زابل عنوان کرد: مشارکت با این بنگاههای اقتصادی در قالب طرح اشتغالزایی بنگاهمحور و با حجم سرمایهگذاری 170 میلیارد ریالی انجام شده که ایجاد 980 شغل را در پی داشته است.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت درباره طرحهای تسهیلاتمحور این بنیاد در استان سیستانوبلوچستان نیز گفت: در قالب راهاندازی طرحهای اقتصادی خرد با اعطای تسهیلات ارزانقیمت 6 طرح نهایی شده که منجر به ایجاد 167 فرصت شغلی شده است. برای اجرای این تعداد طرح 95 میلیارد ریال سرمایه اختصاص یافته است. وی درباره اقدامات بنیاد برکت در حوزه ایجاد فرصتهای کسبوکار در شهرستان زابل نیز اظهار داشت: تعداد طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته زابل تا دهه فجر امسال به 900 طرح رسیده که ایجاد 2700 فرصت شغلی را به دنبال داشته است. این 900 طرح طی سالهای 97 و 98 ایجاد شده و 266 طرح دیگر هم در شرف راهاندازی است. به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، 61 روستای شهرستان زابل تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد قرار دارند.
راضیزاده ادامه داد: 900 طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در مناطق محروم شهرستان زابل در قالب مدلهای اقتصادی اجتماعمحور «سحاب» و «آسمان» (آییننامه سرمایهگذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) ایجاد و برای راهاندازی آنها 72 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به حضور و فعالیت 7 تسهیلگر بنیاد برکت در زابل و روستاهای تابعه این شهرستان گفت: از 900 طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در زابل 108 طرح مربوط به سال گذشته و 792 طرح نیز در سال 98 اجرا شده است.
راضیزاده خاطرنشان کرد: 2700 شغل ایجاد شده توسط بنیاد برکت در روستاهای محروم شهرستان زابل عمدتا در رستههای شغلی پرورش دام سبک و سنگین، مشاغل فنی و خدماتی، پرورش مرغ، صنایع دستی، فرش دستباف، تولیدی پوشاک، پرورش بلدرچین و زنبورداری است.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز در مجموع 7 هزار و 287 طرح شامل توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایهگذاری 7 هزار و 700 میلیارد ریال در مناطق محروم و روستایی استان سیستانوبلوچستان به بهرهبرداری رسانده است یا در دست اقدام دارد.
ارسال به دوستان
سیاستهای افزایش جمعیت چه شد؟
وجود 5/5 میلیون خانوار تکنفره در ایران
گروه اجتماعی: در سایه اجرای ناقص قوانین مربوط به جمعیت، تعداد خانوادههای تکنفره در کشور در حال افزایش است.
به گزارش «وطن امروز»، طبق قوانین موجود دولت باید شرایطی فراهم کند تا جامعه به سمت افزایش جمعیت و زاد و ولد برود اما عملکرد دولت در این زمینه آنقدر ضعیف بوده که سرعت رشد جمعیت در کندترین حالت ممکن قرار دارد.
معصومه توکلی، رئیس گروه توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی در برنامهای رادیویی با موضوع بررسی افزایش خانوارهای تکنفره با اشاره به اینکه وجود خانوارهای تکنفره یک واقعیت اجتماعی است، گفت: در حال حاضر شاهد وجود خانوارهای تکنفره هستیم.
وی با اشاره به اینکه خانوارهای تکنفره در نتیجه برنامهریزیهای نادرست به وجود آمدهاند، اظهار کرد: افرادی که به شکل انفرادی زندگی میکنند یک خانوار تکنفره به شمار میآیند و الصاق لفظ خانواده به این افراد صحیح نیست.
رئیس گروه توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: در بسیاری از مواقع یک زن یا مرد بر اثر مرگ یا متارکه شریک زندگی خود را از دست میدهد و از شکل خانواده به خانوار تکنفره تبدیل میشود.
وی افزود: دانشجویانی که به تنهایی در محل تحصیل خود زندگی میکنند، یک خانوار تکنفره هستند اما پس از برگشت به جمع خانواده و شهر مبدأ، عضو خانواده به شمار میآیند.
توکلی تصریح کرد: عدم پیشگیری از وقوع حوادث مختلف و ناکارآمد بودن سیستم امداد تا موضوعاتی مانند طلاق و فوت و مشکلات اقتصادی مهمترین دلایل شکلگیری خانوارهای تکنفره محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه ایجاد خانوار تکنفره معلولهای متعددی دارد، عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر خانوارهای تکنفره در تمام کشورهای دنیا در حال افزایش هستند.
رئیس گروه توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور افزود: مدرنیته امکان و بستری را فراهم کرده که افراد براحتی بتوانند به صورت تکنفره زندگی کنند و مسیر زندگی را پیش ببرند.
وی با اشاره به اینکه در تمام دنیا نسبت به افزایش آمار خانوارهای تکنفره نگرانی ایجاد شده است، اظهار کرد: امروز سیاستگذاران و مسؤولان کشورهای مختلف معضل خانوارهای تکنفره را مورد توجه قرار دادهاند.
توکلی اضافه کرد: رشد آمار خانوارهای تکنفره در ایران به تناسب رشد این معضل در مقیاس جهانی نیست، در سالهای گذشته تعداد خانوارهای تکنفره در کشور افزایش کمی داشته است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه خانوارهای تکنفره بررسیهای کامل و جامعی را در اختیار نداریم، عنوان کرد: در حال حاضر حدود 5/5 میلیون خانوار تکنفره در ایران زندگی میکنند اما به این آمار نمیتوان استناد کرد.
رئیس گروه توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور افزود: بیش از ۲۰ میلیون خانوار در کشور زندگی میکنند. خانوارهای تکنفره در بافت جامعه همیشه در معرض آسیبهای بیشتری قرار میگیرند، بنابراین نهادهای حمایتی باید توجه ویژهای به این افراد داشته باشند.
مدتی پیش آخرین آمار زاد و ولد در کشور منتشر و مشخص شد میانگین سن جامعه ایرانی در حال افزایش است.
علی محزون، مدیرکل دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار درباره آخرین وضعیت نرخ زاد و ولد گفته بود: نرخ رشد جمعیت سالمند کشورمان 62/3 درصد است. در سرشماری سال ۱۳۶۵ نرخ رشد جمعیتی 9/3 درصدی را داشتیم و در سرشماریهای بعدی رشد 9/1 درصد، سپس 6/1 درصد، بعد از آن 3/1 درصد و سپس 2/1 درصد بود.
وی تصریح کرد: برآوردهای رسمی نشان میدهد تا افق سال ۱۴۳۰ کاهش شاخص رشد جمعیت ادامه خواهد داشت.
محزون اضافه کرد: در سال ۱۳۹۰، 23 میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت جوان ۱۵ تا ۲۹ سال داشتیم و در مدت ۵ سال این رقم به ۲۰ میلیون نفر و اکنون به ۱۸ میلیون نفر کاهش یافته است، یعنی جمعیت جوان کشورمان با نرخ رشد 24/3- درصد در حال کاهش است. همچنین سهم سالمندی جمعیت در سال 1400 از مرز ۱۰ درصد، در سال ۱۴۲۰ از مرز 4/19 درصد و در سال ۱۴۳۰ از مرز 1/26 درصد عبور خواهد کرد، یعنی در آن زمان یکچهارم جمعیت کشور سالمند خواهند بود. آمار ازدواج از ۸۹۱ هزار در سال ۱۳۹۰ به ۵۵۰ هزار مورد در سال ۱۳۹۷ رسیده است.
محزون افزود: میانگین سن ازدواج در دهه اخیر برای آقایان از ۲۴ به ۲۷ سال و برای خانمها از ۱۹ به ۲۳ تا ۲۴ سال افزایش یافته است و در تهران برای آقایان ۲۷ و برای خانمها ۲۶ سال و در مناطق یک، ۲، ۳ و ۶ تهران برای آقایان ۳۲ و برای خانمها ۲۹ سال است.
ارسال به دوستان
جامعه
صدور شناسنامه فوری برای شرکت در انتخابات
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور میگوید شناسنامه فوری برای افرادی که شناسنامهشان مفقود شده یا از بین رفته است، صادر میشود. سیفالله ابوترابی در گفتوگو با فارس، گفت: برای شرکت در انتخابات مجلس داشتن کارت ملی یا کارت هوشمند ملی نیاز نیست. وی افزود: مردم برای رأی دادن در انتخابات فقط باید شماره کارت ملی و اصل شناسنامه را به همراه داشته باشند. ابوترابی گفت: به همین منظور سازمان ثبت احوال کارگروهی را برای صدور فوری شناسنامه و حل مشکلات مردم تشکیل داده است. ابوترابی گفت: ادارات ثبت احوال به همین منظور آماده ارائه شماره کارت ملی است و چنانچه افراد شناسنامهشان مفقود شده یا از بین رفته است تا 30 بهمن (امروز) فرصت دارند نسبت به ارائه درخواست شناسنامه در ادارات ثبت احوال کشور اقدام کنند. سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: در بازه زمانی اول و دوم اسفند شناسنامههای این افراد صادر شده و در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
***
هزینه حج ۹۹ قسطی شد
رئیس سازمان حج و زیارت با اعلام اینکه ثبتنام حج تمتع ۹۹ از نهم اسفندماه آغاز میشود، گفت: هزینه این سفر در 2 قسط دریافت خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، علیرضا رشیدیان در جلسه شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت با ارائه گزارشی از آخرین اقدامات درباره حج ۹۹ گفت: یکی از مسائل مهم حج، موضوع هیأت پزشکی است که در روزهای گذشته دنبال شد و در نشست با هیأت پزشکی، هلالاحمر و نهادهای مرتبط با این مسأله تصمیمات مناسبی اتخاذ شد. وی با اشاره به اینکه هزینه قطعی حج آینده بزودی اعلام خواهد شد، از دریافت این هزینه در 2 قسط خبر داد و افزود: با تشکیل کارگروهها و برگزاری جلسات مختلف کارشناسی مباحث حج را پیگیری کردهایم و طبق اعلام قبلی، نامنویسی حج ۹۹ از نهم اسفندماه آغاز خواهد شد. رئیس سازمان حج و زیارت گفت: درباره اجاره مسکن در مدینه منوره کارها انجام شده است و در مکه مکرمه نیز ۸۵ درصد پیشرفت کاری داشتیم و همچنان به دنبال فراهم کردن شرایط بهتری برای زائران هستیم.
ارسال به دوستان
اخبار
هشدار مدیریت بحران به استانهای مستعد بارش برف
با توجه به آغاز بارش برف از امروز، سازمان مدیریت بحران هشدارهای لازم را به استانداران ارسال کرده است. محمدفرید لطیفی، معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه بارشها بیشتر در مناطق شمال غرب و غرب کشور روی میدهد، افزود: دستگاههای ذیربط در این استانها آمادگی لازم را دارند، ضمن اینکه مردم نیز باید هشدارها را از طریق رسانهها دنبال کنند. وی با تاکید بر اینکه مردم در روزهای برفی از تردد در معابر برفگیر خودداری کنند، تصریح کرد: باید شهروندان در زمان بارش برف تجهیزات لازم به همراه داشته باشند. وی افزود: همچنین مدیران دستگاههای ذیربط باید برای جلوگیری از وقوع هر حادثهای با اقداماتی همچون محدود کردن رفت و آمدها آمادگی کامل داشته باشند.
ارسال به دوستان
برگزاری اردوی جهادی خدمات درمانی در رباطکریم
قرارگاه خدمترسانی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) در چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اردوی جهادی 2 روزهای را در روستای اورین از توابع شهرستان رباطکریم برگزار کرد. به گزارش «وطن امروز»، محرومیتزدایی و خدمت به محرومان یکی از رسالتهای بزرگ سبزپوشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در کنار حراست از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران و آرمانهای انقلاب اسلامی، به آن میپردازند. این دست اقدامات سپاه در قالب اردوهای گوناگون جهادی در محورهای سازندگی، فرهنگی، درمانی و اشتغالزایی برگزار میشود. دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) که یکی از بازوهای پرتوان سپاه در حوزه خدمات درمانی و آموزش پزشکی است نیز در عرصه خدمترسانی به مردم مناطق کمبرخوردار کشور، اقدامات متعددی را طی سال جاری به اجرا گذاشته است. بر همین اساس قرارگاه خدمترسانی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) در چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اردوی جهادی 2 روزهای را در روستای اورین از توابع شهرستان رباطکریم برگزار کرد. این اردوی جهادی که مزین به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود، در روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 بهمنماه در منطقه اورین از توابع شهرستان رباطکریم در زمینههای بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی با حضور جمعی از پزشکان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) برگزار شد. گفتنی است طی برگزاری این اردوی جهادی، ۶۰۰ خدمت درمانی در حوزههای دندانپزشکی، مامایی، روانشناسی، مشاوره درمانی، عمومی، زنان، ارتوپدی، داخلی و اطفال به مردم این منطقه ارائه شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|