|
سخنرانی زنده و تلویزیونی رهبر انقلاب در روز عید مبعث
سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در روز عید مبعث به صورت زنده از رسانه ملی پخش میشود. حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی به مناسبت عید مبعث پیامبر اعظم(ص) به صورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران و امت مسلمان جهان سخن خواهند گفت. سخنرانی رهبر انقلاب فردا سهشنبه ساعت ۱۰:۳۰ به صورت زنده از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و شبکههای داخلی و بینالمللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی همراه با ترجمه همزمان، پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
چرا ایران نباید از خط قرمز کلیدی حفظ ساختار برنامه هستهای در احیای توافق با 1+4 عقبنشینی کند
تضمین بازدارندگی هستهای
گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی بر تقدم حفظ ساختار هستهای ایران در توافق احتمالی تاکید کرد و گفت: نتیجه مذاکرات باید مراحل تصویب و تأیید را در ساختارهای نظام جمهوری اسلامی ایران طی کند.
به گزارش «وطنامروز»، علی باقری، عضو ارشد تیم مذاکرهکننده کشورمان، دیشب با دستور کار مشخص به منظور پیگیری مذاکرات با هدف حل مشکلات برای حصول توافق عازم وین شد. سفر باقری به وین در شرایطی است که شورای عالی امنیت ملی در آخرین جلسه خود با بررسی روند و نتایجی که تاکنون از مذاکرات وین حاصل شده است بر ضرورت تحقق مطالبات قانونی و منطقی ایران که در محدوده خطوط قرمز کشورمان قرار دارد، تاکید کرد. این در حالی است که مذاکرات لغو تحریمهای وین در روزهای اخیر به مراحل مهم و حساسی رسیده است و همه طرفهای مذاکرهکننده در انتظار تصمیم سیاسی آمریکا هستند. در همین زمینه حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان شنبهشب با انتشار متنی در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما با جدیت در حال بررسی متن توافق هستیم و با جوزف بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و هماهنگکننده ارشد مذاکرات وین تلفنی گفتوگو داشتم. همکارم علی باقری نیز با مورا در تماس و مشورت است. همه برای رسیدن به توافق خوب در تلاش هستیم و خطوط قرمز خود را به طرف غربی منعکس کردهایم».
در این میان «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین از دیدار و رایزنی اعضای برجام با آمریکا بدون حضور هیأت ایرانی خبر داد. دیپلمات روس در توئیتی نوشت: اعضای برجام (بدون ایران) و ایالات متحده رایزنیهایی غیررسمی در چارچوب مذاکرات وین انجام دادند. ما منتظر بازگشت دکتر علی باقریکنی مذاکرهکننده ارشد (هیأت) ایرانی از تهران به وین هستیم تا توافق احیای برجام را نهایی کنیم. با این حال به نظر میرسد ۲ مساله تضمین طرف آمریکایی برای عدم خروج از برجام و بسته شدن پرونده ادعاهای سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی (pmd) علیه کشورمان مهمترین موضوعات محل اختلاف در مذاکرات وین است. در همین زمینه سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفتوگو با صداوسیما با بیان اینکه سفر اخیر باقری به تهران، سفری عادی مانند دیگر سفرهاست که تاکنون انجام شده و هدف از آن، مشورت و دریافت دستورالعملها برای بازگشت به وین است، اظهار داشت: ما درباره پرسشها یا ادعاهای سیاسیای که آژانس درباره برخی اقدامات کشورمان مطرح کرده و از نظر ما محلی نداشته است پاسخ دادیم این پرونده باید بسته شود. وی بسته شدن پرونده ادعاهای سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی (pmd) علیه کشورمان را ضروری دانست و تاکید کرد ایران هیچ ضربالاجلی را قبول نمیکند.
* جلسه غیرعلنی مجلس درباره مذاکرات وین
نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز روز گذشته در جلسهای غیرعلنی به بررسی آخرین وضعیت مذاکرات وین پرداختند. رئیس قوه مقننه در این جلسه گزارشی در این باره قرائت کرد. در همین زمینه احمد علیرضابیگی در گفتوگو با تسنیم درباره جلسه غیرعلنی مجلس گفت: در این جلسه آقای قالیباف، رئیس مجلس گزارشی از آخرین وضعیت مذاکرات وین به نمایندگان ارائه کرد. وی افزود: آقای قالیباف در این جلسه غیرعلنی عنوان کرد دیگر این سوال که «در مذاکرات بمانیم یا نمانیم؟» مطرح نیست، ما باید در مذاکرات بمانیم و آن را پیش ببریم. نماینده تبریز در مجلس ادامه داد: رئیس مجلس گفت این موضوع مطرح است که ما باید چگونه مذاکرات را پیش ببریم تا برای ما انتفاع اقتصادی داشته باشد، البته در این انتفاع اقتصادی حفظ ساختار هستهای ایران بر هر چیز دیگری تقدم دارد، یعنی اینطور نیست که ما بگوییم سود اقتصادی ببریم و از سوی دیگر ساختار هستهایمان را از بین ببریم. علیرضابیگی اضافه کرد: آقای قالیباف اظهار کرد در مذاکرات بخشی از خواستههای ما برآورده شده است اما هنوز موضوعات حلنشدهای وجود دارد که بیشتر به تضمینها بازمیگردد، ما هم متوجه هستیم که این موضوع مستلزم زمان است و ما هم خودمان را ملزم میدانیم تعهداتمان پایاپای و متعادل انجام شود.
در تضمینها توضیح این نکته ضروری است که همانطور که دولت بایدن نمیتواند بابت عدم خروج مجدد از برجام تضمین دهد، حفظ ساختارهای هستهای ایران جهت بازگشتپذیری سریع در صورت نقض عهد مجدد توافق میتواند یکی از تضامینی باشد که توافق را برای ایران متوازنتر کند. این نکتهای بود که هفته گذشته مورد تاکید دبیر شورای عالی امنیت ملی هم قرار گرفت. علی شمخانی در توئیتی نوشت: توانمندی صلحآمیز هستهای ایران باید چون شمشیر داموکلس همواره بالای سر عهدشکنان باقی بماند تا تضمینی واقعی برای اجرای تعهداتشان باشد. وی افزود: سال ۹۷ پس از خروج آمریکا از برجام، بهتر بود مطابق تدبیر رهبری از این «تضمین ذاتی» بیشتر و تاثیرگذارتر استفاده میشد.
علیرضابیگی همچنین اظهار کرد: آقای قالیباف در این نشست همچنین عنوان کرد «یکی دیگر از موضوعاتی که ما روی آن تأکید داریم بحث پادمان است که باید حلوفصل شود و علامت سوالهایی که روی فناوری هستهای ما وجود دارد برطرف و تحریمها بویژه تحریمهای هستهای برداشته شود». نماینده تبریز گفت: رئیس مجلس در پایان عنوان کرد «مذاکرات هنوز نهایی نشده است و نتیجه مذاکرات باید مراحل تصویب و تأیید را در ساختارهای نظام جمهوری اسلامی ایران طی کند». علیرضابیگی خاطرنشان کرد: دغدغه نمایندگان در این جلسه حفظ ساختار هستهای کشور بود که روی آن تأکید داشتند و مصر بودند بدانند حفظ ساختار هستهای ما چگونه صورت خواهد گرفت.
* قانون هستهای مجلس در مذاکرات رعایت شود
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه در مذاکرات هستهای در درجه اول باید قانون اقدام راهبردی مصوب مجلس در نظر گرفته شود، افزود: چارچوب مذاکرات باید در همین مسیر باشد. مجلس هم بر این موضوع نظارت میکند و ما از مذاکرهکنندگان در چارچوب منافع ملی حمایت میکنیم. سیدنظامالدین موسوی اعلام کرد: رئیس مجلس هم در این جلسه تاکید کرد موضوع هستهای برای ما مهم است و از حقوق هستهای خود عدول نمیکنیم و هر مذاکره و توافقی باید حقوق هستهای ما را تضمین کند. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما با تحریمهای ظالمانه آمریکا مواجه هستیم، اظهار داشت: اگر جایی تعهد یا تضمینی میدهیم، باید تعهد متقابل هم وجود داشته باشد که رفع تحریمها و انتفاع اقتصادی باشد. وی تاکید کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر تحریمها اثر خودش را از دست داده ولی چون تعهداتی دادیم و باید به تعهدات تا زمان پایان راستیآزمایی پایبند باشیم، باید انتفاع اقتصادی را هم در نظر داشته باشیم. موسوی با بیان اینکه آمریکا باید در مقابل تعهداتش ضمانت بدهد، گفت: ضمانتها مختلف است، مثلا ضمانت ذاتی، حقوقی، سیاسی و اقتصادی که اگر این ضمانتها وجود نداشته باشد تعهدات ما بیمعنی خواهد بود. تعهد همراه با ضمانت است.
عبدالرضا مصری، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی نیز گفت: قرار است کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حسین امیرعبداللهیان برای بررسی آخرین نتایج مذاکرات دعوت به عمل آورد.
* PMD در راس خطوط قرمز ایران
مذاکرات وین برای تعیین تکلیف توافق هستهای برجام اگرچه وارد مرحله نهایی و بستن برخی پرانتزهای باز شده است اما با این وجود، موضوعات مهمی که میتواند اصل توافق را تحت تاثیر قرار دهد حل نشده باقی مانده است. یکی از آنها PMD (ابعاد نظامی احتمالی) یا مطالعات ادعایی است که تهران خاتمه آن را به عنوان یکی از خطوط قرمز غیرقابل خدشه و عدولناپذیر خود، شرط هرگونه توافقی قرار داده است.
PMD مجموعهای از اتهامات کشورهای غربی و عمدتا آمریکا، نسبت به وجوه تسلیحاتی برنامه اتمی «جمهوری اسلامی» است که برای نخستین بار طبق ادعای آمریکاییها از کامپیوتر شخصی یکی از کارمندان فراری سابق ایران به دست آمد. آژانس، طی گزارش یوکیا آمانو، دبیر کل وقت در نوامبر 2011، تمام این ادعاها را در یک گزارش جمعآوری کرد.
در بخش خلاصه گزارش آژانس آمده است: «ارزیابی آژانس این است که قبل از پایان سال 2003 طیفی از فعالیتهای مرتبط با ساخت ابزار انفجار هستهای در ایران به صورت تلاشهای هماهنگ انجام شده است و برخی از فعالیتها قبل از سال 2003 انجام شدهاند. ارزیابی آژانس این است که این فعالیتها، از سطح مطالعات امکانسنجی و علمی، و کسب برخی صلاحیتها و توانمندیهای فنی مرتبط بالاتر نرفتهاند. آژانس هیچ شواهد موثقی درباره فعالیتهایی در ارتباط با ساخت بمب انفجاری هستهای بعد از سال 2009 در اختیار ندارد». با این وجود برخلاف ادعاهای دولت روحانی در خاتمه یافتن پیامدی در برجام، این موضوع همچنان باقی مانده است و آژانس با استناد به اسناد سرقتی صهیونیستها از ایران ادعاهای جدیدی درباره چند مکان ایرانی مطرح و در این باره حتی تیرماه سال گذشته قطعنامهای هم در شورای حکام علیه کشورمان صادر کرد. اینها در حالی است که رافائل گروسی در سفر شهریور 99 به ایران و مذاکره با دولت روحانی دسترسی بازرسان آژانس را برای ۲ مکان مورد نظر دریافت کرد. این در شرایطی بود که گروسی در تهران توافق کرد آژانس درخواستهای دسترسی فراتر از ۲ مکان مورد توافق نداشته باشد. وی ۲۷ شهریور در گفتوگو با برنامه «هارد تاک» بیبیسی رسما اعلام کرد توافق اخیر این آژانس با تهران «پایان داستان» نیست و بازرسان این نهاد در ایران هستند تا با بررسیهای فنی، عدم دسترسی ایران به سلاح هستهای را کنترل و اثبات کنند.
حساسیت کشورمان به PMD از این نظر قابل طرح است که اگر موضوع مطالعات ادعایی در برجام مفتوح بماند میتواند اصل برجام را برای کشورمان بیاثر کند به این شکل که با طرح ادعاها و بهانهجوییهای جدید، مسیر کشاندن پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل از طریق شورای حکام را طی کند.
با این وصف، ایران در این باره یادآور شده همانطور که در بالای صفحات متن مذاکره درج شده، تا زمانی که درباره همه چیز توافق نشده است، درباره هیچ چیز توافق نشده است. گفتنی است حسین امیرعبداللهیان در مصاحبه اخیر خود با شبکه «سیانان» گفت: ما معتقدیم تمام موضوعات چه در حوزه هستهای و چه در حوزه رفع تحریمها باید به صورت یک بسته حلوفصل شود. در بازگشت همه طرفها به برجام، این امر پذیرفته نیست که ما نظام سخت راستیآزمایی آژانس بینالمللی انرژی اتمی را بپذیریم و از دیگر سو به طور همزمان برخی موضوعات ما در دستور کار شورای حکام آژانس قرار داشته باشد.
ارسال به دوستان
اخبار
شمخانی در دیدار رئیس دفتر امنیت ملی سوریه:
حضور آمریکا در سوریه بزرگترین مانع ثبات است
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به نقش آمریکا در ایجاد بحرانهای منطقهای و جهانی گفت: حضور آمریکا در سوریه بزرگترین مانع تحقق صلح و ثبات است.
دریابان علی شمخانی در دیدار سرلشکر علی مملوک، رئیس دفتر امنیت ملی سوریه که به تهران سفر کرده است با تبیین نقش مخرب آمریکا در ایجاد بحرانهای منطقهای و جهانی که با هدف سلطه بر کشورهای جهان و غارت منابع آنان صورت میگیرد، تصریح کرد: حضور آمریکا در سوریه نیز که با همین هدف صورت گرفته امروز بزرگترین مانع تحقق صلح و ثبات در این کشور است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به افزایش تحرکات سیاسی و میدانی آمریکا برای تسلیح، آموزش و هدایت گروههای تروریستی در سوریه گفت: تداوم این روند نهتنها مخل امنیت سوریه، بلکه تهدیدکننده امنیت منطقه است. وی گسترش تروریسم، ایجاد ناامنی و تغییرات قومیتی با اهداف تجزیهطلبانه را از راهبردهای اصلی نظام سلطه در سوریه ذکر کرد و افزود: متاسفانه برخی همسایگان سوریه در زمین بازی دشمنان ثبات و امنیت منطقه ایفای نقش میکنند.
شمخانی با بیان اینکه راه مقابله با این توطئههای شرورانه، حفظ انسجام ملی و روحیه و مشی مقاومت است، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که در سختترین شرایط و در اوج شرارت گروههای تروریستی و حامیانشان در کنار ملت و دولت سوریه ایستاد، همچنان در کنار ملت و دولت سوریه خواهد ماند. دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین با اشاره به روابط خوب ۲ کشور بر اتخاذ راهکارهای مناسب برای تسهیل و تسریع در اجرای توافقات میان تهران و دمشق بویژه در حوزه اقتصادی تاکید کرد.
***
تکذیب همکاری نویسنده یهودی با پایگاه اطلاعرسانی دفتر رهبر انقلاب
همکاری «کاترین پرز شکدم» با بخش انگلیسی پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای تکذیب شد.
رسانه تصویری وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای - نگار- اعلام کرد: پیرو گسترش برخی شایعات درباره ادعای ارتباط نویسندهای یهودی به نام کاترین پرز شکدم با بخش انگلیسی پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، شایان ذکر است این رسانه ستوننویس ثابت یا غیرثابت ندارد و نویسنده مزبور هیچگونه ارتباط مستقیم با پایگاه اطلاعرسانی Khamenei.ir نداشته است.
رسانه تصویری وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای تاکید کرده است: این نویسنده صرفا در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ از طریق برخی فعالان رسانهای علاقهمند به انقلاب اسلامی، مطالب و یادداشتهایی را در موضوعات مرتبط با ارزشهای اسلام و انقلاب اسلامی ارسال کرده که برخی از آنها در این رسانه منتشر شده و پس از سال ۱۳۹۶ نیز هیچگونه ارتباطی با این رسانه نداشته است. اما با توجه به تغییر مواضع و رویکردهای اخیر این نویسنده و عدم رعایت قواعد حرفهای، مطالب نویسنده مزبور از این رسانه حذف شد.
***
مناسبات دیرینه تهران- ایروان هر روز ابعاد جدیدی مییابد
وزیر امور خارجه در پیامی به وزیر امور خارجه ارمنستان گفت: مایه خرسندی است که مناسبات دوستانه و نزدیک ۲ کشور بر اساس پیوندهای دیرینه تاریخی و تمدنی و منافع مشترک هر روز گسترش یافته و ابعاد جدیدی مییابد.
حسین امیرعبداللهیان در پاسخ به پیام تبریک آرارات میرزویان، وزیر خارجه ارمنستان به مناسبت چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با قدردانی از این پیام اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر پایه اراده ملت بزرگ ایران و تکیه بر ارزشهای متعالی اسلامی همواره در جهت توسعه روابط با همه کشورهای جهان بویژه کشورهای همسایه بر مبنای اصول کوشیده است.
امیرعبداللهیان اضافه کرد: در این چارچوب مایه خرسندی است که مناسبات دوستانه و نزدیک ۲ کشور بر اساس پیوندهای دیرینه تاریخی و تمدنی و منافع مشترک هر روز گسترش یافته و ابعاد جدیدی مییابد. وی تاکید کرد: یقین دارم با تلاشهای متقابل و تحقق طرحهای همکاری میان ۲ کشور در عرصههای مختلف، بیش از پیش شاهد گسترش و تحکیم مناسبات ۲ ملت و تحکیم ثبات و امنیت در سطح منطقه خواهیم بود.
***
سرپرست سفارت ایران در لهستان:
اقدامات لازم برای اسکان ایرانیان انجام شده است
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با حسین غریبی، سرپرست سفارت ایران در لهستان، آخرین وضعیت ایرانیان مقیم اوکراین را که به لهستان رسیدهاند، جویا شد.
وی ضمن تقدیر از اقدامات به عمل آمده، از سفیر کشورمان خواست علاوه بر فراهم آوردن همه گونه امکانات ضروری برای ایرانیان شامل استقرار در مکان مناسب و رسیدگیهای لازم دیگر، مایحتاج مورد نیاز از جمله مواد غذایی و بهداشتی در اختیار اتباع کشورمان قرار گیرد.
سرپرست سفارت کشورمان نیز در این تماس با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت ایرانیان تاکید کرد: اقدامات لازم برای اسکان و تامین دیگر مایحتاج ایرانیان انجام شده و انتقال هوایی ایرانیان از ورشو به تهران در حال انجام است. وی در عین حال اشاره کرد به دلیل صف طولانی در مرز، ورود به لهستان با کندی انجام میشود.
ارسال به دوستان
در پنجمین جلسه دادگاه سرکرده گروهک تروریستی «حرکه النضال» فاش شد
توطئه سعودی برای تجزیه ایران
گروه سیاسی: پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «حبیب فرجالله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریست «حرکه النضال» در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی، روز گذشته به ریاست قاضی افشاری برگزار شد. در ابتدای این جلسه وزیری، نماینده دادستان با قرار گرفتن در جایگاه به اتهامات متهم اشاره کرد و گفت: اتهامات متهم افساد فیالارض از طریق تشکیل، اداره و سرکردگی گروهک حرکه النضال، طراحی و اجرای عملیاتهای تروریستی در خوزستان و تخریب اموال عمومی به قصد مقابله با نظام است. وی با اشاره به اقاریر متهم گفت: متهم در بخشی از اقاریر خود به ربایش تکنیسین چینی شرکت نفت اقرار کرده است. وزیری ادامه داد: همچنین متهم اقرار کرده پس از شکلگیری بیداری اسلامی، تحت فشار سرویس اطلاعاتی عربستان مقرر شد برای مقابله با ایران تمام گروههای تروریستی و تجزیهطلب با یکدیگر متحد شوند و فعالیتهای خود را تحت تشکیلاتی خاص ساماندهی کنند. وزیری با اشاره به راهاندازی شبکههای ماهوارهای بیان کرد: هدف از راهاندازی شبکه ماهوارهای توسط سرویس اطلاعاتی عربستان سازماندهی تجزیه ایران بوده است. وی ادامه داد: در این شبکههای ماهوارهای به صورت ۲۴ ساعته فیلمها و تصاویر مختلف برای ترویج خشونت پخش میشده است.
نماینده دادستان با اشاره به اقاریر متهم گفت: متهم اقرار کرده در کنار کشتارهای دهه ۸۰ و فاجعه ۳۱ شهریور سال ۹۷، هدایت بسیاری از اقدامات خونین دیگر را هم بر عهده داشته و او مسؤولیت جذب تشکیلات را هم بر عهده داشته است. وزیری با اشاره به پولشوییهای متهم بیان کرد: متهم اقرار کرده توسط ۹ شرکت خود در دانمارک، کانادا، آلمان، بلژیک، هلند، استرالیا، تونس و سوئد پولشوییهایی را انجام داده است. وی درباره اقدامات متهم در حوزه ترویج وهابیت نیز گفت: بر اساس اقاریر متهم، او برای شکلگیری وهابیت در خوزستان اقدامات متعددی انجام داده و عناصر گروه حرکه النضال از سال ۷۵ به دنبال جذب مردم منطقه به فرقه تکفیری بودهاند.
نماینده دادستان درباره حمله و تجاوز نظامیان عربستان به یمن و به وجود آمدن شرایط خاص برای گروهک تروریستی حرکه النضال، گفت: به گفته متهم علت شادی همه گروههای تجزیهطلب از حمله عربستان به یمن این بود که پیروزی عربستان کمک به تجزیه ایران میکرد. وزیری گفت: متهم صراحتا اقرار کرده است ترویج تکفیریگری ناشی از تصمیم اتاق فکر آنها در عربستان بوده است. وی ادامه داد: اما پس از ضربه خوردن تشکیلات گروهک در سال ۸۴، آنها پس از ۳ سال موفق به بازسازی تشکیلات شدند و پس از آن با یکی از افراد سرویس اطلاعاتی عربستان ارتباط برقرار کرده و از سال ۲۰۰۸ تاکنون ارتباطشان با این کشور سازماندهی شده و برقرار بوده است. وزیری درباره اقدامات گروهک حرکه النضال برای گسترش وهابیت، گفت: براساس اقاریر متهم آنها به دنبال ترویج تکفیری در بین مردم خوزستان بودند و گروه حرکه النضال در شرایطی تأسیس شده است که روسای آن هم خود تکفیری بودند. نماینده دادستان ادامه داد: متهم تشکیلات خود را با هدف برنامهریزی عملیات تروریستی در کشور ایجاد کرده بود و در همین راستا با گروهکهای پژاک و به اصطلاح جیشالعدل همکاریهایی داشته است. نماینده دادستان گفت: حمایتهای مالی حرکه النضال از جیش العدل از طریق عربستان سعودی انجام میگرفته و برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران جلساتی میان گروههای تجزیهطلب برگزار شده است. وی تصریح کرد: با توجه به اقاریر متهم نزد بازپرس پرونده، اسناد و مدارک به دست آمده از فعالیتهای مجرمانه متهم، تحقیقات، گزارشات و سایر قرائن اقدامات متهم از سال ۸۴ تا ۹۹، بزه انتسابی به وی محرز است و به عنوان مدعیالعموم کیفر وی را تقاضا دارم.
ارسال به دوستان
بازگشت پیکرهای مطهر ۷۲ شهید دوران دفاع مقدس به میهن
پیکرهای مطهر ۷۲ شهید دوران دفاع مقدس از مرز شلمچه وارد خاک ایران شد.همزمان با سالروز شهادت امام موسیبنجعفر(ع)، پیکرهای مطهر ۷۲ شهید دوران دفاع مقدس که در مناطق عملیاتی فکه، مجنون، شرق دجله و شلمچه توسط گروههای تفحص کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تفحص شدهاند، دیروز از طریق مرز شلمچه به میهن بازگشت. به گفته سردار باقرزاده، فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، این شهیدان در عملیاتهای والفجر مقدماتی، خیبر، بدر، کربلای ۵ و تک دشمن در پایان جنگ به شهادت رسیدند. مردم شهیدپرور شهرهای آبادان و خرمشهر به استقبال این شهیدان رفتند.همچنین پیکر ۹ عراقی نیز در مرز تحویل مقامات این کشور شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|